- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.681
Sabahki okurken bile hoş gelmemişti ama bı şey diyemedimAynen oyle canim
Bugun ekmek yapacagim karabugday unubdan. Sabahki yumurtasiz krep cok fenaydi hiic sevmedim.
Seni özledik ama ortağını ekip gelBukadar özlediğinizi bilseydim daha erken gelirdik
Hah al sana bı depresyon sebebi dahaBenim boyum 1.72 değilmiş
Eşim 1.66 ölçtü
Ben 1,69
Hangisi doğru bilmiyorum
Kim bana 1,72 dedi
Bunu ben de yapıyordum ama frenliyorum artık kendimi yoksa dönem başında ya ikinci uniye ya da yüksek lisansa başlamıştımBu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdimne geliyorsa başıma her şeye atladığımdan geliyor şubattan beri 3 kursa birden yazıldım daha 1 tanesinin dersine katılmadım
Aaaa ben sokYaa gerçekten mi?
Daha 23 yaşındayım yahu
Hala şansın var ve gelmek için bahanenBileydim senden ödünç alırdım
Canım bazal metabolizma diyoruz işte biz(İsviçreli bilim insanları ve ben tabiŞimdi hesap yaptım arkadaşlar
70 kilo olanlar uyurken saatte ortalama 66 kalori yakıyormuş
Bende 79 kiloyum ortalama 75 kalori yakmam lazm
Saat 12 de uyusam sabah 8de kalksam 8 saatte 600 kalori civarı yakmış olacağım
Şuan kilom 79,2 yatana kadar 79,0 olsa
Sabaha - 500 600 görürüm
Ya valla daha kabullenemedim boyumuHah al sana bı depresyon sebebi daha
Bunu ben de yapıyordum ama frenliyorum artık kendimi yoksa dönem başında ya ikinci uniye ya da yüksek lisansa başlamıştım
Aaaa ben sokkız ben bizimle yasitsin sanıyordum ya Cherry Mom Cherry Mom lütfen takıma yaş sınırı koyalim durduk yere yaslandım yine ya
Yani o gerekli enerjim olmazsa hesabım çöpmü olurCanım bazal metabolizma diyoruz işte biz(İsviçreli bilim insanları ve ben tabi) ona, içteki fabrikanın çalışması için gerekli enerji o gece ve gündüz elbette
Aramızda 11 yaş vay teyzem, ne ablasiYa valla daha kabullenemedim boyumu
Kaç yaşındayım sanıyodn
Kızlar hanımlar ablalar bu arada abla dememi isteyene seve seve derim
Gercekten yaa. Ben de ikizlerimNedir bu ikiler düşmanlığı arkadaş
Yok canım ne düşmanlığı benim bütün yakın arkadaşlarım ikizler. Ama kararsızlar aslında. Senin yükselenin farklıdır belki. Bi de çok söz kesiyorlar. Sonra lafımı tamamlayamadığım için ne demek istediğimi anlamıyorlar sonra sen söylemedin oluyorNedir bu ikiler düşmanlığı arkadaş
Hesabına dikkat etmedim ama kalori açığı oluşturmak gerekiyor ve yanlış hatırlamıyorsam 7000 calori bir kiloya tekabül ediyor. Bazal metabolizma hesaplama diye gir geogle otomatik hesaplar var. O uyurken ve hiçbir şey yapmazken vücudunun yaktığı enerji. Günlük alman gereken kaloriden daha az alırsan ve daha fazla spor ile kalori yakarSan kalori açığı oluşur ve kilo verirsinYani o gerekli enerjim olmazsa hesabım çöpmü olur
Eski ortim ya sana nickini soracaktım, neden belmayne?tabi özel değilse?Aminnnn canım
