- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.221
namaria da varÇıkmak iyi gelir canım çıkabildin mi,şimdi nasılsın?
Ben şimdi hangi gruba giriyorum
Aaa gerçekten mi
İyi yapmışsın canım geçmiş olsun
Aklımdan ve gönlümden geçen rakam o fakat yaglarima guvenemiyorm
Gaza getiricez herkesi ve patır patır herkes mezun olacaaakben devam mı etseydim
Yaa güldürdünYa bırak Allasen, cumaya 1 kg eksi gelirsin kesin simdi sen
Bak resim ekledim kuzm en aşağ inince gizlilik politikası vs yazan yerin bi üstünde reklamsız yazıyor ordan işaretliyosnBulamadim kuzum yaa
Allah razi olsun canim kaz camandir reklam engelleyiciye izin vermiyordu kk.
Beni büyük bir eziyette kurtardin
Bende bilmiyordum geçen renklere bakim derken gördüm sizde biliyosunzdur diye bişe dememiştim bileydim önceden derdim
Değilimdir sanirim, ben iki defa zature geçirmiş insanim, covid oldugum an Allah göstermesin ama hastanelik olurum diye düşünüyorum. Cuma bi çarptı sanirim hava.Ay covid olmada canım
Sporu az da olsa yapmışsın bravoo
isim/tarih | 8 mart | 9 mart | 10 mart | 11 mart | 12 mart | 13 mart | 14 mart |
| 1 | 1 | 1 | x | x | 1 | x |
| 1+5+6 | 1+5 | 1+5 | 1 | 1 | 5 | x |
| x | x | 4+7 | x | x | x | 7 |
@karabiber01 | 1+6 | 1+4 | 1+6 | 1+4 | 6 | 1 | x |
S Suskunhanim | 1 | x | 1 | 1+5 | x | 1+7 | 1+5 |
| 1+6 | 1+4 | 1+6 | 1+6 | 1+6 | 1+6 | 1+6 |
| 1+6 | 1+5 | 1+6 | 1 | 1 | x | 1+6 |
| 1+6 | 1+6 | 1+4 | 1+5 | 1+5 | 1+2 | 1+2 |
Bu arada yazdım mi bilemedim hedefim 55.5 olarak yazmıştım cuma
Hay Allah razı olsun ben de yaptım sayenizdeYaa güldürdüninşaAllah diyimmm
Bak resim ekledim kuzm en aşağ inince gizlilik politikası vs yazan yerin bi üstünde reklamsız yazıyor ordan işaretliyosn
Bende bilmiyordum geçen renklere bakim derken gördüm sizde biliyosunzdur diye bişe dememiştim bileydim önceden derdim
İlk cezayı da sen yermissinMüsaitim tabiikihedefini tutturamayana ceza verelim mi (Galiba bana verdiğiniz gazın ayarı fazla oldu biraz )
Ay Allah razi olsunnnYaa güldürdüninşaAllah diyimmm
Bak resim ekledim kuzm en aşağ inince gizlilik politikası vs yazan yerin bi üstünde reklamsız yazıyor ordan işaretliyosn
Hay Allah razı olsun ben de yaptım sayenizde
Rica ederm canlarAy Allah razi olsunnn
Ben 2. Matilda mı oldum simdi
Benim yarım kilo felan kalmıştı zaten öyle ayrılmıştım evet. Sorun degilMathildablue bu arada eski nickten baktım canım en son listeden -yarışmadan ayrılmak istiyor - notu ile çıkmışsın böyle olunca 6 ay yeniden listeye girilmiyor ya seni biraz alt listede misafir edeceğiz gibi.
30 Ekim'de ayrılmışsın 30 nisandan sonra ancak listeye girebiliyorsun bilgin olsun tatlım
Tesekkür ederim:) insallahh. Hedef yazı fit karsılamakhoşgeldiniz aramıza hep beraber güzel kilolar vereceğiz
Valla olur mu olur ama deme öyleİlk cezayı da sen yermissin
3 kisilik dev kadroay ben memnunum arada hacı şerif filan da çıkıyo
kaptancım geçmiş olsun ağrı da olmamasına sevindimbu yıl ben de dahil birçok kişi diş işlerini ertelerken halletti valla
Mathildablue cnm bekarlar klubüne hoşgeldin muhursuzpusula
88.4@olvidosMathildablue @monarosaa kızlar cuma günü için hedef belirliyoruz sizleride ekleyeyim listeye cuma hedefiniz nedir ?
@whitetea
@Amor-a
birsevgi sizlerin hedefleri nedir kızlar
@Namaria senide ekleyeyim canım ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?