• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam yemeğinde salatadan vazgeçtim 1 sebzeli köfte 3 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek yemeye karar verdim:21:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

Allah tamamına erdirsin canım sanada ii eğlenceler:16:

kızlar ben de bi itirafta bulunayım ben ekler yedim böyle büyük olanlardan 1 tane
eve geldim koncem benden evvel gelmiş
eve bi girdim buram buram kahve kokuları
demlemiş filtre kahveyi
yanına da ekler ye ye ben kızlara söylemem dedi ama
ben söyliyim yine de:17:

Akşam yemeğinde salatadan vazgeçtim 1 sebzeli köfte 3 kaşık yoğurt ve 1dilim ekmek yemeye karar verdim:21:

ay aklıma bişey geldi
biz kız kardeşimle diyet yapardık bekarken
akşamları salata yerdik
babam bize otla zayıflansaydı inekler buzağı olurdu
yiyin kızım derdi

amaaan canım hergün de salata mı yenirmiş
böyykk:19:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

darısı başına o zaman cerenim arkadaşınada mutluluklar şimdiden :16:

hem azıcık hopla zıpla browniyi eritirsin üstelik belki regl artık gelmesi gerektiğini anlar o sarsıntıyla :1:

kızlar ben de bi itirafta bulunayım ben ekler yedim böyle büyük olanlardan 1 tane
demlemiş filtre kahveyi

ohhh afiyet olsun canım yaramasın inşallah olsada bende yesem valla hemde kahveyle ne güzel gider yarın belki kilo vermişsem kaçamak yapabilirim ama yok yok yapmayayım :63:

az önce 12 adet erik yedim ben 1 kg erik yesem doymam çok seviyorum hele o papaz eriklerini tuza batırıp batırıp yemeye bayılıyorum ama kg ve tuz kısmına girmedim tabi yalnızca 12 adetcik yedim . birazdan çıkıcam 30 dk yürüyerek eve gidicem tüm gün 1 saat yürüyüş yapmış olucam bakalım yarın ne çıkıcak kantar :18:

demlemiş filtre kahveyi

ay aklıma bişey geldi
biz kız kardeşimle diyet yapardık bekarken
akşamları salata yerdik
babam bize otla zayıflansaydı inekler buzağı olurdu
yiyin kızım derdi

amaaan canım hergün de salata mı yenirmiş
böyykk:19:

Ohhh ne güzelll ya herkes bugün kaçamak yapmışşşş:63:
O sözü bende biliyorum tatlım ama malesef yanlış keşke öyle olmasa ama ben yine bu hafta salata yiyerek 1 kg verdim hemde regli haftamda :66::62::nazar::nazar:

Ben gideyimde şu tek köftemi yiyim zaten toplamda 1 dakika sürer herhalde:60:Görüşürüz arkidişler:16:

yaşasın salata bende yemek istiyorum akşamları salata demekki işe yarıyor tebrik ederim canım.

Ye canım valla bu hafta 3 4 akşam yedim sanırım...Bugün cumadan bu yana 900 gram vermişim tahminimce yarın 1 kg olur artık:)Ne yapcan beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır demi:16:16:

ahaha kız bişi olmaz seninkinden,ben bgn oğlanı kaptım dışarı çıktım,güya yürücem işte.
annemin iş yerine uğradm,beraber çıktk,snra kocam da çıkmış işten yanımıza geldi,ben ne yedim biliomsnzzzzz

özsütte kojaman bi dilim pasta ve hepsini de bitirdm yani:1: çukulu fıstıklı mıstıklı indirdm mideye:27:
yani kaçamağın alası benmki,izmirde sçtm şimdide sıvıyim ddm elim değmişkene af edersiniz:1::27::26::46::32::33::56:

aman böle zevzek gereksz bi ruh halindeim zaten dün dr.a gtmiştm ya 5e 4 cmlik kistm varmış,doğmdan beri doğru dürüst adet de olamıorm zaten 3 ayı geçti,ama yeni yeni patlıo bana:36:
hormonlar kafayı yimiş yani bildiinizz

hakkaten çok pis cortladım bu hafta yaaaaa:2:

peeeeeeeeffffffffffffffff:47::50:

başlangıç : 75 kg :19:

geçen cuma : 67,1 kg :31:

bugün : 65,7 kg :52:

giden : 1400 gr :65:

toplamda giden : 9300 gr :nazar:

