- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.841
Dogum yapmis birine gore super kuzum, benim ki çuval gibi sallanirdi o donem.Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
68.8 cikti canim
Tmmdır harikabenide ekleyin ben daten çay kahve dahi şekersiz içiyorum
Kız ben demedim mi elinde kaçamak olan bıraksınTamam kaptanımben bir hata daha yaptm soslu fıstık yedim sonradan baktm ondada şeker varmış bitti ama artık bakmadan hiçbişe yemicem inşaAllah
Ben kapattım orticim. Yoğurtlu tavuklu kereviz salatası ilebelmayne umutluyum bizden valla akşamda şöle çorba salatayla kapatalim kirmizi kurdelenizi takalım.
Senin tek rakibin thy kuzum
Ben kapattım orticim. Yoğurtlu tavuklu kereviz salatası ile
Senin tek rakibin thy kuzumben sana nasıl rakip olayım
Ben kapattım orticim. Yoğurtlu tavuklu kereviz salatası ile
Senin tek rakibin thy kuzumben sana nasıl rakip olayım
Benimki tamamdır kaptancım10.000 ciler adım sayıları ne alemde ben listeye dahil olmadım ama 7000 i geçtim
Kızlar ben yarın İstanbul yolcusuyum bugün temizlik ve valiz toparlama var ortaklıkta pek gözükmeyebilirim öpüldünüz
Nerdeyse 6 aydır diyet yapıyorum. 17 kilo vermişim.Ahahahdurma evresine yavaş yavaş yaklaşıyorum hissediyorum
Nerdeyse 6 aydır diyet yapıyorum. 17 kilo vermişim.Artık rakip olacak hal kalmadı bende
Şükür canım. Burası gerçekten çok iyi geldi banaOooo tebrik ederim büyük irade gerçekten 82 den buralara valla helal olsun
Sagom canim.Dogum yapmis birine gore super kuzum, benim ki çuval gibi sallanirdi o donem.
68.8 cikti canim
Ne alıyoruz Sevgi'cim anlamadım :))
Bilmiomuş gibi yapıo çaktırmaKız ben demedim mi elinde kaçamak olan bıraksın
9000 oldu 20 dk cardio da bitti10.000 ciler adım sayıları ne alemde ben listeye dahil olmadım ama 7000 i geçtim
Hımm emziriosun diye sanırım kuzum.Bu test yapan kişi değil mi? Yeni liste mi verdi cnmSagom canim.
Bugun diyetisyen cok az yiyorsun dedi. Ya iyi de cok yiyince kilo veremiyorum offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?