- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.201
Çıkmak iyi gelir canım çıkabildin mi,şimdi nasılsın?Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.
Ben şimdi hangi gruba giriyorumİşteee takımda diğer bekar şuan o zaman bekarlar takımında 3 kişi olduk. Yok mu arttıraaan
Aaa gerçekten mi@Mathilda03 sen takımda aktif olmayınca hemen yeni mathildalar bulduk
Mathildablue geldi yeni üyemiz
İyi yapmışsın canım geçmiş olsunErtelediğim düşen bi dolgu vardı canım onun için gittim
Ankara bana hâlâ yabancı elim kolum İstanbulda buraya gelince dişçime gittim
Tabiiki bekaarrrÇıkmak iyi gelir canım çıkabildin mi,şimdi nasılsın?
Ben şimdi hangi gruba giriyorum
Aaa gerçekten mi
İyi yapmışsın canım geçmiş olsun
O senin kalbinin gzelligi canimSagol canimBu kadar iyi kalpli rakip mi olur yahuu
Sanirim bende onlara bagliyorumBakalim insallah, karnim hala sis niyeyse
Benim bu haftaki hedefim 68 kaptanim.
Olsun haftaici yaparsin cnm spor, cok bir sey yememissin ama çikolatayla doughnut kaloriyi dengelemistirsenin tavuktan mi miden bulandi açken sekerli bir seyler yemenden mi acaba
Gecmis olsun canim bide bole dene baklim nasil olcakKizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim
Bilemedim kaptanim sporsuzluktan o bence bugun sporumu yapicim insallahTabi olur canım
Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok
Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok
Geçmiş olsun canım
Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,
Çok iyi canım
Tebrik ederim canımmmsende olmasan yakacak bu ekip beniiii
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım
Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğümeteşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence
Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılanbirde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım
Bu aralar sabit seni çok sevdi
Aynen canım kızlar dönmüş zaten
Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim
Geçmiş olsun canım
Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))
Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce
Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın
@SanSebastianCheesecake belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzdenAllah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)
Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha
Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz
Yaaa olmadi simdi gene ben fazlayomAy Didem yine başabaş gidiyoruzAma ben bir atak yapacağım haberin olsun
Ben de sabah 71.3 çıktım ama dün regl oldum ondan fazla çıktım tabii
Dimi ortim dogru diyosunBen de cok merak ediyorum acikcasi
Uuvv, pzt eksiyle başladın, super.
Ya bırak Allasen, cumaya 1 kg eksi gelirsin kesin simdi sen
Yaa, ben de geçen sene tam da bu ay 62 fln dim. Vay canina, hangi arada aldim 7 kg, boyle bir anda dank etti simdi
Olsun super iste eksiyle başladın, illa 1 kg deme ortim, saglikli olsun yağdan gitsin bizim olsun
İftara 10 dk kaldı 150 zipim da(1000 olmasına)hemen bı ziplayam hanım ablalar çekilin
Fasulye yiyecegim iki kepke, 2 yk lahana (kavurmus komşu), 3 YK yoğurt dere otu ve sarımsak doğradım, bir kasede marul salatası yaptımCherry Mom yeme dediğin var mı?
Ayy unuttum bı tartilayimHarikasın ya
Menüde çok iyi afiyet olsun Allah kabul etsin bu hafta 55.5 utanacak bizden onu yine göremeyeceğiz ama çoktan ezip geçtiğimiz işin göremeyeceğiz
CanımmmOluurr
Cuma herkes bir sonraki hafta hedefini yazacak (yazmayan zorlanacak)
Cuma hedefler tutmuş mu tutmamış mı listesini paylaşıcam değil mi
Müsaitim tabiikiCanımmmmüsaitsin ama değil mi işin gücün sınavın olduğun söyle ben devam ederim yine
Hedefler için 2 liste paylaşıyorum
1 i dediğin gibi cuma yada en geç cumartesi hedefler tutmuşmu diye
Diğeri öbür haftanın hedeflerini gösteren liste birazdan paylaşacağım onuda
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Kaptanim 80.5 ti cumartesi kesin kas odemi cok yürüyüş yaptimİyi akşamlar canım
Kaldı 1,6
Ahahaha yaaMüsaitim tabiikihedefini tutturamayana ceza verelim mi (Galiba bana verdiğiniz gazın ayarı fazla oldu biraz )
Ooooo tamam o zaman süpeeerrAhahaha yaa
Listenin kahrını çekeceksen ceza da verebilirsinkendin de o listenin içindesin ama unutma
Hayırlı olsun 5.takımOoooo tamam o zaman süpeeerrKabul ediyorum hak ettiysem kendime de ceza vercem
Bende de yeşilçay eskiden uyandığımda balık gibi olurdum şimdi yüzüm gözüm ince oluyor uyanınca düzenli yeşil çaya başladığım içinLimonlu su gercekten cok odem attiriyor ben onu ictigim gunler ellerim falan incecik oluyor. Sinir sıkışıklıgi nedeniyle ellerim kollarim cok odem tutar benim.onu icince cok rahat ediyorum. Bir de istah da kapatiyor. Ben cok faydasini gordum. Yag yakmak icin dusuk karbonhidrat bol spor sifir kacamakbakiniz sayfa 26576 sirt yaglari
Gercekten onemli canim ya herkes bir degil ama ben sinirlensem bile ödem olarak dönüyor bana. Ödem tutmaya hazir bekliyor resmen vücutBende de yeşilçay eskiden uyandığımda balık gibi olurdum şimdi yüzüm gözüm ince oluyor uyanınca düzenli yeşil çaya başladığım için
Kısacası herkesin kendine göre bir ödem atıcıya ihtiyacı var . Geçen migrosa gidince 5 kutu ananaslı yeşil çay aldım eşim hayırdır diyorher yerde bulamıyorum ne yapayım dedim
Ayy kuzum şu ara yaptığım tek şey oGercekten onemli canim ya herkes bir degil ama ben sinirlensem bile ödem olarak dönüyor bana. Ödem tutmaya hazir bekliyor resmen vücutiyi yapmissin kaptanim onun icimi de cok keyifli. Afiyet olsun bol bol ödem atasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?