Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım hoş geldin

Evet ya daha önce de az çıkmıştı ama bu sefer çok titretti

Valla 8 8 hap atmak istemedim aslında ama geçmicek galiba yarın duruma göre gidicem artık
Hoşbuldum canım 2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi doktora da yapıcam burda

Sağol canım hoş geldin

Evet ya daha önce de az çıkmıştı ama bu sefer çok titretti

Valla 8 8 hap atmak istemedim aslında ama geçmicek galiba yarın duruma göre gidicem artık
Git git kuzum 1 haftada geçse geçerdi yine bekledin kendin geçirmek için ama geçmiyor bak canım ilaçlar hafifletir en azından günlük işleri yapacak enerjin olur aşkım

fıstık ezmesi de az kavrulmuşsa bi de, bütün kavanoz biter kuzum bi de tatlı oluyo ki şekersiz olsa da tüplerde satılanlardan mı alsan?

balpamuk bugün benim spor günü değildi neyse ki

Canım ben menü yazdınn sandım menü sayfasındaki Etikete bakmadım yeni gördüm bunuda insan bunu oraya mı yazar
Çok geçmiş olsun eşine kilosunu atar ağır yük kaldırmaz ani hareketlerden kaçınırsa büyük ölçüde rahatlayacaktır bence
Birlikte diyete başlayacağınıza göre sık gel artık buraya buda son çağrım olsun herkes şahit :))
Zayıflamadan bırakmayız

Öyle tatliş sordun ki zalımın kızı gelde olmaz de
Tmm canım hadi hayırlı olsun isvecin
Pazartesileri yine kilo kontrol bildirimi yapılıyor diymi?
1 günde ne kadar verdi isem tabi ...
Aynen canım Pazartrsi bildirim yapıyoruz fotograflı flan değil sadece yazmak yeterli ama dediğin gibi sen zaten yeni geldin istersen tartılmayabilirsin

Hoşbuldum canım 2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi doktora da yapıcam burda
Sen 2016 da gelmişsin ben napayım fosilleşicem buralarda
Git git kuzum 1 haftada geçse geçerdi yine bekledin kendin geçirmek için ama geçmiyor bak canım ilaçlar hafifletir en azından günlük işleri yapacak enerjin olur aşkım
15 gün oldu gitgide kötüleştim valla eşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen

O hastalığı Mehfam çok çekti kuzum başka çeken Tempus
Dua edeceğim başkada birşey gelmez elden eşinden direk aldın herhalde virüs yükü denen şey var ya o çok olunca daha ağır geçiyormuş hastalık test gözünü çok korkutmasın öyle İnternette bahsettikleri kadar trajik birşey değil ya bir iki saniye ürpereceksin o kadar çok geçmiş olsun canım

canım geçirenler genellikle çok uzun sürdüğünü anlatıyor ve evet viral enfeksiyon olunca kol eklem ağrısı vs olabiliyor antikorlar vücutta farklı yerlerde biriktiği için canıım ama hangi mikrop bilmiyoruz tabi
hem de 15 gün olmuş kuzum kesin test yaptırın ,2 hafta daha evde kalsa sana da destek olur canım ,değilse mecbur ilaç alıncak bebekim

Evet sen 2008 maşallah sen artık kk.dan emeklilik hakkı kazanırsın K.K Emeklisi

Canım biz zaten temaslıydık ya karantina bitti öyle başladı işe. Benim pek kafam basmadı zaten bu işe de eşimin yanındaki adamdan bulaştı başka da kimse yok diye gidiyor valla. Benim pozitif olsa bile karantina alırlar mı bilmiyorum bakalım sabah ola hayrola. Öksürük geçti çok şükür ona dua ediyorum öyle nefessiz kalacak kadar ağırlaşmadım elhamdulillah.

Sağol canım merak edip sormanız bile çok iyi geliyor kendimi değerli hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…