Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhursuzpusula gelsene liste psikolojisi çok güzel

SONUÇ

Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklar KumsalveDeniz & Deniz ve Kum tebriklerr kızlar +250 şer spor puanı kazandınız

Kaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayrica SanSebastianCheesecake cok tesekkur ederim canim spor listesini takip etmeye gönüllü oldugun icin cok yakin zamanda eksiyle döneceğime supheniz olmasin
Harikasın canımmm ayy gelip cart diye mezun olma 1 2 hafta takılalım hahahah

Bu gün çok yedm sanki ya
Acaba ne zaman cuma da olsa 1 haftayı kaçamaksız geçirip harika bi eksi getiricem
Kendime eziyet ediyorum
Bu günden dikkat etmeye başlasam nasılda güzel gidecek kilolar çabucak hedefime ulaşıcam, ama gel gör ki olmuyor

Aha kızlar bu sefer stres cumadan başladı cumaya kadar sürecek hazır mıyız

Canim kilon baya az ya ondan da vermek zor olur. Arti degilsin ya o da super

Sarilamayiz ,ayrı dünyaların insanımız 0,05 ile artı çıkmışım
Valla kaptanım ya gıcık oldum, direkt 54 e geçmek istiyorum
Aşk olsun canım benim olur mu öyle,bu hafta benim de düzensiz ve yoğundu

ay çok güldümm hint dizilerinde de hep oyuncak bebek vardı sessiz kakişsiz mis
ve de öyle olduu canım daha napıcaksın tek öğünü öğrettin yol gösterdin bana
canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyor
Üst takıma girmek için düzenli burda yorum yapılmalı ve menü, hergün paylaşılmalı kilo herhafta bildirilmesi gerekiyor,
oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin için iyi ki davet etmişim valla
Bugün bile araya sıkıştırdım hemen yaptım yoga günüydü bugün
valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallah
Telefonum adimlarimi sayiyor gunluk 5000-6000 adim oluyor ama spor olarak hic eklemedim yani gunluk spor diye yazayim mi? Biraz az gerci 10 bin olmuyor :)
canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelir

muhursuzpusula kuzum yoga çok iyi bir seçim

birsevgi kuzum şekersizden çıkar beni az da olsa bişeyler aşırınca mutlu oluyorum

beni tebrik edenlere teşekkürler ve tüm eksi gelenlere ve tüm çabalayanlara tebrikler kızlar

Nikinik yarimuhendis sizlere de eksiler için tebrikler kuzum izinden çabucak dönün e mi

Anka Allah acil şifa versin kızına canım bugün maşallah pek keyiflisin herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun

DeryaOnDiet günlük challenge ve şekersiz challenge ın sana iyi gelmesine çok sevindim hayatım maşallah giderek daha aktif oldun grupta da ve diğerlerine de yardım ediyorsun enerjin yükseldi gızzzz

Izne gider ayak bi faydam dokunduysa ne mutlu bana

bence aktiftik kız kaptanım birkaç kişi hariç ama kişi olarak arttık ya , inaktif kişi yüzdesi aynıdır bence
Kaptanim beni cikartabilirsiniz listelerden.ayrica Hedef60kgolmak cok tesekkur ederim canim spor listesini takip etmeye gönüllü oldugun icin cok yakin zamanda eksiyle döneceğime supheniz olmasin
rica ederim tatlım zaten başlamıştım hissetmişim demek
tebrikler kuşum

bence aktiftik kız kaptanım birkaç kişi hariç ama kişi olarak arttık ya , inaktif kişi yüzdesi aynıdır bence

rica ederim tatlım zaten başlamıştım hissetmişim demek

tebrikler kuşum
Deşifre edeyim mi
Tabi hastalıklar denk geldi kızlar herkesi sayıyorum yanlış anlamayın

yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol ortakları Aktif olamadı

Mathilda03 aktif olamadı

Anka aktif olamadı

ummhnisa aktif olamadı

muhursuzpusula ekipte vardı ama ortaklık anlamında bence aktif olamadı

Deniz ve Kum @whitetea KumsalveDeniz lotuscicegii ortaklık anlamında aktif olmadılar e böyle olunca geriye 3 5 kişi kaldı (

Yine söylüyorum yanlış anlamayın saydıklarımın çoğu anka olsun gamze olsun ummhnisa olsun hastalar zaten onları geçtim diğer kişilerin en azından menü yorumu yapması ortağım nasıl gidiyor demesi spor için yüreklendirmesi lazımdı o yüzden diyorum bu hafta bence kötü denk geldi :/ ama yinede derece almayı bildik

Birazdan yeni ortakları açıklayacağım cumaya kadar el ele bir ortaklık rica ediyorum herkesten

Kaptanım bence geçici bir durum gibi geldi çünkü takıma geldiğimden beri ortaklık süper gidiyodu ama belki yeni heyecanlar katılabilir düşünelim birazcık :)

Ben yüreklendim bu yazıyla
Kızlar grev mi yapsak ne yapsak muhursuzpusula sıyrılsa artık şu kabuğundan çıksa

muhursuzpusula gelsene liste psikolojisi çok güzel

Yoğun baskılara cevapsız kalamicam tamam özellikle bu iki haftayı çok iyi değerlendireyimki sonrada listeye gireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…