Ekmegi de pek becerdigim soylenemez canim. Yarin yeyim bakiim yenilebilecek bir tadi var mi, degilse en iyisi yarin cikayim eve yakin 3 firin var. butun ekmekleron icerigine bakip uygun birsey bulacagim. Buyuk ihtimal ya karabugday ekmegi ya da unsuz ekmek var o da uyabilir bana bulurum insallah birseyler.Sabahki okurken bile hoş gelmemişti ama bı şey diyemedimavakadoyu bı sevemedigimden olabilir
Seni özledik ama ortağını ekip gel
Hah al sana bı depresyon sebebi daha
Bunu ben de yapıyordum ama frenliyorum artık kendimi yoksa dönem başında ya ikinci uniye ya da yüksek lisansa başlamıştım
Aaaa ben sokkız ben bizimle yasitsin sanıyordum ya Cherry Mom lütfen takıma yaş sınırı koyalim durduk yere yaslandım yine ya
Hala şansın var ve gelmek için bahanenMehfam i da kandiririz
Biliyorum tabiki canim o sarkiyiAramızda 11 yaş vay teyzem, ne ablasiben kısaca teyzeeee amaa sen bana uzun uzun suskunum de (feriduncuumun şarkısı,hey gidi günler hey bu şarkıyı bilen sayısına göre depresyon level imi atlaticim )
Zor tabiki canim 4 cocukla kendine vakit ayirnan baya zor oluyordur. Ben 2 cocuklu hayata alismaya calisiyorum simdilik sende allah bagislasin 2 daha var bunun ustune.Yok canım ne düşmanlığı benim bütün yakın arkadaşlarım ikizler. Ama kararsızlar aslında. Senin yükselenin farklıdır belki. Bi de çok söz kesiyorlar. Sonra lafımı tamamlayamadığım için ne demek istediğimi anlamıyorlar sonra sen söylemedin oluyoryani benim tanıdığım öyle. Sen öyle değilsindir. Yoksa akrepler için de hiç güzel şeyler söylemezler malum
ben karar veremiyor değilim karar veriyorum ama hayat şartlarım izin vermiyor. Ben çok sosyal bi insandım 4 çocuğa geçince hayatım şimdi herkesin şikayet ettiği karantina hayatına döndü. kafamdaki yapmak istediklerimi yapacak imkanım ve enerjim yok maalesefişler ve çocuklar arasında geçen boş bir hayat istemiyorum
Yok canım ne teyzesi 34 yaş ablaAramızda 11 yaş vay teyzem, ne ablasiben kısaca teyzeeee amaa sen bana uzun uzun suskunum de (feriduncuumun şarkısı,hey gidi günler hey bu şarkıyı bilen sayısına göre depresyon level imi atlaticim )
Hemen vip bölümüne alıyoruz seniBiliyorum tabiki canim o sarkiyi
Bak bak şarkıyı da bilmediği ortaya çıkmasın diye abla dediYok canım ne teyzesi 34 yaş abla
Ne ablasi yahuu yas 35 eskiden yolun yarisiymis simdi yolun baslangici dahaYok canım ne teyzesi 34 yaş abla
Hemen vip bölümüne alıyoruz seni
Bak bak şarkıyı da bilmediği ortaya çıkmasın diye abla dedi
Bülent Ersoy'un "" ablan kurrrrban olsun sana" repliği mi vardı ben mi yanlış hatırlıyorumuyumaliyim galiba
Aynen canım canları sağolsun önce tabii de deneye deneye en sonunda bişey bulucam kendime inşallahZor tabiki canim 4 cocukla kendine vakit ayirnan baya zor oluyordur. Ben 2 cocuklu hayata alismaya calisiyorum simdilik sende allah bagislasin 2 daha var bunun ustune.
Valla öyle oluyor desembenim yas seninkinin ustune arti 2. Amaan canim daha yolun basindayiz. Inan biri sormasa ya da resmi evrak doldurmasam yasimin bu kadar oldugu aklima bile gelmiyor (eminim sana da oyle oluyirdur).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?