Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldiniz aramıza hep beraber güzel kilolar vereceğiz

Ben de cok merak ediyorum acikcasi
-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
@belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Uuvv, pzt eksiyle başladın, super.
Ya bırak Allasen, cumaya 1 kg eksi gelirsin kesin simdi sen
Yaa, ben de geçen sene tam da bu ay 62 fln dim. Vay canina, hangi arada aldim 7 kg, boyle bir anda dank etti simdi
Bugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa
Cherry Mom Arc-en-ciel cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim
Olsun super iste eksiyle başladın, illa 1 kg deme ortim, saglikli olsun yağdan gitsin bizim olsun

Kurstan geldim hasta hasta evde yemek yok, hemen yemek yap, odaları topla, bittim su an, bogaz bas devam bel de eklendi
Ay sabah okula gitmeden 10dk chloe mi ne o kızın videosundan yaptım, cok tatlis bir kızmış, sevdim videolarını.

Canim cok teşekkür ediyorum
Son bir mezuniyet kaldi sonra ben de insallah korumaya gececegim

Ay covid olmada canım
Sporu az da olsa yapmışsın bravoo

Ayy sen söyleyince hatırladım ki bende hedefimi söylememiştim hedefsizdim.

Cherry Mom kaptanım benimde hedefim 85,8
Mühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sana
Şu hedef listelerini sen yapsana çok güzel liste yapıyorsun tadı damağımda kaldı seni bir yerde değerlendirmem lazım

Mühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sana
Şu hedef listelerini sen yapsana çok güzel liste yapıyorsun tadı damağımda kaldı seni bir yerde değerlendirmem lazım
Oluurr

Cuma herkes bir sonraki hafta hedefini yazacak (yazmayan zorlanacak )
Cuma hedefler tutmuş mu tutmamış mı listesini paylaşıcam değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…