- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.201
Kızlar burda doğumdan 10 gün sonra falan:)Yalnız oğluma maşallah diyin lütfen:)91 falanım
anaaaam senin oğlunu yerler yaa tipe bak

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar burda doğumdan 10 gün sonra falan:)Yalnız oğluma maşallah diyin lütfen:)91 falanım
ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim..
geldi, direkt kavgaya tutuştuk2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey![]()
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş![]()
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr![]()
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee![]()
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim![]()
Kızlar 1 saate kadar silcem yalnız haberiniz olsun alıntı yapmayın bacılar fotoları![]()
duygu 1 saat değil yarım saat vaktin var kuzu
aklında olsun![]()
barışmanıza sevindim ama ne gerek var be güzelim bu kadar sinirle öfkeyle kavga etmeye oda gergin sende gergin biriniz alttan almaz diğerini sakinleştirmezse bugün sinirle aynaya vuran sevgilin yada sen Allah korusun yarın birbirinize vurmaya başlarsınız bunlar önemli şeyler bak hatanıda biliyorsun birdaha sende onu o kadar sinirlendirme oda sinirlerine hakim olsun ama bunları konuşarak çözün canım . Bazen bayanlar olarak bizde çok abartıyoruz öfkemizi kusmak için ağzımızdan çıkanı kulağımız duymuyor sonrada pişmanlık ...
barışmanıza sevindim cerenim inşallah tekrar yaşanmaz böyle üzüntüler Allah korusun canım![]()
cereen çok sevindimm.zaten biliyordum düzelceğinizi.accık dikkat edin karşılıklı olarak. ollleyyy parti zamaanı.bugunde benim doğum günüm.18 oldum.
şaka şaka resmen 26 ya giriyorum.ama 18 de iyidir yani
Şimdi öncelikle günaydın der hepinizi kucaklarım
Malesef annem dün akşam mantı yapmış.
çok az yedim ama sadece tadına baktımda denilebilir.asıl akşam yemeğim közlenmiş patlıcan salatasıydı.
Bu sabah
1 adet simit ve yeşil çay.
Öğlen
bir sürü yaz meyvesi yiyeceğim.
arada kahve içmem lazım canım çekiyii
akşam yine patlıcan salatası yiyicem.
ay canım kıyamam allah bi daha yaşatmasın böyle küslük
bu kadar dolmayı bekleme sende
bak birikince daha fena oluyo![]()
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim![]()
Kızlar 1 saate kadar silcem yalnız haberiniz olsun alıntı yapmayın bacılar fotoları![]()