Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzz

Super plan canim. Bakalim ben de oyle istiyorum sporsuz gunumuz olmasin o zaman

Gozlemcilik yapmakla kalmayalim uygulayalim beraber verelim kuzum

Planı kurmak kolayda devamını de getirmek önemli bence benim sınavımda o devamını getirmek :))

Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da

Kizlar bugun spor gunu unutmayalim.bol spor kacamaksiz bir hafta olsun cumaya birincilik yine bizim olsun tablomuz 1. Sayfada var ordan istediginiz sporu secip aksam menu de beni etiketlemeyi unutmayin (ornegin:2 yapildi-leslie 2 mil)

İşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem

Bu mesajı dün yazmışım ama yollamayı unutmuşum ya
Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğar
Ben de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzz
Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pis verelim şu son kiloları da geçelim artık korumaya
Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
muhursuzpusula canım katılıyorum nikiye. Liste candır
Bu arada nasılsın kuzu. Daha iyi oldun mu
Elinde kacamak olan hatunlar yavasca onu yere birakin
Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticim

Nikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak uyyy Allah ne gada gonuştum
Olur tabiki canim
72.3

Nikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak uyyy Allah ne gada gonuştum
stepper yapanlarda en az bisiklet kadr yorucu olduğunu söylüyorlardı o yüzden puanını denk getirdik bence olabilir Nikinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…