- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.021
Bahaneler spor içindiiyi ki bahaneler var dur azcık gıtemiz menü
Emzirirken kann sekerin düşebilir amaVeremiyirum canim ya bir ogunu kaldirdim. Bir de boyle deneyeyim
2-3 haftaya verirsin canım istersen şeker orucuna falan başla bu surecteKızlar çooooookkkk acil 5 kilo vermem lazım
en hızlı kaç hafta da gider ki ?
Canım gün boyu çok iyiymiş ama akşam yemeğinden sonra yediklerin bıraz sıkıntı. O vakitte çok acıkıyordan ayran tarçınlı süt gibi bir şeyler tercih etsen daha iyi olur. Adımların çok güzel22 Mart pazartesi
sabah 2 yumurta
2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates biber
ara
1 köfte
2 ceviz
1 dilim
Turp
1 çilek
akşam 18:30
2 servis kaşığı mantar kavurma
Brokoli katnıbahar
Yoğuy 1 dilim uno denge
ara
1 ayva
2 gün kurusu
3 petibör
su 1,5 lt az oldu bu gün
30 dk yürüyüş toplamda 11.000 adım atmışım
Hedef60kgolmak canım 1 yaptım
belmayne Namaria Cherry Mom
Mehfam
Ay inşallah görürüz canım.Ayyy inşallah bende :) kaç yıldır görmedimmmm
@olvidos canım pek gelmiyorsun. Menü de yazmamışsın. Bir sıkıntın yoktur inşallah19-26 Mart Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Namaria
blonde ambition
melita09
Hadi gözün aydın canım. Allah istediğin, hayırlı bir zamanda nasip etsin
aslında geliyorum gündüzleri okuyorum cevap da yazıyorum ama akşam o kadar yorgun oluyorum ki menü paylaşımını erteliyorum sonra da uyuyakalıyorum bir sıkıntı yok herşey çok güzel gidiyor şükürler olsun bir daha erken saatte yazacağım menüleri[IMG alt="olvidos"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/465/465867.jpg?1615536860[/IMG] olvidos canım pek gelmiyorsun. Menü de yazmamışsın. Bir sıkıntın yoktur inşallah
zumbaya bayılıyorum pandemiden önce kursa gidiyordum haftada 3 gün zumba yapıyordum çok eğlenceli şu illet bitse de yine gitsek
çok geçmiş olsun kafanda düşünüp duracağına bi doktora görünsen iyi olur gibiKızlar ya benim üst bacak bölgemde kendiliğinden oluşan morluklar oluyor
Çarpma sonucu değil kendi kendine oluyo biri geçiyor biri çıkıyor
Ama bu 5 6 senedir var
Vitamin eksikliğinden
Kan hastalıkları (Allah muhafaza) ama olsaydı öyle bişe başka bi belirtisi de olmazmydı?
Sürekli olmuyor 5 senedir arada bi oluyo
B12 eksikliğinden de olurmuş acaba ara ara düşüp yükseliyor mu bilemedim
Yarın kan vericem inşaAllah tüm herşeye baktrcm
Aranızda böyle bişe yaşayan varmı?
kesinlikle katılıyorum çok güzel kilolar vereceğizKizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600
Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim
Fit olmaya yeminlilerrrr
Bu hafta super geliyoruzzz kizlarr
hawar Namaria belmayne @olvidos
KaptanimCherry Mom
Amin canım aminHadi gözün aydın canım. Allah istediğin, hayırlı bir zamanda nasip etsin
Haklısın canım aslında benimki açılmaktan çok atıştırma isteğiKızlar günaydın.
Dün çok yorgundum erkenden uyumuşum. Bir güzel dinlenmişim ama
Canım gün boyu çok iyiymiş ama akşam yemeğinden sonra yediklerin bıraz sıkıntı. O vakitte çok acıkıyordan ayran tarçınlı süt gibi bir şeyler tercih etsen daha iyi olur. Adımların çok güzel
Ay inşallah görürüz canım.Tam cuma günü regl gözüküyor benim. Ondan biraz şüpheliyim. Hayırlısı artık
@olvidos canım pek gelmiyorsun. Menü de yazmamışsın. Bir sıkıntın yoktur inşallah
Ben başka bişey mi dedimBahaneler spor içindidaha yapasim vardı ama mecalim yoktu
Emzirirken kann sekerin düşebilir ama
2-3 haftaya verirsin canım istersen şeker orucuna falan başla bu surecte
Sagol canim. Bugun birazdaha gec bitiririm yemeyi.Canım menün gayet güzel adımlarını da keşke 10000 e tamamlasaydın bugün takıma spor günümüzde
Kuzum herkes aynı şeyi söylemiş bence de menün az olmuş dayanabildiysen ne iyi emzirirken daha zor olur sana.
Sporun da yine çok iyi canım bu hafta eksiyi göreceksin ben inanıyorum
Bugünkü Menün güzel canım adımları 10000 e tamamlasaydık daha da güzel olacaktı
Dogum gunu kutlu olsun oglusununGünaydın arkadaşlar
Haklısın canım aslında benimki açılmaktan çok atıştırma isteği
Bide sarımsaklı yoğurt yedim sanırım tansiyonum düştü uzandım uyumuşum uyanınca daha bir
Arttı o istek
Tabi sabah tartıyada yansıdı bu günden itibaren çok dikkat etmem lazım nasıl olacaksa
Bu günde oğluşumun doğum günü
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Dun saka gibi hic aclik hissetmedim canim. Atistirdikca yiyesim geliyir yemeyi kesince aclik filan hissetmedim. Birazdan kahvalti edecegim. Ama acikcasi oyle dusundugum gibi bir aclik olmadi.Bahaneler spor içindidaha yapasim vardı ama mecalim yoktu
Emzirirken kann sekerin düşebilir ama
2-3 haftaya verirsin canım istersen şeker orucuna falan başla bu surecte
Afiyet olsun ortim. Suyun az olmus. Sporun cok guzel22 mart
Sabah
1 Activia kayısılı yoğurt
Öğle
2dlm Yumurtalı ekmek
1 büyük bardak meyvesuyu
Ara
Limonlu soda
Akşam
Serçe parmak kalınlığında 4 5 tane beyti
Salata
1dlm kıymalı kaşarlı pide
Su: bugün hiç ölçmedim 1lt ye yaklaşmıştır
Spor: 10000 adım 100p
15 dk zumba 45p
Cherry Mom DeryaOnDiet Arc-en-ciel Anka @whitetea
Hedef60kgolmak
adimlarin cok iyi ortim. Menu de cok guzel.22 mart menusu
Sabah 7.30
1 Kepekli ekmeğe kasarli tost, sade cay
Ogle 13.00
Peynirli ton balıklı bir büyük kase salata
Ara 16.00
Sade kahve, 2 erik kurusu
Aksam 18.30
3 kaşık nohut pilaki, 3 kasik yogurt
Su 1.5 lt
Spor 9056 adim
ummhnisa
DeryaOnDiet
@whitetea
Cherry Mom
Yaa ne güzel benim sabahtan beri karnım gurulduyorrrDun saka gibi hic aclik hissetmedim canim. Atistirdikca yiyesim geliyir yemeyi kesince aclik filan hissetmedim. Birazdan kahvalti edecegim. Ama acikcasi oyle dusundugum gibi bir aclik olmadi.
Canım ben geçen hafta suyu hep böyle içtim ve daha çok kilo verdim sahi den bana su içsem yarıyor demek kiAfiyet olsun ortim. Suyun az olmus. Sporun cok guzel
adimlarin cok iyi ortim. Menu de cok guzel.Sadece suyun biraz az olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?