- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.661
Evet arkadaşlar herkese 1 72 dediğim boyum 167ymişBenim boyum 1.72 değilmiş
Eşim 1.66 ölçtü
Ben 1,69
Hangisi doğru bilmiyorum
Kim bana 1,72 dedi
Bu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdimAy Allah'ım anka hard hurd apa Mapa gitme nolurhamuru tatlıyı kes birazda spor yap gidecek o kilolar vücut seni görünce gardını alıyordur kesin millet koruyun kendinizi anka bu hafta hard la geliyor bize
Büyüdükçe kısalıyor insan canım ben de lise bittiğinde 166 idim artık 163 çıkıyorum. Hatta son doğumdan beri ölçtürmedim belki 160 olmuşumdurEvet arkadaşlar herkese 1 72 dediğim boyum 167ymiş
1,72 diyorm bende herkese hey Allahım bana kim dedi acaba 172 diye kendim mi yanlış ölçtğm acaba bekarkene
Yaa gerçekten mi?Büyüdükçe kısalıyor insan canım ben de lise bittiğinde 166 idim artık 163 çıkıyorum. Hatta son doğumdan beri ölçtürmedim belki 160 olmuşumdur
Bileydim senden ödünç alırdımMisal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyor
Engin kırbaç
Nerde kaldılar demiştim ben de
İyi saatte olsunlar
Tamamdır balım
Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünceo da güzel sürekli el altında tutmak lazım ama belli şeyleri iturtana kadar
Heee yok ben herkesi yaşıt sanıyorum bazenYaa gerçekten mi?
Daha 23 yaşındayım yahu
Eşim ölçtğ 166 dediHeee yok ben herkesi yaşıt sanıyorum bazenyalnış ölçmüşsündür belki o zaman
yükselenin ikizler mi yaaBu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdimne geliyorsa başıma her şeye atladığımdan geliyor şubattan beri 3 kursa birden yazıldım daha 1 tanesinin dersine katılmadım
Cok dogru bir soz canimBu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdimne geliyorsa başıma her şeye atladığımdan geliyor şubattan beri 3 kursa birden yazıldım daha 1 tanesinin dersine katılmadım
Hafta boyunca baya az kalori aldin, eksini merakla bekliyorum ortim. Sonuna kadar hakettin guzel bir eksiyi18 mart perşembe
15:00 badem sütlü kahve
17:00 yarım bardak nesfit
20:00 patatesli tavuk salata çorba
Şuan sodami içiyorum misss
Cherry Mom DeryaOnDiet
Ben 16 17 yaşımdan beri 160 ımBu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdimne geliyorsa başıma her şeye atladığımdan geliyor şubattan beri 3 kursa birden yazıldım daha 1 tanesinin dersine katılmadım
Pazartesiden sonra tartiya cikmaya korkar oldum. Insallah yarin baskul hepimizin yuzunu guldursunKızlar yarın cuma
Ay inşaAllahPazartesiden sonra tartiya cikmaya korkar oldum. Insallah yarin baskul hepimizin yuzunu guldursun
Benim burcum ikizleryükselenin ikizler mi yaa
Aminnnn canımPazartesiden sonra tartiya cikmaya korkar oldum. Insallah yarin baskul hepimizin yuzunu guldursun
Allah muhafaza evlerden ırakyükselenin ikizler mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?