- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.721
döndüm canım sana
Ahahahaa. Öyle bir hocaya bu lafları söylersen devreleri yanar bence
Takipte olalım orticiğim.
Ya benim hafta içi falso olmaz allahın izniyle de hafta sonu illa bir kaçak oluyor son zamanlarda. Ona sinir oluyorum.
Onuda hallederizzzzz
Bugunki tartı 76.3 geldi kızlar çok, mutlu oldum şimdi bir evi toparlama lazım kahvaltımı yaptım öğlen bilgisayardan girer geçmişi okurum
Günaydınn
Cuma kilom 92.2
Bugün : 91.3
Cumaya keşke 80lere insem
Harikasınız kızlar tebrik ederimGünaydın arkadaşlar
Perşembe : 102,5
Bu gün : 100,2
Fark ;2,300
Supersin ortim
Cnm bugün başlıcam yazmaya zatenHedef60kgolmak dün cocuklaei uyutup da yapayım sporu rahatça demiştim ki ben uyumuşum
Cherry Mom niyetliyim bugün, bildirimi iftar öncesi yaparım insallah
Atayim canim birazdan bak 3 ay once dogum yaptim hic karin kalmadiDeryaOnDiet kuzum 12 şubatta kaydetmişim,1 ay sonra hatırlat dümdüz bir karınla foto atayım plank yapıyorum demişsin
umarim cok iyi gecer mulakatin canimIçişleri bakanligi memur alimi canim
Ay ben karın yazısını görünce bile heyecanlanıyorumAtayim canim birazdan bak 3 ay once dogum yaptim hic karin kalmadi
Gerçekten miAtayim canim birazdan bak 3 ay once dogum yaptim hic karin kalmadi
Tam bir ay surekli yapmadim. Surekli hergun yapsam daha iyi olurdu da.Ay ben karın yazısını görünce bile heyecanlanıyorumçok merak ettim ben de bekliyorum
Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:DeryaOnDiet kuzum 12 şubatta kaydetmişim,1 ay sonra hatırlat dümdüz bir karınla foto atayım plank yapıyorum demişsin
Canim ilk baslarda hergun tabatayi workoutuma ekledim ama sonradan arada ekledim arada eklemedim. Demekki hergun yapsam super olurdu.Gerçekten mi8 dk lik tabata ile mi yoksa?benim karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?