Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla aidin Salih bnde okuyorum yerken vicdan azabı çekiyorum ama yiyorum
Barış musluyuda biliyorum deniyorum ama olmuyor

Harika bi perşembe menüsü olmuş canım sporunda yakıyor

Valla aidin Salih bnde okuyorum yerken vicdan azabı çekiyorum ama yiyorum
Barış musluyuda biliyorum deniyorum ama olmuyor
şu an okuduğum kitap deniz egece diye birinin. O da diyor ki aslında yediklerinizin kilo yapacağını düşünmeseniz yapmaz. Yiyeceklere anlam yüklemeyin hareketi çoğaltın diyor. Tabii kitap 950 sayfa buna benzer şeyler söylüyor

o da biraz ağır oldu
bence 50lere nasıl indin onu hatırla, eşine sor ne bilim kahvaltı alışkanlığın var mıydı, akşam genelde sebze mi yenirdi
çocuklar doğduktan sonra ve gece çok geç yatınca mı abur cubur tatlı isteği başladı vs

Yok yok diyorum ya kadın erkek farklıdır illaki ama bana ben neyim desen yengeç derdim böyle yengeç enerjisi alıyorum senden çok da anlamam ama

tamam bu konuyu da çalışcam ama inmekte iş yok ki koruyamadıktan sonra:))

çok zorlaştırıyosun bu işi bence :) akrepsin zoru seviyosun tamam da , senin esas gücün ailen kuzum, 5 kişiyi çekip çevirmen,herşeyle ilgilenmen ve bence beslenme konusunda da bilgilendin,başka konulara bak ne hoşuna gidiyorsa, osmanlıca öğrenebilirsin, tariih romanlar ne bileyim biyografiler yani biraz zihnin dinlensin sonra istersen devam et

Canim sabaha 71.2 ciktim 100 gr almistim sadece ama diyettende cikmadim sporumuda yaptim sozde
Didem ben detokstayım ama bugün biraz kafama göre oldu. Yarın da yine sebzeli bir gün yapayım diye düşünüyordum. Ama haftaya sp yapalım artık net başlasın.
Tamam canim ben bu hafta yaptim dun sebzeprotein bugun safprotein ama ceyrek zuberle bozulmus oluyo sanirim
Tamam canim anladim

evet anaç özelliğim ortaya çıktı 30dan sonra güvercinleri bile kuzum canım diye seviyorum çiçekleri bile iyi mi kötü mü bilmiyorum ondan mı uzun ilişkim olmuyo acaba

Yanii katiliyorum kaptancim, hic kacamak filan yok ben 500 gorsem havalara ucarim
İnşallah görürsün canım
Haklisin kaptancim. Insallah haftaya o bir carpim da olmayacak. Emege saygimiz sonsuz.

Benim boyum 1.72 değilmiş
Eşim 1.66 ölçtü
Ben 1,69
Hangisi doğru bilmiyorum
Kim bana 1,72 dedi
Hobaaa gelsin yeni stres kaynağımız
Ama hâlâ bizden uzunsun üzülme
Evet arkadaşlar herkese 1 72 dediğim boyum 167ymiş
1,72 diyorm bende herkese hey Allahım bana kim dedi acaba 172 diye kendim mi yanlış ölçtğm acaba bekarkene
Hadi bakalım bilim adamları bunu açıklasın
Bu söz tam senlik anka
Kızlar yarın cuma
Kız durup durup yarın cuma diyor kendi gibi tüm ekip stresteen çatlasın istiyor
İyi akşamlar kızlar daha önce hiç yamuna tayt yada korse kullandınız mı ? Sitesinde çok güzel yorumlar var ama bilemiyorum bi size sorayım dedim
Yamunayı bilmiyorum canım ama sauna tayt kullananlar vardı daha önce grupta çok iyi terletiyormuş memnunlardı
şu kadar bardak su içtim şu kadar işedim baskül de şu kadar çıktımdan sonra buda iyi bir araştırma olmuş
Aaaa ben sok kız ben bizimle yasitsin sanıyordum ya Cherry Mom Cherry Mom lütfen takıma yaş sınırı koyalim durduk yere yaslandım yine ya

Ne ablasi yahuu yas 35 eskiden yolun yarisiymis simdi yolun baslangici daha
yaş 34 olarak evet evet yolun başındayız
Dimi kesinlikle bi ara eşime heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyorum 35 e kadar kararlarım diye seneye 35 sin biliyorsun dimi dedi küçük bi şoka girdim ben hala 32 lerde geziyordum
Bugün yaşımızla yüzleştik desenize
Kilo bildirimini en geç kaça kadar yapmalıyız . cumaları hep uyanınca geç kaldım diye korkuyorum
Öğlen 12 1 canım ekstrem bir durum olursa bilgi verirseniz biraz daha bekleriz tabi
Kuzum sen o kadar çok şey biliyorsun ki o bilgi içinde nerden başlasam diye başlayamıyorsun başlasan bile bozulduğu zaman kendini kötü hissedip bırakıyorsun keşke biizm gibi cahil olsan

Canım şimdiden tebrik ederim
2 hafta diye bakma olaya evet zaman olarak 2 hafta ama sen bunun 1 haftasında kendi evinde değildin normal şartlarda o hafta başka biri artı bile gelirdi sen bu hafta verdiğin kiloya odaklan.. onuda çok iyi vermişsin başarısızlık giibi beynine sinyal gönderme

Uyumadan önce güldürdün kaptanım sağol

Yaa evet aslinda cok dogru yazmissin bende biandan ole dusunuyorum mutlu oluyorum ama cok istemistim hedefime ulasmak ondan biraz canim skldi 2 3 gün sabit kaldi mesela kilom bu hafta spor yaptigim gunlerde bide 200 gr gitse yarina hedefime ulasmistim ayyy ne blimmm yarin gorucez artik ak koyun kara koyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…