Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazım
cnm ben de nikinik gibi yazacağım no 1 artı no 5 şeklinde total puanlar kaptanda olur
Tabi tabi meyveyi ben de çıkaramam

Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi
beni de yaz cnm
tamam kuzum şekersizi de istiyo musun birsevgi ekliyor 10 gün şekersiz 1 gün ödül olacak büyük ihtimal

birsevgi şekersiz 21 gün harika olur

Daha önce paylaştığın bir özeti vardı onun kuralları gibi onu paylaşırsak katılan - katılmayan belli olur ona göre liste şekillenir

Aa iyiymis. Ben kac haftadir meyve harici birsey yeneyince bugun kendime 1 yk tahin 1 cay kasigi pekmez yaptim. Sonra saldirmayay diye onlem aldim

birsevgi şekersiz 21 gün harika olur

Daha önce paylaştığın bir özeti vardı onun kuralları gibi onu paylaşırsak katılan - katılmayan belli olur ona göre liste şekillenir
Hemen paylaşayım kuralları katılan katılmayan belli olsun sonra liste yapayım o zaman

Bence 21 gun oncesi odul olmasin ve emzirenlete de 3-4 dilim ekmek hakki yapalim mi?

ummhnisa
sen ne yaptin canim dogum gunu bitti mi?
Bitti canım şükür arkadaşım çok mutlu oldu hiç beklemiyordu. Bayaa minimuma indirmeye çalıştım akşamda yemedim bişey öğlen yedim diye. İnşallah ilerleyen saatlerde bişeyler yemem. Senin günün nasıl geçti canım

Ben de katilayim diyorum su sekersize ama 69 küsürü gorursem sekersiz falan dinlemem o yuzden guvenemiyorum

İyi akşamlar ortim
Ta sabah alıntılandım anca yazabiliyorum kusura bakma ben bu gün temizlik yemek ödevler derken bu saat oldu
Süper ama ben dünde cozuttum
Eline sağlık canım
Ohooo bende dün bi ben kaçtım sanıyorum
belmayne hawar ummhnisa sizde mii yahuuu garanti sporcular
Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Ama mönüm kötüydü kolesterolüm mü yükseldi bilemedim gözümü açamadım akşama doğru bebek uyuyunca bende uyudum
hawar ortim ben spora basliyorum simdi. Sen hangi sporu yapacaksin bugun?
Benim spor su:
Ben daha yapmadım spor bebeği uyuttuktan sonra düşünüyorum bu iyiymiş bebek erken uyursa bende yapayım

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ

Nikinik
belmayne
ummhnisa
hawar
yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
balpamuk
Amor-a
muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz

Ben katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyimkatılırım ama 26 marta kadar küçük yeğenimim doğum günğ var o gün

Kaptanim benim odul gunlerim cok yakin ya simdi sirf onlarin gaziyla yapiyorum diyeti 21 gun olmadan 69küsüre inerim ben o yuzden hic katilmayim

Insallah erken uyur ortim bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…