- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.621
Tabloda Yoga var zannediyorum. Tabata olmayabilir ama gayet kardiyo adı ile geçebilir.Canım bunlar hep takımı takip etmemektenn
Karıştırıyorsun burcunun bahsettiği hani sen 10.000 adım ve artı tablodan yani bizim spor tablomuz var ya ondan spor yapmak için söz vermiştin 1 hafta boyunca katılırım demiştin ? Burcu onlardan bahsediyor
Genel sporları ben tutuyorum bunların hepsi o tabloda var zaten puanladımda
rica ederimEline sağlık canım
kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştimHedef60kgolmak
Tabataya en başka 5 dk zor dayandım nefesim kesildi ölüyorum sandım, en son 9 dk ya çıkabildim. Kundalini yoga zaten ayrı bir boyut. Yogadan 2 gün sonra çömelip yerden kalkamaz hale geliyorsun yok böyle bir şeysporun babası bunlar
aynen yoga var canım, dans da cardiodan sayılabilirTabloda Yoga var zannediyorum. Tabata olmayabilir ama gayet kardiyo adı ile geçebilir.
Oysa ki ben gayet uyduğumu düşünüyordum programa, her ne kadar 10.000 adım tamamlayamasam da
rica ederim
kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştimama çarşambayı unutmuşum hakikaten sandalye yogası pilates gibi miuzum? onu soracaktım
oooo HIIT miş resmenSandalye Yogasında Jumping+Yoga+Squat karışık hareketler yapıyorsun. Bayaa maceralı:)))
Yavrum dur daha erken bı saat sissindir,sakin ol.bu şekilde hücrelerine hep olumsuz mesaj veriyor bak demedi demeAha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Dur kız dalga geçiyorumYavrum dur daha erken bı saat sissindir,sakin ol.bu şekilde hücrelerine hep olumsuz mesaj veriyor bak demedi deme
ORTAKLAR
(12 - 19 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Şaka05 -11 MART SPOR LİSTESİ SONUÇLARI
Bireysel 1.miz yine değişmedi1775 puan ile S Suskunhanim tebrik ederiz canım
Grup olarak ise 11.422 puan ile NO KİLO kızları kazandılar tebriklerr
Bu haftaki listede boş kalmasın
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nikinik 74 440 290 440 yarimuhendis 100 300 185 455 75 317 S Suskunhanim 335 620 90 225 70 205 230@Just a perfect day 100 204 222 128 L O L 145 DeryaOnDiet 123 340 250 400 250@SanSebastianCheesecake 200 145 350 200 330 300Emnis 200 @azaydidem 280 135 40 40@whitetea 225 38 300 300 balpamuk 68 77 75 88 303 Deniz ve Kum 60 210 241 209 395YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Anka 145 @belmayne 95 61 580 300 466 100hawar 128 80 510 320 480 123Mathilda03 80 50 @Tempus @muhursuzpusula @birsevgi 200120 140 100 220 K Kendinin en iyi hali ol 100 300 200 100 60 @ummhnisa 80 75 42 295 33 85@Amor-a 40 80 @KumsalveDeniz 30 45 30 150 15 15 350@lotuscicegi 200 60 180 240
Evet bayağı olduEvet canım aynen uzun zaman geçmiş
Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyorDeniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak
Şakaben var şok olmak önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek kızlar hadi bı canlanalim bakalım Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyırDeniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak
Şakaben var şok olmak önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek kızlar hadi bı canlanalim bakalım Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Olur tabiki neden olmasın ben sizi çok, kararlı düzenli gördümvalla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne .
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.
Bence geçiciydi inşallah bu hafta herkez yorum yapacaktırKızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu
SONUÇ
Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklar @KumsalveDeniz &Deniz ve Kum tebriklerr kızlar +250 şer spor puanı kazandınız
USER=268085]@hawar[/USER] @DeryaOnDiet %1,302 @Nikinik Hedef60kgolmak %3,628 @yarimuhendis @Kendinin en iyi hali ol %2,738 @belmayne @Mathilda03 %1,508 S Suskunhanim @Anka %2,090 @azaydidem Begonya2 %1,003 @Just a perfect day @ummhnisa %1,384 @muhursuzpusula @birsevgi %0,386 Deniz ve Kum @KumsalveDeniz %6,24 @whitetea @lotuscicegi %2,711
Ama sen çok güzel yapıyorsun bu, hafta artı çıkarsın sanmıştım eksi geldin ,Bu gün çok yedm sanki ya
Acaba ne zaman cuma da olsa 1 haftayı kaçamaksız geçirip harika bi eksi getiricem
Kendime eziyet ediyorum
Bu günden dikkat etmeye başlasam nasılda güzel gidecek kilolar çabucak hedefime ulaşıcam, ama gel gör ki olmuyor
Kaptanım benide güldürdünüzAha kızlar bu sefer stres cumadan başladı cumaya kadar sürecek hazır mıyız
Çok teşekkür ederim canım tamda diyet konusunda kendim için neler yapmam gerekir diye düşünürken özelde mesajına karşılaştım acaba dedim bu sefer yapabilirmiyim yine dedim, olmaz ben daha önce izne çıktığımda kilo almıştım beni alıp napsınlar derken sen olsun alt listeden yazışırsın dediğinde çok mutlu oldum diyetisyene de başlamıştım ve dedim Eda dene birdaha birşey kaybetmezsin, ve iyiki gelmişim yine dedim bende herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor aslında sizlerin işide zor liste tutmak öyle kolay değil herkezi takip etmek herkezin emeğine tek tek teşekkür ederimay çok güldümmhint dizilerinde de hep oyuncak bebek vardı sessiz kakişsiz mis
ve de öyle olduucanım daha napıcaksın tek öğünü öğrettin yol gösterdin bana
canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyor
oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin içiniyi ki davet etmişim valla
valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallah
canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelir
@muhursuzpusula kuzum yoga çok iyi bir seçim
@birsevgi kuzum şekersizden çıkar beniaz da olsa bişeyler aşırınca mutlu oluyorum
beni tebrik edenlere teşekkürler ve tüm eksi gelenlere ve tüm çabalayanlara tebrikler kızlar
@Nikinik @yarimuhendis sizlere de eksiler için tebrikler kuzum izinden çabucak dönün e mi
@Anka Allah acil şifa versin kızına canımbugün maşallah pek keyiflisin herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun
@DeryaOnDiet günlük challenge ve şekersiz challenge ın sana iyi gelmesine çok sevindim hayatımmaşallah giderek daha aktif oldun grupta da ve diğerlerine de yardım ediyorsun enerjin yükseldi gızzzz
Gerçekten ya benim hakkımda söyledikleride doğru ben daha ilk, haftanın etkisiyle daha neler yapmam gerektiğini anlamayla geçti biraz etiket işlerinden anlamıyordumKendi adıma söyleyeyim tamamiyle doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?