Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.
Çıkmak iyi gelir canım çıkabildin mi,şimdi nasılsın?
İşteee takımda diğer bekar şuan o zaman bekarlar takımında 3 kişi olduk. Yok mu arttıraaan
Ben şimdi hangi gruba giriyorum
@Mathilda03 sen takımda aktif olmayınca hemen yeni mathildalar bulduk
Mathildablue geldi yeni üyemiz
Aaa gerçekten mi
Ertelediğim düşen bi dolgu vardı canım onun için gittim
Ankara bana hâlâ yabancı elim kolum İstanbulda buraya gelince dişçime gittim
İyi yapmışsın canım geçmiş olsun

Sagol canim Bu kadar iyi kalpli rakip mi olur yahuu
O senin kalbinin gzelligi canim
Sanirim bende onlara bagliyorum
Kizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim
Gecmis olsun canim bide bole dene baklim nasil olcak
Bilemedim kaptanim sporsuzluktan o bence bugun sporumu yapicim insallah

İftara 10 dk kaldı 150 zipim da(1000 olmasına)hemen bı ziplayam hanım ablalar çekilin
Fasulye yiyecegim iki kepke, 2 yk lahana (kavurmus komşu), 3 YK yoğurt dere otu ve sarımsak doğradım, bir kasede marul salatası yaptım Cherry Mom yeme dediğin var mı?

Ay Didem yine başabaş gidiyoruz Ama ben bir atak yapacağım haberin olsun
Ben de sabah 71.3 çıktım ama dün regl oldum ondan fazla çıktım tabii
Yaaa olmadi simdi gene ben fazlayom okudum canim yapicaklarini en iyisi bende biraz sok diyey arastirim yoksa bu haftaki hedefime ulasamicam
Dimi ortim dogru diyosun keske yagdan gitse

Harikasın ya
Menüde çok iyi afiyet olsun Allah kabul etsin bu hafta 55.5 utanacak bizden onu yine göremeyeceğiz ama çoktan ezip geçtiğimiz işin göremeyeceğiz

Oluurr

Cuma herkes bir sonraki hafta hedefini yazacak (yazmayan zorlanacak )
Cuma hedefler tutmuş mu tutmamış mı listesini paylaşıcam değil mi
Canımmm müsaitsin ama değil mi işin gücün sınavın olduğun söyle ben devam ederim yine

Hedefler için 2 liste paylaşıyorum
1 i dediğin gibi cuma yada en geç cumartesi hedefler tutmuşmu diye

Diğeri öbür haftanın hedeflerini gösteren liste birazdan paylaşacağım onuda

Müsaitim tabiiki hedefini tutturamayana ceza verelim mi (Galiba bana verdiğiniz gazın ayarı fazla oldu biraz )

Hoşgeldin canım

Bende de yeşilçay eskiden uyandığımda balık gibi olurdum şimdi yüzüm gözüm ince oluyor uyanınca düzenli yeşil çaya başladığım için
Kısacası herkesin kendine göre bir ödem atıcıya ihtiyacı var . Geçen migrosa gidince 5 kutu ananaslı yeşil çay aldım eşim hayırdır diyor her yerde bulamıyorum ne yapayım dedim

Gercekten onemli canim ya herkes bir degil ama ben sinirlensem bile ödem olarak dönüyor bana. Ödem tutmaya hazir bekliyor resmen vücut iyi yapmissin kaptanim onun icimi de cok keyifli. Afiyet olsun bol bol ödem atasin

Gercekten onemli canim ya herkes bir degil ama ben sinirlensem bile ödem olarak dönüyor bana. Ödem tutmaya hazir bekliyor resmen vücut iyi yapmissin kaptanim onun icimi de cok keyifli. Afiyet olsun bol bol ödem atasin
Ayy kuzum şu ara yaptığım tek şey o gerçi yine iyi gidiyorum anneme hiç birşey yaptırmadım normal ev yemekleri yiyoruz ama spor sıfırlandı onun huzursuzluğu var içimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…