- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.781
Gunaydin canim.Bu saate kadar uyumuşum günaydınlar herkese
Gayet iyisin canim masallahin varGercekten fotoda belki cok belli olmuyor ama baya iyi yani, eski digumdan dobdugum ilk fotom cok yok. Begenmemistim kendimi ondan fito da pek cektirmedim
Yok canim ya bir gobek gitti. Gerisi tam takim yerindeGayet iyisin canim masallahin var
Daha dur yeni basladin kilo vermeye gerisi de gelecek merak etmeYok canim ya bir gobek gitti. Gerisi tam takim yerinde
Ay hadi bakalım bak benim de full enerjim bu seferSevgiciiiimmm...Uzun süre motive olamadım şu demir eksikliğinden sonra. Bir kere dağılınca toparlanıp düzene girene kadar uzun zaman geçiyor. Şu an ısındım sayılır yeniden!daha azimle başladım spor da yapmaya başladıysam bu iş olacak galiba Sevgi
Yaa tam yapacağım şeyi yapmışsınKızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak
belmayne
@yarimuhendis
Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Eki Görüntüle 2797469
10 bin adım artı bi sporCanlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da? @hawar cnm bu
birsevgi
belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar?
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarınaGunaydi n kızlar hafta sonunun ödemi hala üstünde 66.6 +300 gr.
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sanaCanim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Eriyordu. Duramıyordu
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yaniCanlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da? @hawar cnm bu
birsevgi
belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar?
Ben de ekliyorum o zamanCanim ilk baslarda hergun tabatayi workoutuma ekledim ama sonradan arada ekledim arada eklemedim. Demekki hergun yapsam super olurdu.
Bal yerine tahin pekmez de oluyo mu dogalindanKızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak
belmayne
@yarimuhendis
Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2797469
Ben ekleyeceğim inşallah ama siz bilirsiniz.Canlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da? @hawar cnm bu
birsevgi
belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar?
Insallah canimDaha dur yeni basladin kilo vermeye gerisi de gelecek merak etme
Bana kalsa devam amaYaa ben hiç bakmayı unuttm beyaz ekmek yenip yemediğine3 parmak kadar beyaz ekmek yedm DeryaOnDiet
Kaldığım kaldığım yerden devam mı yoksa yarın mı tam anlamıyla başlamam gerek
Insallah canim yaa. Ay ya fit anne olayim tabi tombik anne olmak istemiyotumGünaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşamHadi kendim güveniyorum sana
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sanaTürkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni
Eriyordu. Duramıyordu
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yaniYoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor
Ekle tabi canim, super karin calistiroyorBen de ekliyorum o zaman
Bal yerine tahin pekmez de oluyo mu dogalindan
Ben ekleyeceğim inşallah ama siz bilirsiniz.
yok kuzum ,pzts çrş cmts yine nikinikte olcak bu ekstraGünaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşamHadi kendim güveniyorum sana
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sanaTürkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni
Eriyordu. Duramıyordu
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yaniYoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor
Devam canım devam günün kalanında yemezsin ekmek ya da tam buğday falan yersin
Ekle canım sen beni.yok kuzum ,pzts çrş cmts yine nikinikte olcak bu ekstra
ilk başta 10000 + listeden 1 spor yazmıştım ama kaptan sadece 10bin yazınca kafam karışmıştı
ama istersen eklerim kendini denersinödül ya da ceza yok sonuçta serbest kuzum
kuzum o ayrı ya artık listedeEkle canım sen beni.Spor konusunda zorlamak istiyorum kendimi bu hafta. Peki leslie yi sayma konusuna ne diyorsun
İşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Devam canım devam günün kalanında yemezsin ekmek ya da tam buğday falan yersin
Tamamdır
Takıma geldiğimden beri dikkatimi bi senin verdiğin kilolar birde
3 gündür yoldan çıktımTmm canım
-700 harika
muhursuzpusula
birsevgi ortağın 3 gündür menü yazmıyor haberin var mı
Harikasınnn canım
Wuu kızlar süpersiniz
Hafta bugün yada yarına atmış olursun bu artıyı canım su miktarına dikkat et ama
Harikasınnnn cumaya kadar üstüne katıyoruz rehavet olmasın olur mu
Ooo doğum günü yaramışama menünde çok iyiydi canım benim gönülden tebrik ederim seni
Oo bu hafta bizim haftamız mııı doktorcummmm
Önemli bir artı değil canım atarsın üstünden
Kızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak
belmayne
@yarimuhendis
Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2797469
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?