- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.801
Ben de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzzGünaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşamHadi kendim güveniyorum sana
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sanaTürkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni
Eriyordu. Duramıyordu
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yaniYoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor
Super plan canim. Bakalim ben de oyle istiyorum sporsuz gunumuz olmasin o zaman3 gündür yoldan çıkmıştım zaten tartıda gösterdi kendini
Cuma 86.2
Bugün 86.8
Fark +600
Bugün itibariyle 21 gün şekersize başlıyorum sizinle birlikte + birde her günü sporsuz geçirmemeye karar verdim yani 10-15 bile olsa ne olursa ama sıfır spor olmayacak.
Gozlemcilik yapmakla kalmayalim uygulayalim beraber verelim kuzumGünaydınlaaarrrr :)
Takıma geldiğimden beri dikkatimi bi senin verdiğin kilolar birdeTempus unki takıldı :) O kadar düzenli ve güzel rakamlar veriyorsunuz ki. Ama seninki galiba gördüğüm kadarıyla diyet haricinde esas yaptığın sporlarla daha süper gidiyor sanki :) Bireysel gözlemcilik yapıyorum
3 gündür yoldan çıktım
Planı kurmak kolayda devamını de getirmek önemli bence benim sınavımda o devamını getirmek :))Super plan canim. Bakalim ben de oyle istiyorum sporsuz gunumuz olmasin o zaman
Gozlemcilik yapmakla kalmayalim uygulayalim beraber verelim kuzum
Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora daPlanı kurmak kolayda devamını de getirmek önemli bence benim sınavımda o devamını getirmek :))
Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğarİşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem
Bu mesajı dün yazmışım ama yollamayı unutmuşum ya
Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pisBen de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzz
Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticimElinde kacamak olan hatunlar yavasca onu yere birakin
Olur tabiki canimNikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak uyyy Allah ne gada gonuştum
72.3Kızlaaarr
Çok profesyonel bir tablo olmadı ama motive olmaya yeter
Bugünkü kilolarınızı bildirir misiniz.
10 gün boyunca menülerinizi kontrol edip buradaki günlere tik atacağım hadi bakalım
Eki Görüntüle 2797634
Ben bi 66.0 alayım ordan canımKızlaaarr
Çok profesyonel bir tablo olmadı ama motive olmaya yeter
Bugünkü kilolarınızı bildirir misiniz.
10 gün boyunca menülerinizi kontrol edip buradaki günlere tik atacağım hadi bakalım
Eki Görüntüle 2797634
54.1 de ben alayım canımHaydi kızlar kiloları alayım bugünkü
DeryaOnDiet
@Just a perfect day
@SanSebastianCheesecake
belmayne
yarimuhendis
@L O L
balpamuk
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Getiririz devamini hep betaber canim.Planı kurmak kolayda devamını de getirmek önemli bence benim sınavımda o devamını getirmek :))
stepper yapanlarda en az bisiklet kadr yorucu olduğunu söylüyorlardı o yüzden puanını denk getirdik bence olabilirNikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak uyyy Allah ne gada gonuştum
Elinde kacamak olan hatunlar yavasca onu yere birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?