Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabloda Yoga var zannediyorum. Tabata olmayabilir ama gayet kardiyo adı ile geçebilir.
Oysa ki ben gayet uyduğumu düşünüyordum programa, her ne kadar 10.000 adım tamamlayamasam da

Eline sağlık canım
rica ederim
kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştim ama çarşambayı unutmuşum hakikaten sandalye yogası pilates gibi miuzum? onu soracaktım

rica ederim

kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştim ama çarşambayı unutmuşum hakikaten sandalye yogası pilates gibi miuzum? onu soracaktım

Sandalye Yogasında Jumping+Yoga+Squat karışık hareketler yapıyorsun. Bayaa maceralı:)))

Cherry Mom kaptancım bişey sorcam, bu tablo sporlarıyla normal puanları birleştirsek mi? yani mesela günlük 15 dk pilates de sıkılaştırır vücudu ama x atıyorum ya da 6000-7000 atabiliyodur mesela ve insan üzülüyor çarpı görünce
Acaba şöyle mi olsa? haftalık toplam atıyorum 200 puan altına ceza, en yüksek 3 puanı yapanlara da 250, 200 ve 250 puan hediye

ben toplarım karar verirsen

Deniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak
Şakaben var şok olmak önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demekkızlar hadi bı canlanalim bakalım Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?

Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyor

Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyır
valla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne .
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.
Olur tabiki neden olmasın ben sizi çok, kararlı düzenli gördüm

Bence geçiciydi inşallah bu hafta herkez yorum yapacaktır

Ama sen çok güzel yapıyorsun bu, hafta artı çıkarsın sanmıştım eksi geldin ,

Kaptanım birinci olmuşuz ortağımlaa

Çok teşekkür ederim canım tamda diyet konusunda kendim için neler yapmam gerekir diye düşünürken özelde mesajına karşılaştım acaba dedim bu sefer yapabilirmiyim yine dedim, olmaz ben daha önce izne çıktığımda kilo almıştım beni alıp napsınlar derken sen olsun alt listeden yazışırsın dediğinde çok mutlu oldum diyetisyene de başlamıştım ve dedim Eda dene birdaha birşey kaybetmezsin, ve iyiki gelmişim yine dedim bende herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor aslında sizlerin işide zor liste tutmak öyle kolay değil herkezi takip etmek herkezin emeğine tek tek teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…