- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.401
Kiz seni sopalayacagim valla, butun hafta agladin, yine baya bir eksi geldin. Zaten gayet güzel kilo veriyorsun yani, demek ki 1,2 gun kaçamaklar gitse de toparlayabiliyorsun
Sağol canım sende öyle maşaAllahHarika gidiyorsun canım
Canım kilo fazla olunca gidiyor Çok teşekkür ederimWuuwuu masallah canim. Bu nee? Harikasin
Ortağım müthişsinGeçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum
İnşaAllah ağrıların geçer biran önce canımÇok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdımkoşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar
İnşAllah güzelim inşAllahİnşaAllah ağrıların geçer biran önce canım
Hele kiloya bak eksiye bakGeçen cuma : 53.8
Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %
Cherry Mom @hawar
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0
Cherry Mom @azaydidem
Günaydınngeçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kgCherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm
Eki Görüntüle 2800231
Kızlar süpersiniz tebrik ederimGeçen cuma : 53.8
Tebrik ederim canım. Eksi eskidirGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,6
Fark: -200
Yüzde: 0,304
Haftaya hedef: 65
Süpersin canım. Açıldı artık. Pıtır pıtır gidecek bundan sonra inşallahGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %
Cherry Mom @hawar
Vuu süper eksi canım tebriklerGünaydınnn
Geçen hafta 92.2
Bu hafta 89.7
Fark 2.5
Tebrikler canım. Güzel bir eksiGeçen hafta cuma 65.4
Bu cuma 64.9
Fark -500
%0.76
Tebrik ederim canım. Hafta içi her tartıldığında bu anı hatırla olur muGeçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0
Cherry Mom @azaydidem
Vuu muhteşem kuzuGünaydınngeçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kgCherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm
Eki Görüntüle 2800231
Tebrik ederim canım çok güzelGeçen cuma : 53.8
Yok canım 51.8 benim mezuniyet şimdi vücut olarak yorgunum kendimi mezuniyete iyi hazırlayabilmek için izin istiyorum zorlayamayacağım şu aralar kendimiTebrik ederim canım. Eksi eskidir
Süpersin canım. Açıldı artık. Pıtır pıtır gidecek bundan sonra inşallah
Vuu süper eksi canım tebrikler
Tebrikler canım. Güzel bir eksi
Tebrik ederim canım. Hafta içi her tartıldığında bu anı hatırla olur mu
Vuu muhteşem kuzu
Tebrik ediyorum.
Tebrik ederim canım çok güzel
E senin mezuniyet olmuyor mu
Canim evet guzel gidiyordun ama zaten saglik icin yapmiyor muyuz her şeyi, vücudun bir alarm verdi, onu dinle. Biraz nefes egzersizi ve sırt ağrılarına yönelik hafif yoga iyi gelecektir. Vucut bir tepki veriyor, 10.000 adim yapmasan da olur. Biz de seni çok seviyoruzÇok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdımkoşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar
Sukur canim ya. Spor da super oldu. Acayip incelme hissediyorum. 3 hafta sonra olculerimi yine alacagim vakalim arada ne kadar fark olacakHarika canım alerjenleri bırakınca çok hızlı gitmeye başladı kilolar
Bu gidisle o fazla kilolar hizlica gidecekler insallah. Harikasin canimCanım kilo fazla olunca gidiyor Çok teşekkür ederim
Olsun canim artidan iyidir.Günaydın kızlar
Listeye girdiğimde beri ilk sabit bildirimimi yapıyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Geçen cuma: 65
Bu cuma: 65
Fark: 0
Hedef: 64,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?