- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.701
Iyi geceler canim. Benim de bebis emdi, uyudu ben de yatayim. Sabah 5-6da kalkip uyumuyir alarm kurmus gibiMenümü yazar yatarım,erken kalkacagim inşallah,hayırlı geceler canlar
Haftaya da aynısından daha fazla vericem kaptanım merak etmeAh ahhh yine ziyan olacak güzelim kilo ya alamayacağım listeye bu haftakileri depo etsen haftaya gönderiversen yaaa
Bence bide zayıflama dua grubu lazımDualarımızı gönderelim bari bu saatten sonra başka yapılacak birşey kalmamış
Aynen canım valla aslında yürüyüşü tamamen ekleyebilsek hayatımıza düzenli şekilde başka bi spora gerek bile yok benceAaaa çok iyi oldu söylediğin benim şu anki tek sorum her gün düzenli yürüyüşe çıkmak 10 bin adımı gün içinde oradan oraya yürüme şeklinde değilde spor olarak parka gidip tempolu yürüyorum
Bende hatırlıyoruuummmmmmmmm 32 yaşındayımmmmAramızda 11 yaş vay teyzem, ne ablasiben kısaca teyzeeee amaa sen bana uzun uzun suskunum de (feriduncuumun şarkısı,hey gidi günler hey bu şarkıyı bilen sayısına göre depresyon level imi atlaticim )
Dimi kesinliklebenim yas seninkinin ustune arti 2. Amaan canim daha yolun basindayiz. Inan biri sormasa ya da resmi evrak doldurmasam yasimin bu kadar oldugu aklima bile gelmiyor (eminim sana da oyle oluyirdur).
Ben bi ara yulaf ezmesini sütle pişirip bi yulaf lapası yapayım dedim hiç sevmedim yemekten iğrendim resmen bana göre değil yada ben sütü pek sevmem içmemde ondanda olabilir o yüzden genelde sütle karıştıırıp yenilen şeyleri ben yoğurtla yerimKızlar bugün marketten yulaf ezmesi aldım, güzel tarifi olan varsa denerimalırken sizi düşündüm yoksa benim pek işim olmaz öyle şeylerle
Insallah bulursun canim, oyle tabii deneye deneye neyi daha cok sevdigini bulacaksinAynen canım canları sağolsun önce tabii de deneye deneye en sonunda bişey bulucam kendime inşallah
Aynen yaa kimse sormasa insan yasini bilmiyor, hissetmiyor. Ama guzel bence demekki hala enerjimiz tamDimi kesinliklebi ara eşime heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyorum 35 e kadar kararlarım diye seneye 35 sin biliyorsun dimi dedi küçük bi şoka girdim ben hala 32 lerde geziyordum
Gercekten oyle.Valla öyle oluyor desembazen çocuklarıma bakıp Allah'ım ne ara anne oldum da büyüdüler diyorum
Ben de ne ara bu kadar doğurdum diyorumValla öyle oluyor desembazen çocuklarıma bakıp Allah'ım ne ara anne oldum da büyüdüler diyorum
Ben cok severim yulaf. Kuru meyveli findikli yulafli kurabiye yapabilirsin canim cok lezzetli kitur kiyur oluyor.Kızlar bugün marketten yulaf ezmesi aldım, güzel tarifi olan varsa denerimalırken sizi düşündüm yoksa benim pek işim olmaz öyle şeylerle
Ben de ne ara bu kadar doğurdum diyorum
20 yaşında evlendim ben ya koca kaçıyordu yakaladımyaslari kac canim senin cocuklarin? Gerci yasina bakilirsa hepsi daha kucuk anne cocugudyr. Allah bagislasin.
Masallah canim ilk ikisi tabii hala cocuklar ama baya buyumusler, sondan ikisi hala ilgi alaka ister tabiki.20 yaşında evlendim ben ya koca kaçıyordu yakaladım13,12,4,2 yaşları canım
biliyorum cnm,çoğu kişininkini biliyorum gruptaBenim burcum ikizler
Ama çok kararlı bir insanımdır
ne peki? baktın mı haritanaAllah muhafaza evlerden ırak
canım aslında önyargı sadece güneş burcuna bakmaktan geliyor, öyle çok etken var ki biliyorsunNedir bu ikiler düşmanlığı arkadaş
ben de aslanım deyince NikiYok canım ne düşmanlığı benim bütün yakın arkadaşlarım ikizler. Ama kararsızlar aslında. Senin yükselenin farklıdır belki. Bi de çok söz kesiyorlar. Sonra lafımı tamamlayamadığım için ne demek istediğimi anlamıyorlar sonra sen söylemedin oluyoryani benim tanıdığım öyle. Sen öyle değilsindir. Yoksa akrepler için de hiç güzel şeyler söylemezler malum
ben karar veremiyor değilim karar veriyorum ama hayat şartlarım izin vermiyor. Ben çok sosyal bi insandım 4 çocuğa geçince hayatım şimdi herkesin şikayet ettiği karantina hayatına döndü. kafamdaki yapmak istediklerimi yapacak imkanım ve enerjim yok maalesefişler ve çocuklar arasında geçen boş bir hayat istemiyorum
O kadar eski miymis bu sarki ya. Sozlerinin neredeyse hepsini hatirliyorum. Baktim internetten 2003 yili sarkisiymis ve yili gorunce dedim ki yok ya cokta eski degilmisHaftaya da aynısından daha fazla vericem kaptanım merak etme
Bence bide zayıflama dua grubu lazım
Aynen canım valla aslında yürüyüşü tamamen ekleyebilsek hayatımıza düzenli şekilde başka bi spora gerek bile yok bence
Bende hatırlıyoruuummmmmmmmm 32 yaşındayımmmm
Benim eşim aslan ve benim elime imkan verseler aslan doğma ihtimali olan çocukların erken alınması yasası çıkarırımbiliyorum cnm,çoğu kişininkini biliyorum grupta
ne peki? baktın mı haritana
canım aslında önyargı sadece güneş burcuna bakmaktan geliyor, öyle çok etken var ki biliyorsun
ben de aslanım deyince Nikimoduna girmişti o da akrep mesela bana aslan der miydin söyle
neden ikizler dedim biliyor musun, öğrenmeye heveslisin,kitap okumayı çok seviyosn ve birden fazla konuyu aynı anda öğrenmeye çalışıyosun ama bi tavsiye verebilirim o da şu ki bu ortoreksiye gidebilir, mesela komplo teorilerini dinlemeyi çok severdim siyaset filan ,ilk başta aa ilginç,bilmiyodum oluyosun ama sonra bu moda geçiyosun cnmya şu da o yüzdense,beni izliyolarsa, yarın dünyayı patlatırlarsa vs vs
Beslenme konusu da öyle,ilgimizi çekiyor a glutenin şu zararı varmış şeker öldürüyomuş aman, işte sudaki plastik kısır yapıyomuş ve en sonunda %0 hatayla beslenmeye çalışıyosun ve bu imkansız, hayatı normalleriyle kabul etmek gerekiyor canım
İşte bi de buzdağının görünmeyen yüzü var :)) orası çok karışık :))Masallah canim ilk ikisi tabii hala cocuklar ama baya buyumusler, sondan ikisi hala ilgi alaka ister tabiki.
Ne guzel ayarlamissiniz yaslari. Ilk ikisi birbirine yakin son ikisi de birbirine. Herkesin yasiti var
12.00 ortimKilo bildirimini en geç kaça kadar yapmalıyız . cumaları hep uyanınca geç kaldım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?