• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar biz dün akşam üniv. Arkadaşlarla yemeğe çıktık

bi tabak patlıcanlı mantarlı makarna yedim
porsiyon olarak çok değildi
bide 1 saat gezdik sonrasında çok gelmemiştir die tahmin ediyorum

bu sabahta 1,5 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım son lokmamda 1 ç.k. Tahin pekmez
1 çk çilek reçeli yedim

ara:1 avuç beyaz leblebi yedim

bu beyaz leblebiyi ben aralarda yiyorum bazen 1 avuç kadar iyimidir acaba?

öğlen için yanımada 2 dilim fırın makarna ve yoğurt getirdim

bide ara için 5,6 çilek ve erik

afiyet olsun canım bence güzel yediklerin leblebiiyi kızlar hep yiyor sanırım ara öğün için iyi bendemi yesem acaba değişiklik olur arada :44:

Altın çörek İzmirdede yok çok merak ettim valla İstanbula gidince mutlaka yiyeceğim:52:
Ben kahvaltıda yağsız menemen yaptım 1 yumurta ile bir dilim ekmek ve 1 dilim peynirler onu yedim..
Öğlende 3 yemek kaşığı pilav 3 kaşık yoğurt ve yeşillik yedim.Sebze yemem gerekiyor aslında ama canım hiç pişirmek istemedi.Çok verimsiz bir öğün oldu ve kesin 1 saat sonrada acıkıcam:61:
Akşama yine salataya talim..

Maydonoz kesinlikle ödem attırıyor hatta arkadaşım estetik ameliyat oldu doktor 15 gün boyunca rondodan 1 demet maydanoz bir kaç limon ve buz at demiş soğuk içeçek gibi iç şişlerin insin demiş gerçektende çok faydasını gördüm yüzü hiç şişmedi desem yeridir ama tabi tadı nasıl oluyordur bilemem..

evimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı astım mamamı yedim dünkü sebze kebabının kalanını yedim 2 kaşık light yoğurtla 1 tane taze soğan yedim

işim var çarşıya çıkacam öpüyorum hepinizi yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54:

Altın çörek İzmirdede yok çok merak ettim valla İstanbula gidince mutlaka yiyeceğim:52:
Ben kahvaltıda yağsız menemen yaptım 1 yumurta ile bir dilim ekmek ve 1 dilim peynirler onu yedim..
Öğlende 3 yemek kaşığı pilav 3 kaşık yoğurt ve yeşillik yedim.Sebze yemem gerekiyor aslında ama canım hiç pişirmek istemedi.Çok verimsiz bir öğün oldu ve kesin 1 saat sonrada acıkıcam:61:
Akşama yine salataya talim..

Maydonoz kesinlikle ödem attırıyor hatta arkadaşım estetik ameliyat oldu doktor 15 gün boyunca rondodan 1 demet maydanoz bir kaç limon ve buz at demiş soğuk içeçek gibi iç şişlerin insin demiş gerçektende çok faydasını gördüm yüzü hiç şişmedi desem yeridir ama tabi tadı nasıl oluyordur bilemem..

galıba soyledıgınız ekmek ankaradakı halk ekmeklerde "Şampıyon Ekmek" olarak satılıyo, poğaça tarzında bısı tadı tatlımsı, içinde keciboynuzu,fındık, üzüm, zerdecal vs. bı suru sey var :40: oyuzden ızmırde de farklı bı ısımle satılıyo olabılır, bı arkadasım yedıklerıne dıkkat etmesıne ragmen o şampıyon ekmekten yıyodu, cunku hem cok tok tutuyomus hem de tuvalete cıkmasına yardım edıyomuss :44:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

iyi eğlenceler sana tatlım

ben arada 5,6 çilek erik karışımı yedim.
eve gidincede etli patates ve pilavım var yanında da bol yeşilllik bakalım hangisini yicem
yarın da cuma
hadi herkese iyi akşamlar
bu akşam kaçamak yapmayın kızcelerr :))))

Back
X