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 ) :52::52:

Son düzenleme:
iyi eğlenceler sana tatlım

ben arada 5,6 çilek erik karışımı yedim.
eve gidincede etli patates ve pilavım var yanında da bol yeşilllik bakalım hangisini yicem
yarın da cuma
hadi herkese iyi akşamlar
bu akşam kaçamak yapmayın kızcelerr :))))

Allah tamamına erdirsin canım sanada ii eğlenceler:16:

darısı başına o zaman cerenim arkadaşınada mutluluklar şimdiden :16:

hem azıcık hopla zıpla browniyi eritirsin üstelik belki regl artık gelmesi gerektiğini anlar o sarsıntıyla :1:

teşekkürlerr kızlaaar, bir eğlendik nir eğlendik ki sormayııın :7:
kınaları yaktık, kızı verdik ciddi ciddii :59::70:

başımızaaa duvaklar taktık beyaz beyazzzz hani gelinlik çağdaki kızlar belli olsun diye, geline de kırmızı taktık felannn cok güüzelldiii :1:

resimler gelsin ekleriim belkimmm :23::23:

rejime başladığımdan beri görüşmediğim arkadaşlarım wardı, birr iltifatlarr aldıımm ki belli deeel :51::51::69:

amaan ben de ekler yedim
offf zaten sabah 1.8 fazla geldim onca açlığa
belki sabah zayıflarım
ters mantık yaptım:60:

dün cikolata günü olmuş herkesiin :60::60:

ahaha kız bişi olmaz seninkinden,ben bgn oğlanı kaptım dışarı çıktım,güya yürücem işte.
annemin iş yerine uğradm,beraber çıktk,snra kocam da çıkmış işten yanımıza geldi,ben ne yedim biliomsnzzzzz

özsütte kojaman bi dilim pasta ve hepsini de bitirdm yani:1: çukulu fıstıklı mıstıklı indirdm mideye:27:
yani kaçamağın alası benmki,izmirde sçtm şimdide sıvıyim ddm elim değmişkene af edersiniz:1::27::26::46::32::33::56:

aman böle zevzek gereksz bi ruh halindeim zaten dün dr.a gtmiştm ya 5e 4 cmlik kistm varmış,doğmdan beri doğru dürüst adet de olamıorm zaten 3 ayı geçti,ama yeni yeni patlıo bana:36:
hormonlar kafayı yimiş yani bildiinizz

hakkaten çok pis cortladım bu hafta yaaaaa:2:

peeeeeeeeffffffffffffffff:47::50:

geçmiş olsun cnm yaa , allah dermansız dert wermesiiin :71:

kocaa pastaa yenir mii yaaaaaa soraa kilo weremedim diyee gelirsin böleee :57:

benim yediğim 150 kalori bişidiii, 1 dilim yaş pastaa 575 kalorii felaannmışşşş :20::20:
kızdım sana hıh işteee :19:

günaydın kızlar regl oldum karnım ağrıyor çok fena davul gibi şişim:5:

bu hafta sadece 200 gramcık gitti.

seanymph:(65,5/65,3/0,2/0,31)

uğrayamadım kusura bakmayın
çarşamba sabahı kanamam başladı ve malesef yine kaybettik bebeğimizi:14:
felaket biçimde içim acıyo
sagolsun annem 14 saatlik yolu binmiş otobüse gelmiş bu da süper moral oldu bana o yüzden girip yazamadım
yarın dönücek annem o gittikten sonra nasıl toparlıycam kemdimi inanın hiç bilmiyorum
takatim kalmadı artık bu 4. kaybım ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım
burda elim kolum bağlı şekilde oturuyorum
ankarada tekrardan bi doktorla görüştük
nasip olursa haziran 2. haftası ankaraya gidiyorum
artık araştırma yoluna gidicekler araştırılacak ne kaldıysa
bu aralar kiloma dikkat edemedim affınıza sığınıyorum çok şiddetli kanamam var ve karnım davul gibi
hemen annem uyanmadan bildirimde bulunayım dedim

geçen hafta 71.0
bu hafta 71.4
alınan -400

bağışlayın kızlar topike bu hafta gerekli katkıda bulunamadım
ama en kısa sürede sahalara geri dönücem

Back
X