Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bundan sonra menülerimi bir önceki gün için yazıcam... çünkü planladığım gibi olmuyo her zaman, arada kaçamaklar oluyoo flnn dün gibi :59:

dünkü menümü tekrar we eksiksiz olarak yazıyorumm:70:

25.05.2011 Çarşamba

Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates

Ara
3 tane burçak püskevitttt :1:

Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
1 porsiyon light yogurt
1 tane burçak
2 tane N**** (Siyahi):20:

Ara
1 küçük porsiyon sakızlı muhallebi ( 121 kalori )

Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar  )
5-6 tane cherry domates
4 tane acı biber turşusu
3 yk light yogurt

Yatmadan
4 küçük kayısı

cok fenaaa tatlı krizlerim waar, napicüüüm bilemiyooom :59:

cok degıl canım ya bırde erken yemıssın erır sabaha kadar bende yarın gunubırlıgıne sehır dısına cıkacagım bakalım nolacak korkuyorum kendımden valla:1:yok ya dıkkat etmelıyım ferıhanla bırlıkte 95 olacagız hazıran sonunda

verdiğin bilgi çok güzel canım teşekkür ederim karbonhidratları az yemeye ve sağlklı olanlarını yemeğe özen gösterelim bende kendimi sana göre ayarlıyorum haziran sonu 95 olacağız inşallah :16:

kızlar bundan sonra menülerimi bir önceki gün için yazıcam... çünkü planladığım gibi olmuyo her zaman, arada kaçamaklar oluyoo flnn dün gibi :59:

25.05.2011 Çarşamba

Sabah

Ara

Öğlen
1 porsiyon light yogurt
1 tane burçak

Ara

Akşam
5-6 tane cherry domates
4 tane acı biber turşusu
3 yk light yogurt

Yatmadan
4 küçük kayısı

ahahaha o tatlılar ne öyleeeeee
çikoletalarrrrr büskevitleeeeer
benimde tatlı krizlerim vardı ama canım tatlı çektiği zaman çok tatlı bi meyve yiyorum artık.çilek gibi mesela

günaydın kızlar. yarın regl olacam herhalde her yerlerim ağrıyor uffff.karnım acaip şişti.

dün akşam yediklerim 2 kaşık müsli,2 kaşık nesfit meyveli, form çay, yeşil çay,elma sirkesi

bu hafta müsli haftam. bi hafta müsli bi hafta yemek yiyom ben

kız senin daha 1 günün war strese girmişinnn :60:
benim 35.günüm hala bekliyorrruuuuummmm :59::59:

kızz geçen cumaya göre eksi 1200 deyiiim beeenn :52::52: 65,9 çıktım bu sabahhh :52::52: ödemler de gidince hayırlısıylaaa yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu :21::21::8:

geçen haftaların acısı çıkıyoooo :60:

tebrik ederim cerenim sen böyle giderse yakın zamanda mezun olursun ne meraklısın bizden ayrılmaya az yavaş ver kiloları :63: şaka şaka ver sen kilolarıda biz seni bırakmayız yinede :29:

Senin nerende havan, kara kaşların olmalı çıltırtan'' dedim kaşarlı açmaya.öylece çektim gittim.
-SON-

günaydın kızler
Sabah
altın çörek + yeşil çay.
Ara
şekersiz nescafe
Öğlen
Erik üzüm şeftalı gibi birsürü meyveden salata
Akşam
(bamya mevsimi geldimi ya canım çok istiyo)

açmayla ne acıklı veda yaşanmış :1: bu altın çörek nasıl bişey kalorisi nasıl nerden alıyorsn ne çok sordm ya :44:

yaparım sana da kuzu sen yeter ki bana gel
ya kızlar sabah bi tartılayım dedim
1,8 fazla geldim halbuki bu hafta çok dikkat ettim
ne güzel 3 haftadır kilo veriyodum
regl dönemi şişidir de mi:59:

regli dönemidir canım sıkma canını akşamları müsliye başla belki iyi gelir yada başka bir kür tarifi vereyim ne dersin :1:

Günaydın kızlar:)
Dün gece benim oğlan hiç uyutmadı sebepsiz gece bağırıp bağırıp durdu gece yatmadan bir ton şey yerse olcağına bak:63:

Allah gönlüne göre versin canım inşallahh:16:

Canım hatırlarsan bir kaç gün önce aynı şeyi bende yazmıştım..Dün bitti reglim bitti sayılır hemen kilo vermeye başladım..Ne desemde insan takıyor kafasına ister istemez ama 4 5 gün sonra hepsi gidiyor görceksin bak moralini bozma..Alabilirsen slim çay al maydanoz var içinde ben 200 300 gram kadar şiştim sonra fazlasıyla attım..

doğanın slim çayını aldım geçen hafta canım
getirdim yanımda içtim kahvaltıdan sonra
artık yarına kadar ne giderse kardır

Bamya olaydı eyiydi.
ne yicem akşam ya.bu hafta imam bayıldı yaptık taze fasül yaptık.buz gibi yenen zeytinyağlı söyleyin bana da akşam yapalım :D
enginarda olur heee :56:

semizotu :)) bende eve gidince onu yapıcam

ye kuzum afiyet olsun ben de sverim altın çöreği de hep yerken ya bu kadar çok kaloriyi şuncacık lokmaya nasıl sığdırmışlar diye düşünürüm:59:
ara da sıra yemek lazım lezzetli şeyleri:56:

bizim burda yok altın çörek bi istanbulda varmış bizim burdaki amca öle dedi

sabah kahvaltım kepekli tost ekmeğiyle peynirli tost
açık çay
şimdi de ödem sökürücü çay içiyorum

ödem söktürücü çay hangisi oluyo ?

Henüz kahvaltı yapmadım sadece ılık limonlu su 2 kayısı ve yarım litre su içtim canım hiç birşey yemek istemiyor yine çok uykum var:14:

uyu o zaman kuzu

25.05.2011 Çarşamba

Sabah

Ara

Öğlen
1 porsiyon light yogurt
1 tane burçak

Ara

Akşam
5-6 tane cherry domates
4 tane acı biber turşusu
3 yk light yogurt

Yatmadan
4 küçük kayısı

tatlı krizleri için iki tarif;
(eliften alıntıdır) :))
elmayı rendele içine tarçın at azcık kavur
yada muzu ez üzerine azcık ceviz ve tarçın ekle ye
tatlı krizlerne müthiş çözümdür

regli dönemidir canım sıkma canını akşamları müsliye başla belki iyi gelir yada başka bir kür tarifi vereyim ne dersin :1:

haydi ver verrrrr

25.05.2011 Çarşamba

Sabah

Ara

Öğlen
1 porsiyon light yogurt
1 tane burçak

Ara

Akşam
5-6 tane cherry domates
4 tane acı biber turşusu
3 yk light yogurt

Yatmadan
4 küçük kayısı

tatlıları regl krizlerinden dolayı yedin herhalde canım benimde 1 haftaya kadar başlar o dönemim iştahım açılır deli gibi çikolata isterim beni sütlü tatlıda kesmiyor yada 2 negroda kesmez yani inşallah önüne geçebilirim o dönemin .

açmayla ne acıklı veda yaşanmış :1: bu altın çörek nasıl bişey kalorisi nasıl nerden alıyorsn ne çok sordm ya :44:

küçücük içi dolu kaloricik bişey ya.ekmek tarzı.Halk ekmeğin ürettiği en başarılı ekmek heralde.içinde ceviz fındık üzüm keçiboynuzu falan var.bi tanesi saatlerrce tok tutuyor lakin 100gramı 329 kalori.1 adet altınçörek 60gr. yani hergün yersek bi faydasını görmeyiz heralde :52:

Son düzenleme:
:60::60: pirinç lapası olmasın da
ver kuzu merakla bekliyorum

taydin paylaşmıştı bunu belki almışsındır o zaman canım 1 tutam saplarıyla birlikte maydanozu yarım limon suyu ve yarım su bardağı su ile robottan geçiriyorsun her sabah aç olarak içiyorsun yemekten yarım saat önce 15 gün yapılıyor ben çok faydasını görmüştüm hem cildim parladı hemde bol idrara çıkartıp ödem attırdı tavsiye ederim hem sabahları içimide kolay pirinç lapası gibi değil lezzetli ve sağlıklı :16:

küçücük içi dolu kaloricik bişey ya.ekmek tarzı.Halk ekmeğin ürettiği en başarılı ekmek heralde.içinde ceviz fındık üzüm keçiboynuzu falan var.bi tanesi saatlerrce tok tutuyor lakin 100gramı 329 kalori.1 adet altınçörek 60gr. yani hergün yersek bi faydasını görmeyiz heralde :52:

aslında kahvaltı öğünü için kalorisi fena değilmiş hergün yenmz ama arada yenebilir bende alayım ondan merak ettim çok ihtiyacım varmış gibi :60:

