Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen oyle canim
Bugun ekmek yapacagim karabugday unubdan. Sabahki yumurtasiz krep cok fenaydi hiic sevmedim.
Sabahki okurken bile hoş gelmemişti ama bı şey diyemedim avakadoyu bı sevemedigimden olabilir
Bukadar özlediğinizi bilseydim daha erken gelirdik
Seni özledik ama ortağını ekip gel
Benim boyum 1.72 değilmiş
Eşim 1.66 ölçtü
Ben 1,69
Hangisi doğru bilmiyorum
Kim bana 1,72 dedi
Hah al sana bı depresyon sebebi daha
Bunu ben de yapıyordum ama frenliyorum artık kendimi yoksa dönem başında ya ikinci uniye ya da yüksek lisansa başlamıştım
Yaa gerçekten mi?
Daha 23 yaşındayım yahu
Aaaa ben sok kız ben bizimle yasitsin sanıyordum ya Cherry Mom lütfen takıma yaş sınırı koyalim durduk yere yaslandım yine ya
Bileydim senden ödünç alırdım
Hala şansın var ve gelmek için bahanen Mehfam i da kandiririz

Canım bazal metabolizma diyoruz işte biz(İsviçreli bilim insanları ve ben tabi) ona, içteki fabrikanın çalışması için gerekli enerji o gece ve gündüz elbette

Ya valla daha kabullenemedim boyumu

Kaç yaşındayım sanıyodn

Kızlar hanımlar ablalar bu arada abla dememi isteyene seve seve derim

Ya valla daha kabullenemedim boyumu

Kaç yaşındayım sanıyodn

Kızlar hanımlar ablalar bu arada abla dememi isteyene seve seve derim
Aramızda 11 yaş vay teyzem, ne ablasiben kısaca teyzeeee amaa sen bana uzun uzun suskunum de(feriduncuumun şarkısı,hey gidi günler hey bu şarkıyı bilen sayısına göre depresyon level imi atlaticim)

Nedir bu ikiler düşmanlığı arkadaş
Yok canım ne düşmanlığı benim bütün yakın arkadaşlarım ikizler. Ama kararsızlar aslında. Senin yükselenin farklıdır belki. Bi de çok söz kesiyorlar. Sonra lafımı tamamlayamadığım için ne demek istediğimi anlamıyorlar sonra sen söylemedin oluyor yani benim tanıdığım öyle. Sen öyle değilsindir. Yoksa akrepler için de hiç güzel şeyler söylemezler malum

ben karar veremiyor değilim karar veriyorum ama hayat şartlarım izin vermiyor. Ben çok sosyal bi insandım 4 çocuğa geçince hayatım şimdi herkesin şikayet ettiği karantina hayatına döndü. kafamdaki yapmak istediklerimi yapacak imkanım ve enerjim yok maalesef işler ve çocuklar arasında geçen boş bir hayat istemiyorum

Yani o gerekli enerjim olmazsa hesabım çöpmü olur
Hesabına dikkat etmedim ama kalori açığı oluşturmak gerekiyor ve yanlış hatırlamıyorsam 7000 calori bir kiloya tekabül ediyor. Bazal metabolizma hesaplama diye gir geogle otomatik hesaplar var. O uyurken ve hiçbir şey yapmazken vücudunun yaktığı enerji. Günlük alman gereken kaloriden daha az alırsan ve daha fazla spor ile kalori yakarSan kalori açığı oluşur ve kilo verirsin
karisik mi oldu

Ekmegi de pek becerdigim soylenemez canim. Yarin yeyim bakiim yenilebilecek bir tadi var mi, degilse en iyisi yarin cikayim eve yakin 3 firin var. butun ekmekleron icerigine bakip uygun birsey bulacagim. Buyuk ihtimal ya karabugday ekmegi ya da unsuz ekmek var o da uyabilir bana bulurum insallah birseyler.

Zor tabiki canim 4 cocukla kendine vakit ayirnan baya zor oluyordur. Ben 2 cocuklu hayata alismaya calisiyorum simdilik sende allah bagislasin 2 daha var bunun ustune.

benim yas seninkinin ustune arti 2. Amaan canim daha yolun basindayiz. Inan biri sormasa ya da resmi evrak doldurmasam yasimin bu kadar oldugu aklima bile gelmiyor (eminim sana da oyle oluyirdur).

benim yas seninkinin ustune arti 2. Amaan canim daha yolun basindayiz. Inan biri sormasa ya da resmi evrak doldurmasam yasimin bu kadar oldugu aklima bile gelmiyor (eminim sana da oyle oluyirdur).
Valla öyle oluyor desembazen çocuklarıma bakıp Allah'ım ne ara anne oldum da büyüdüler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…