- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.881
Sagol canim benim insallah. Bir 10 kilo versem kendime gelirim ve dedigin gibi spor tabiki.DeryaOnDiet canım yeni doğum yapmış birisine göre harika görünüyorsun. Zamanla sporla da iyice sıkılqşırsın.
Yeni yasamaya basladigin sehirde huzur dolu cook mutlu gunlerin, yillarin olsun canimAy az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallah
Evet tayin istiyordum cok şükür oldu
Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillah
Cok az kaldi interneti de halledeyim insallah persembe de burda basliyorum işe nasipse
enerjimi toplayim sahalara dönüyorum insallah canim benim
Baya da kapabaliklarmis canim.Yarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim11 kisi 3te biz 14 kisi 3-4 gun ayni evde
Tatlı kaşığı mi1 tatlı kaşığı caiz efenim
İftar öncesi 55.7 gördüm canım@Just a perfect day
@SanSebastianCheesecake
@L O L
@balpamuk
Anka
S Suskunhanim
Hadi alayım kiloları
Etiketleme yapmayı bilmiyorum onuda öğrendimmi, tamamdır
Ben yürüdüm geldim birazdan adımsayarın resmini atacağım10.000 ciler adım sayıları ne alemde ben listeye dahil olmadım ama 7000 i geçtim
Çok güzel vermişsin tebrik ederimNerdeyse 6 aydır diyet yapıyorum. 17 kilo vermişim.Artık rakip olacak hal kalmadı bende
Teşekkür ederimÇok güzel vermişsin tebrik ederim
Bana çok karışık geldi bu listeDiyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;
Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle
15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;
Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Allah kolaylık versin canım.Yarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim11 kisi 3te biz 14 kisi 3-4 gun ayni evde
Sabahın 9unda öldürseler et balık yememDiyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;
Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle
15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;
Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Allah kolaylık versin canım. Baya kalabalık geliyorlarmış.Yarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim11 kisi 3te biz 14 kisi 3-4 gun ayni evde
Kaçamaksız menü en sevdiğim8 mart
Sabah 12:00 yulaf lapası
Ara 15:00 yarım elma ve sütlü şekersiz kahve iki grisini
Akşam 18:30 tarhana çorbası bir dl ekmek
Spor: bugün hiç vaktim olmadı ama dün normalde dinlenme günümde yapmıştım bugün kullanmış oldum
Ortti @whitetea
Leslie yapKaçamaksız menü en sevdiğim
Spor dedin de aklıma geldi doğru bugün spor günüydü. Hemen 1000 kez zıplıyım
Canım 10 gün şekersize başladık ya bugün. Başlangıc kilosunu istiyorum herkestenNe alıyoruz Sevgi'cim anlamadım :))
Hahaha çok fenasınTatlı kaşığı miiki üç gün yemeyip 3 tatlı kaşığı yiyeyim bari
İftar öncesi 55.7 gördüm canımCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?