taydin paylaşmıştı bunu belki almışsındır o zaman canım 1 tutam saplarıyla birlikte maydanozu yarım limon suyu ve yarım su bardağı su ile robottan geçiriyorsun her sabah aç olarak içiyorsun yemekten yarım saat önce 15 gün yapılıyor ben çok faydasını görmüştüm hem cildim parladı hemde bol idrara çıkartıp ödem attırdı tavsiye ederim hem sabahları içimide kolay pirinç lapası gibi değil lezzetli ve sağlıklı :16:

bak bunu içebilirim
her sabah taze mi hazırlıcaz acaba

acıktım 5 sunta yiyeceğim şimdi öğle yemeği için zeytinyağlı 3 küçük parça sebzeli tavuk yemeğim var yanımda 2 dilim çavdar ekmeğiyle yerim . öğleden sonra acıkırsamda 12 adet erik getirdim .

bak bunu içebilirim
her sabah taze mi hazırlıcaz acaba

hersabah taze hazırlanıyor ben akşamdan temizler robota koyardım malzemeleri sabah parçalayıp 1 bardak içerdim hem dinç oluyor insan hemde limon ve maydanoz çok faydalı faydasını 15 gün yapıp gördüm tavsiye ederim canım ama sadece 15 yapılıyor sonra ara verip tekrar yapılabilir.

hersabah taze hazırlanıyor ben akşamdan temizler robota koyardım malzemeleri sabah parçalayıp 1 bardak içerdim hem dinç oluyor insan hemde limon ve maydanoz çok faydalı faydasını 15 gün yapıp gördüm tavsiye ederim canım ama sadece 15 yapılıyor sonra ara verip tekrar yapılabilir.

yarın sabah yapağım o zaman bi kaç dal maydonoz yeter heralde
ferah ferah iyi olur

Kızlar biz dün akşam üniv. Arkadaşlarla yemeğe çıktık

bi tabak patlıcanlı mantarlı makarna yedim
porsiyon olarak çok değildi
bide 1 saat gezdik sonrasında çok gelmemiştir die tahmin ediyorum

bu sabahta 1,5 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım son lokmamda 1 ç.k. Tahin pekmez
1 çk çilek reçeli yedim

ara:1 avuç beyaz leblebi yedim

bu beyaz leblebiyi ben aralarda yiyorum bazen 1 avuç kadar iyimidir acaba?

öğlen için yanımada 2 dilim fırın makarna ve yoğurt getirdim

bide ara için 5,6 çilek ve erik

ahahaha o tatlılar ne öyleeeeee
çikoletalarrrrr büskevitleeeeer
benimde tatlı krizlerim vardı ama canım tatlı çektiği zaman çok tatlı bi meyve yiyorum artık.çilek gibi mesela

dövüün beniii dövüüün :57:
elimde diildiii, dayanamadıııım :59:

biraz önce de kriz geldi hemen bi kayısılı activia aldım içine attım kuru üzümleri yedim, gayet mutluyum şu an :8:

tebrik ederim cerenim sen böyle giderse yakın zamanda mezun olursun ne meraklısın bizden ayrılmaya az yavaş ver kiloları :63: şaka şaka ver sen kilolarıda biz seni bırakmayız yinede :29:

hızlı giden atın ..... bebekiiim :1: 2 haftadır gr gr gidiyodum, bu hafta bölee oldu, cok da güzel oldu hanii :1: kız ben mezun olsam da gitmem burda kalırım sohbete :52::52:

tatlı krizleri için iki tarif;
(eliften alıntıdır) :))
elmayı rendele içine tarçın at azcık kavur
yada muzu ez üzerine azcık ceviz ve tarçın ekle ye
tatlı krizlerne müthiş çözümdür

haydi ver verrrrr

bidaakine böyle yapmaaaya çalışcaaam teşekkür ederim bebekiim :71:

tatlıları regl krizlerinden dolayı yedin herhalde canım benimde 1 haftaya kadar başlar o dönemim iştahım açılır deli gibi çikolata isterim beni sütlü tatlıda kesmiyor yada 2 negroda kesmez yani inşallah önüne geçebilirim o dönemin .

aynen öyle fıstıgııım, fırsatım olsa kafamı browni tepsisine gömerim şu an :60:
cok dikkat etmeye çalış cnm yaaa, tadına warınca kesmek cok zor oluyoo :59:

Back
X