Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim.. :47:
geldi, direkt kavgaya tutuştuk :53: 2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı :14::14:
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey :14:
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş :14:
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr :43::43:
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı :14:
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee :57:

ay canım kıyamam allah bi daha yaşatmasın böyle küslük
bu kadar dolmayı bekleme sende
bak birikince daha fena oluyo:50:

oğluna maşallah allah bağışlasın:nazar:
sen de pehlivan gibiymişsin duygu he:60:
ay ben bu halde hamile kalsam top olurum kesin
kaç kilo hamile kaldın kaç kilo aldın canım

Son düzenleme:
burda bi taş haldesin maşallah
ben de 65-70 arası olsam yeter
çok zayıf istemiyorum kendimi
neyse çok değil az kaldı
10 küsürcük kilocuk:17:

Son düzenleme:
ve kızlar son olarak yandan bir foto ama bu halimde şuanki halimden 3 kilo fazla bu halimden daha zayıfım:)

Uploaded with ImageShack.us:nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben 69 kilo hamile kaldım 96 kiloydum en son tartıda:)))
Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim:nazar::nazar:

Ama 6 ayda ilk 20 kiloyu attım 76 ya düştüm sonra 2 senedede bu kiloma düştüm bugün 62 lerde yim yani demek oluyorki 34 kilo vermişim:nazar::nazar:

ben de 65 lere düştüğümde yapıcam öncesi sonrası
büyük değişim oluyo ya
evrim geçirmiş gibi
kiloluyken semapatik olan hatun seksü taşlığa
nasıl terfi eder örnek resimlerle gördük sayende

evet canım büyük değişim gerçekten..çokta zevkli insanın kendisini beğenmesi.Size şevk olsun diye koydum zaten umarım faydası olur..Güzel yorumların için teşekkürler:71:

Bu arada eşimde o fotoğraftan 15 kilo daha zayıf onada verdirdim tığ gibi kaldı kuzum kıyamam:))))

barışmanıza sevindim ama ne gerek var be güzelim bu kadar sinirle öfkeyle kavga etmeye oda gergin sende gergin biriniz alttan almaz diğerini sakinleştirmezse bugün sinirle aynaya vuran sevgilin yada sen Allah korusun yarın birbirinize vurmaya başlarsınız bunlar önemli şeyler bak hatanıda biliyorsun birdaha sende onu o kadar sinirlendirme oda sinirlerine hakim olsun ama bunları konuşarak çözün canım . Bazen bayanlar olarak bizde çok abartıyoruz öfkemizi kusmak için ağzımızdan çıkanı kulağımız duymuyor sonrada pişmanlık ...

barışmanıza sevindim cerenim inşallah tekrar yaşanmaz böyle üzüntüler Allah korusun canım :71:

aynen öyle bide erkekler cözemiyo bizi diyoruzz, şahsen ben kendimi çözemedim anlamıyorum, nalet huylarım war ben olsam bana katlanmam yani o derecee :27:
ii dileklerin için saol canım, insallah hiçbirimiz bidaaa sewdiklerimizi incitmeyiz bilee :nazar::nazar:

cereen çok sevindimm.zaten biliyordum düzelceğinizi.accık dikkat edin karşılıklı olarak. ollleyyy parti zamaanı.bugunde benim doğum günüm.18 oldum.
şaka şaka resmen 26 ya giriyorum.ama 18 de iyidir yani :52:

Şimdi öncelikle günaydın der hepinizi kucaklarım :29:

Malesef annem dün akşam mantı yapmış.
çok az yedim ama sadece tadına baktımda denilebilir.asıl akşam yemeğim közlenmiş patlıcan salatasıydı.

Bu sabah
1 adet simit ve yeşil çay.

Öğlen
bir sürü yaz meyvesi yiyeceğim.

arada kahve içmem lazım canım çekiyii

akşam yine patlıcan salatası yiyicem.

doğumgününn kutlu olsun canım benimmm, insallah bi ömür boyu sewdiklerinle mutlu mesutt yaşarsınn :70: tatlı ye pastanı ye ama cok kacırma olur mu :1:
artık dikkat edicezz söz werdik birbirmize sevgiliylee :69:

ay canım kıyamam allah bi daha yaşatmasın böyle küslük
bu kadar dolmayı bekleme sende
bak birikince daha fena oluyo:50:

eet cok kötü oldu ama daha gık demem aha yazıyom burayaaa :77:

hey maşşaaalllahhhhhhhhhhhhhhhh :nazar:
bide resimleri görebilseydiim :14:

Kızlar 1 saate kadar silcem yalnız haberiniz olsun alıntı yapmayın bacılar fotoları:34:

ben göremiçeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm :84::84:

Back
X