Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hadi bakalım bak benim de full enerjim bu sefer beraber kotarırız bu işi

Yaa tam yapacağım şeyi yapmışsın Ben birazdan kendi defterime geçireceğim isimleri. Kilolarla beraber

10 bin adım artı bi spor

Günaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşam Hadi kendim güveniyorum sana
Gunaydi n kızlar hafta sonunun ödemi hala üstünde 66.6 +300 gr.
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına
Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sana Türkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni
Eriyordu. Duramıyordu
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yani Yoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor

Canim ilk baslarda hergun tabatayi workoutuma ekledim ama sonradan arada ekledim arada eklemedim. Demekki hergun yapsam super olurdu.
Ben de ekliyorum o zaman
Bal yerine tahin pekmez de oluyo mu dogalindan
Ben ekleyeceğim inşallah ama siz bilirsiniz.

Insallah canim yaa. Ay ya fit anne olayim tabi tombik anne olmak istemiyotum

yok kuzum ,pzts çrş cmts yine nikinikte olcak bu ekstra
ilk başta 10000 + listeden 1 spor yazmıştım ama kaptan sadece 10bin yazınca kafam karışmıştı
ama istersen eklerim kendini denersin ödül ya da ceza yok sonuçta serbest kuzum

Ekle canım sen beni. Spor konusunda zorlamak istiyorum kendimi bu hafta. Peki leslie yi sayma konusuna ne diyorsun

Ekle canım sen beni. Spor konusunda zorlamak istiyorum kendimi bu hafta. Peki leslie yi sayma konusuna ne diyorsun
kuzum o ayrı ya artık listede bi de bölgesel egzersize giriyo bence
yine spor puanları ayrı sayılacak ama onu merak etme kaptanımız sayacak 7 bin de olsa 8 bin de olsa cnm
bölgeselle yürüyüş daha etkili kesinlikle bebekim

İşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem

Bu mesajı dün yazmışım ama yollamayı unutmuşum ya

Günaydınlaaarrrr :)

Takıma geldiğimden beri dikkatimi bi senin verdiğin kilolar birde Tempus unki takıldı :) O kadar düzenli ve güzel rakamlar veriyorsunuz ki. Ama seninki galiba gördüğüm kadarıyla diyet haricinde esas yaptığın sporlarla daha süper gidiyor sanki :) Bireysel gözlemcilik yapıyorum

3 gündür yoldan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…