Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa ne güzel benim sabahtan beri karnım gurulduyorrr

Canım ben geçen hafta suyu hep böyle içtim ve daha çok kilo verdim sahi den bana su içsem yarıyor demek ki
Tabi herkes kendi bunyesini daha iyi bilir cankm ben cok su icen biri oldugumdan az geldi gozume

İyi gitmesine sevindim canım. Cumaya karşılığını alırız inşallah
Günaydın takımımın güzel ve nadide ve zayıf kadınları ben bugüne bi enerjik uyandım sabah sporumu yaptım inşallah akşam sporu da olur
Ohh oh enerji yükselmiş
Çok sevindim canım
Nice güzel yıllarını olsun canım
Şöyle bir iki hafif salata filan hazırlasan. Belki daha kolay atlatırsın.
Yaa ne güzel benim sabahtan beri karnım gurulduyorrr

Canım ben geçen hafta suyu hep böyle içtim ve daha çok kilo verdim sahi den bana su içsem yarıyor demek ki
Yıllardır şişkoların bahanesi olarak görülen su içsem yarıyor iddiası gerçekmiş demek hep hor gördüler bizi

Yıllardır şişkoların bahanesi olarak görülen su içsem yarıyor iddiası gerçekmiş demek hep hor gördüler bizi
Hahaaa aynen canım bak gözünüzün önünde canlı örneği var
Gerçekten suyu çok içtiğim zamanlar tartıda fark görülüyordu zaten bu ölçüm yapan tartılarda da ödem falan çıkmıyor bende

Canım o bizimde aklımıza gelmişti o yüzden seni +1 6 kişilik takıma alalım dedik ama uyum sağlayamam diyorsan öyle olsun
Nasılsın evini özlemiş misinn :))
Unutmusum kiz evi ne nerde hic bilmiyorum. Bir yabanci geliyor bi garip uzun kalinca memleketi de ozluyorum daha krndime gelemedim. Kendini bilmez bilmez dolanıyorum evde misafir gibiyim

Nasil ezberleyecegim ben bunlari

kalorisiz yapmaya çalıştım canım ama yağsızda olmuyodu.yagda soğanı bol kavurup brazcık salça.sonra ince doğradığım lahanaları ekledim az suyla pişirip yoğurt la yedim nmnmnm

canım bölgesel spor kaç dk sürdü :)

canım bunu telefon mu saydı? 10 bine çok yaklaşmış :) ekstra 600 adım da vardır bence

kuzum menün çok güzel ama cmts pazar da spor yoktu
telefon saydı canım bu kadar yürüyebildim fırsat bulup

Ya ben o işe çok şaşırıyorum. Ödem atmak için hep su önerilir çünkü. Ama her bünye farklı işte. Sen ne kadar içiyorsun günde ortalama

Teşekkürler kuzum

İyi ki sende 5.takımdasın iyi ki bizimlesin herşeyden önce güzel bir dost oldun. Eminim dahada güzel kilolar verip daha bir forma gireceksin canım

Ne güzel yazmışsın canım biz de iyiki seni tanımışız
Bu arada suyla ilgili cevabımı da almış oldum
Tünaydın kızlarrr ben yine dişçiden geldim ve bittiii 10.000 bakımına girdim resmen
Diş taşı falan şuan bebek gibiyim
Erken 35 bin bakımıdır o kaptanım
Hadi geçmiş olsun. Benim de gitmem gerekiyor da salgından dolayı hep erteliyorum

Erken 35 bin bakımıdır o kaptanım
Hadi geçmiş olsun. Benim de gitmem gerekiyor da salgından dolayı hep erteliyorum
Bende çok erteledim canım ama artık dişlerim çatır çatır kırılmaya başlamıştı yemek yerken bile
Dişçide güvendiğimiz bi abimiz olunca gittik kalabalık bi hastane falan olsa gidemezdim.bir dişim kaldı zaten onda lezyon varmış mecbur hastaneyi beklemen lazım dedi şişebilirmiş işi uzun dedi bende Pazartrsi gideceğim Ankaraya artık hayırlısı acil olanlar yapıldı

İyi bari canım. Önemlileri halletmişsin. Benim de acil vardı bir tane onun için gittim. Diğerleri acil değil vaktin olunca gel deyince rahatladım sanırım bakalım ne zaman bulacağım o vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…