- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.581
Aynen valla bu nedir böyle canım dost acı söylesin biraz
Menü yazmıyorsun
Spor yapmıyorsun
Kilo bildirimleri +
Üstelik olması gereken formatta değil
Ve neredeyse akşam bildirim yapıyorsun.. alt listede de olsan bizim için fark etmez sen 5.takım üyesisin ve seni gören bir başka üyede a ekip böyleymiş diyip o da senin gibi davranabilir. Tüm bunlar olurken zaten eksi gelmeni bekleyemeyiz ki haftaya bildirimini doğru şekilde yap öbür haftada listeye alalım bence canım seni liste sorumluluğu olmadan olmuyor. Şöyle bi 15 kişinin ağırlığını hisset omuzlarındasaat 17 de güle oynaya artı bildirim falan yaptırtmazlar adama öyleeee
ORTAKLAR
(05-12 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
@Amor-a @balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
USER=268085]
|
| %1,302 | |
|
| %3,628 | |
|
| %2,738 | |
|
| %1,508 | |
S Suskunhanim |
| %2,090 | |
|
| %1,003 | |
@Just a perfect day |
| %1,384 | |
|
| %0,386 | |
|
| %6,24 | |
@whitetea | @lotuscicegi | %2,711 |
Sağol ortim sen neden bildirim yapmadın?Ortim supersin tebrik ederim seni
Kaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayricaNikinik yarimuhendis izinleriniz başladı kızlar tez zamanda kilo almadan dönün inşallah
Menü listesinden ve diğer listelerden çıkaracak mıyız sizleri?
Mehfam ve
Hedef60kgolmak ona göre listerinde düzenleme yaparlar
Evinde değilmiş canım ablasında kalıyorSağol ortim sen neden bildirim yapmadın?
Ortim 2. OlmusuzSONUÇ
Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklarKumsalveDeniz & Deniz ve Kum tebriklerr kızlar +250 şer spor puanı kazandınız
USER=268085] hawar [/USER] DeryaOnDiet %1,302 Nikinik Hedef60kgolmak %3,628 yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol %2,738 belmayne Mathilda03 %1,508 S Suskunhanim Anka %2,090 azaydidem Begonya2 %1,003 @Just a perfect day ummhnisa %1,384 muhursuzpusula birsevgi %0,386 Deniz ve Kum KumsalveDeniz %6,24 @whitetea @lotuscicegi %2,711
Tamam kaptnmEvinde değilmiş canım ablasında kalıyor
Harikasın canımmm ayy gelip cart diye mezun olma 1 2 hafta takılalımKaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayrica SanSebastianCheesecake cok tesekkur ederim canim spor listesini takip etmeye gönüllü oldugun icincok yakin zamanda eksiyle döneceğime supheniz olmasin
Kaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayricaHedef60kgolmak cok tesekkur ederim canim spor listesini takip etmeye gönüllü oldugun icin cok yakin zamanda eksiyle döneceğime supheniz olmasin
Belli olmaz benim sagim solumHarikasın canımmm ayy gelip cart diye mezun olma 1 2 hafta takılalımhahahah
Aha kızlar bu sefer stres cumadan başladı cumaya kadar sürecek hazır mıyızBu gün çok yedm sanki ya
Acaba ne zaman cuma da olsa 1 haftayı kaçamaksız geçirip harika bi eksi getiricem
Kendime eziyet ediyorum
Bu günden dikkat etmeye başlasam nasılda güzel gidecek kilolar çabucak hedefime ulaşıcam, ama gel gör ki olmuyor
AhahaahahaAha kızlar bu sefer stres cumadan başladı cumaya kadar sürecek hazır mıyız
Canim kilon baya az ya ondan da vermek zor olur. Arti degilsin ya o da super
Sarilamayiz ,ayrı dünyaların insanımızGel canım sabitler olarak sarılalım sıkı sıkı
Anladım canım. Mezun olup dinlenseydin daha iyi olurdu sanki ama kendini de en iyi sen bilirsin tabi
Evet canım kesinlikle. Aslında ben böyle vücudumun verdiği kiloya alışa alışa gitmesinden memnunum ama listeye bir katkım olmadı ona üzüldüm
Merhaba. Hoş geldin
Valla kaptanım ya gıcık oldum, direkt 54 e geçmek istiyorumTebrik ederim canımhaftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı
Harika eksi canımmm
Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortalatebrikler :))
Çok iyi canım tebriklerrrdeneme süren bitti asıl listeye girmek ister misin canım ?
Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sana
Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaatebriklerrr canım
Burcummm çok sevindimm adınaaatebrik ederim harika eksi emeklerinin karşılığını aldın
Canım izin hakkın var ama .. ama işteemin misin
Tebrik ederim
Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur mubizde seni seviyoruz
Ay evet ilk sabit olsun kuzum
Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeee
Çok iyi canım tebriklerrr
Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruz
Çok geçmiş olsun canım
Aşk olsun canım benim olur mu öyle,bu hafta benim de düzensiz ve yoğunduHarikaaaa ne güzel kilo maşallah
Haftaya daha güzel olur
Sana layık bir orti olamadım yaaa bu hafta dürtcem seni her gün
Tebrik ederim canım regl de eksi görmek çok güzel haftaya daha güzeli gelir
Vayyy yine harikalar yapmışsın canımniye izine çıkıyorsun ben takip edemedim
ay çok güldümmHayat toz pembe değil biraz anlamasında fayda var
Dün doğduğun ev kaderinde anası bebeği terk ediyor pusetiyle başkasının yatağına koyup kaçıyor,bebekte öyle gözler açık sabaha kadar yanındaki kişiyi hiç uyandırmadan orda oturuyorhep genç kızları kandırıyorlar böyle
ve de öyle olduuKizlar umarim guzel gecmistir haftaiciniz bakamadim ama size güveniyorum yarin guzel eksiler göreceğime eminim
Ortim seni de yalniz biraktim bu hafta. Haberim olsaydi misafirden ortilikten muaf olurdum kusuruma bakmabu hafta guzel bi eksi bekliyorum senden de cok guzel bir hafta gecirdin Hedef60kgolmak
muhursuzpusula canim ben 2 yasinimi okudum 2 daha alayim.kac kaldi?
canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyorCanım geçmiş olsun. Ben bir yerde aç karnına içerseniz tansiyonu düşürür diye okumuştum ama bildiğim kadarıyla soda da yüksek tansiyonda önerilmiyor.
O da hamile zaten
Ben de iyiyim canım. Allah kolaylık versin. Senin meslek neydi. Hatırlayamadım
oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin içinÜst takıma girmek için düzenli burda yorum yapılmalı ve menü, hergün paylaşılmalı kilo herhafta bildirilmesi gerekiyor,
valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallahBugün bile araya sıkıştırdım hemen yaptım yoga günüydü bugün
canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelirTelefonum adimlarimi sayiyor gunluk 5000-6000 adim oluyor ama spor olarak hic eklemedim yani gunluk spor diye yazayim mi? Biraz az gerci 10 bin olmuyor :)
Izne gider ayak bi faydam dokunduysa ne mutlu banaay çok güldümmhint dizilerinde de hep oyuncak bebek vardı sessiz kakişsiz mis
ve de öyle olduucanım daha napıcaksın tek öğünü öğrettin yol gösterdin bana
canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyor
oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin içiniyi ki davet etmişim valla
valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallah
canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelir
muhursuzpusula kuzum yoga çok iyi bir seçim
birsevgi kuzum şekersizden çıkar beni az da olsa bişeyler aşırınca mutlu oluyorum
beni tebrik edenlere teşekkürler ve tüm eksi gelenlere ve tüm çabalayanlara tebrikler kızlar
Nikinik yarimuhendis sizlere de eksiler için tebrikler kuzum izinden çabucak dönün e mi
Anka Allah acil şifa versin kızına canım bugün maşallah pek keyiflisin herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun
DeryaOnDiet günlük challenge ve şekersiz challenge ın sana iyi gelmesine çok sevindim hayatım maşallah giderek daha aktif oldun grupta da ve diğerlerine de yardım ediyorsun enerjin yükseldi gızzzz
bence aktiftik kız kaptanım birkaç kişi hariç ama kişi olarak arttık ya , inaktif kişi yüzdesi aynıdır benceKızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu
rica ederim tatlım zaten başlamıştımKaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayricaHedef60kgolmak cok tesekkur ederim canim spor listesini takip etmeye gönüllü oldugun icin cok yakin zamanda eksiyle döneceğime supheniz olmasin
tebrikler kuşum
oldu oldu kuşumIzne gider ayak bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
Deşifre edeyim mibence aktiftik kız kaptanım birkaç kişi hariç ama kişi olarak arttık ya , inaktif kişi yüzdesi aynıdır bence
rica ederim tatlım zaten başlamıştımhissetmişim demek
tebrikler kuşum
Kaptanım bence geçici bir durum gibi geldi çünkü takıma geldiğimden beri ortaklık süper gidiyodu ama belki yeni heyecanlar katılabilir düşünelim birazcık :)Kızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu
Ben yüreklendim bu yazıyla
Kızlar grev mi yapsak ne yapsakmuhursuzpusula sıyrılsa artık şu kabuğundan çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?