- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.181
Ayy sen söyleyince hatırladım ki bende hedefimi söylememiştim hedefsizdim.Cherry Mom Kaptanimm benim cuma hedefim 63.5 olsun mu biraz kasıyımm
hoşgeldiniz aramıza hep beraber güzel kilolar vereceğizMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Canım sayfanın en altında renk düzenleme yerinde reklamsız seçeneği var ona tıklarsan reklamları görmezsinBen burda mücadele içindeyim kk nin bana yaptığı vicdansizlik sayfa aralarında burger king reklamı
Ben de cok merak ediyorum acikcasiGünaydınlaar
Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.
Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi
Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden
Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım
Uuvv, pzt eksiyle başladın, super.-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
@belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Ya bırak Allasen, cumaya 1 kg eksi gelirsin kesin simdi sen
Yaa, ben de geçen sene tam da bu ay 62 fln dim. Vay canina, hangi arada aldim 7 kg, boyle bir anda dank etti simdiGünaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışımEkte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!
Hepimize bol eksiler!
Olsun super iste eksiyle başladın, illa 1 kg deme ortim, saglikli olsun yağdan gitsin bizim olsunBugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa
Cherry Mom Arc-en-ciel cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim
Bulamadim kuzum yaaCanım sayfanın en altında renk düzenleme yerinde reklamsız seçeneği var ona tıklarsan reklamları görmezsin
Canim cok teşekkür ediyorumGünaydın arkadaşlar,eski mezun ben.
Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.
Allah razi olsun canim kaz camandir reklam engelleyiciye izin vermiyordu kk.Canım sayfanın en altında renk düzenleme yerinde reklamsız seçeneği var ona tıklarsan reklamları görmezsin
İyi akşamlar canımİyi aksamlar arkadaslar is yerinde daha bilg yok cok vakit de olmuyor giremedim bugün sabah 80.7 geldim.
Mezuniyet kiloma inene kadar devam
Ayy valla beni deAllah razi olsun canim kaz camandir reklam engelleyiciye izin vermiyordu kk.
Beni büyük bir eziyette kurtardin
Ay covid olmada canımKurstan geldim hasta hasta evde yemek yok, hemen yemek yap, odaları topla, bittim su an, bogaz bas devam bel de eklendi
Ay sabah okula gitmeden 10dk chloe mi ne o kızın videosundan yaptım, cok tatlis bir kızmış, sevdim videolarını.
Uzulme yavrum ya veri eminim -1 kilo geleceksin cuma gunu
Cherry Mom aman kaptanimmm gercekten bulmussunuzz
ay ben memnunum arada hacı şerif filan da çıkıyo
Diş tam bir sorun ya canımay ben memnunum arada hacı şerif filan da çıkıyo
kaptancım geçmiş olsun ağrı da olmamasına sevindimbu yıl ben de dahil birçok kişi diş işlerini ertelerken halletti valla
Mathildablue cnm bekarlar klubüne hoşgeldin muhursuzpusula
Ertelediğim düşen bi dolgu vardı canım onun için gittimGeçmiş olsun canım hayırdır?
Mühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sanaAyy sen söyleyince hatırladım ki bende hedefimi söylememiştim hedefsizdim.
Cherry Mom kaptanım benimde hedefim 85,8
OluurrMühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sana
Şu hedef listelerini sen yapsanaçok güzel liste yapıyorsun tadı damağımda kaldı seni bir yerde değerlendirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?