Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menün çok güzel de gözüm zeytinlere takıldı tam bilmiyorum ama diyetteyken çok zeytin verilmiyor diye duymuştum.
O tabata larla farkını çok merak ediyorum ölçtüğün zaman beni de etiketle
21 Mart 2021

12.00
2 yumurtadan jambonlu omlet
2 kk beyaz peynir
1 kaşık kahvaltılık salça
Yarım simit

15.00
2si 1 arada

18.15
Çeyrek ayvalık tostu-
biraz patates

1.5 litre su
2 fincan yeşil çay

Cherry Mom
Kuzum sporda eklersen çok iyi olur. Hadi bu hafta söz ver ve cumaya kadar en azından yürüyüş yap olur mu

Son düzenleme:
Insallah canim ama hissediyorum cuma gorucem isvec iyi gelecek gelmek zorunda

seviliyorsun kaptanim
Isvecle veremeyen yok zaten. Sadece o tur sok diyetleri bitirince dikkat edip yeneyi azar azar arttirnak lazim canim, degilse giden kilo 1-2 gunde geri donuyor.

Canım menün çok güzel de gözüm zeytinlere takıldı tam bilmiyorum ama diyetteyken çok zeytin verilmiyor diye duymuştum.
O tabata larla farkını çok merak ediyorum ölçtüğün zaman beni de etiketle
Benim zeytinlet asiri kucuk canim, internetten aldim, boyle cikti Ama haklisin 10a sinirlayayim . Inan nasil incelme hissediyorum, etiketlerim ortim

Benim zeytinlet asiri kucuk canim, internetten aldim, boyle cikti Ama haklisin 10a sinirlayayim . Inan nasil incelme hissediyorum, etiketlerim ortim
Dediğim gibi canım ben bu diyet işine hakim değilim kalori hesabını da hiç bilmem sadece gözüme takıldı
Merakla bekliyorum o ölçümleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…