Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte cnm benim eleştiri anlamında söylediğim ne warsa o onu suçlamak olarak algılıyo we başlıyo bana sen de söylesin böyylesin diye, benim su an hiç gücüm we sabrım kalmadıı doldum ve tükendim bilmiyorum nolucak böyle. azcık bi ilerleme görsem dicem ki tmm cabalıyo ama tek dediği ben böyleyim ve hep böyle olcam.. :14:

canım benim belliki inat ediyor bekle biraz elbet arayacaktır biraz durup düşünsün hemde sakinleşsin sende biraz sakinleş karşılıklı konuştuğunuzda bu söylediklerini onada söyle onu suçlamadığını ama mutluolman için davranışlarını biraz değiştirmesi gerektiğini söylersin neler beklediğini anlatırsın ama biraaz zaman verin birbirinize sinirliyken insan istemediği cümleleri sarfediyor sonrada pişman oluyor bence sevgilinde pişman olup düzeltmek için uğraşıcaktır ben böyleyim hep böyle olucam diyenlerin aslında ne kadar değiştiğini burda bir sürü kişi görmüştür .

işte aynen dediğin gibi o benim gönlümü hoş etmeyi kılıbıklık olarak görüyo, bana az ilgi göstercek olsa sımarıcagmı zannediyo heralde.. zaten öyle kaba birisi değil hiç, agzından küfür bile duymadım bu güne kdr ama cok icine kapanık ve hiç beni hoş edicek şeyler yapmıyo, özen göstermiyo, benim için dünyaları yıkar biliyorum ama ben ufacık bi özen bi sevgi belirtisi istiyorum..
ben hep dırdır yaparım ona, bana sen konustukca hiçbişi deişmicek aksine ben aynı ben olmaya daha cok dewam edicem diyo , o anda küfretsem bile ona umrunda olmuyo duymuyo istediğin kadar konuş ben dinlemiyorum seni diyo, hep inatlaşma hep zıtlaşma hep kısasa kısas bilemiyorum 2mizde akrep burcuyuz ondanmı..

ailem onla evlenmemi istemiyo ama zaten ben ille evlencem demiyorum, bu nedenlerden dolayı ben bile kendimi çözüp de bi karara warmış deilim..

ben sadece sewdiğim ve sewildiğim bir ilişkiyi doya doya yaşamak istiyodum okdr :14::14:

acaba bu ınatlasmanın kaynagı ne ben de merak ettım şimdi :44:
bence sinirleriniz yatısınca, karsılıklı konusun ve sen bıraz gerı cekılmeyı dene, yıne sevgını göster ama kırgın oldugunu bellı edecek derece de bırazcık mesafe koy bakalım napcak :44:
hanı evlenme konusudna ben bıle kendımı cozup bı karara varmıs değilim diyosun ya, işte ben de bu konu da tereddut edıyorum, anlattıkların değişmeyecek seyler değil ama zaman, sabır ve emek ıstıyo, topıktekı butun kızlarda aynı seyı soylemıs, ama farz edelim ki bu fedakarlık donemı bı kac yıl sürecek sonra nolcak :26:
keşke elımızden bısı gelse, umarım hakkınızda hayırlısı olurr :70: bugun gorusme ıhtımalınız var mııı :44:

ben de mektup yazıp çantasına fln atıodum:1:
hala saklıyo,arada da açıp okuyo hatta.
geçenlerde ben de okumak istedm bakalım nelerden kavga ediomşz biz bekarkene die,vermedi,benm onlar sevgilim yazdı bana özel sen okuma dio:1:

işe yarıyor gerçekten konuşarak anlatamıyorsam derdimi yazmak en güzeli hiç olmazsa bir süre sonra tamam çok yazıyorsun pes diyip konuşmayı tercih ediyordu belki sıkılmıştı artık bu kadar yazacak ne var gerçekten ben çokmu üzüyorum acaba diye düşünmüşte olabilir . sonuç işe yarıyor çok şükür :9:

acaba bu ınatlasmanın kaynagı ne ben de merak ettım şimdi :44:
bence sinirleriniz yatısınca, karsılıklı konusun ve sen bıraz gerı cekılmeyı dene, yıne sevgını göster ama kırgın oldugunu bellı edecek derece de bırazcık mesafe koy bakalım napcak :44:
hanı evlenme konusudna ben bıle kendımı cozup bı karara varmıs değilim diyosun ya, işte ben de bu konu da tereddut edıyorum, anlattıkların değişmeyecek seyler değil ama zaman, sabır ve emek ıstıyo, topıktekı butun kızlarda aynı seyı soylemıs, ama farz edelim ki bu fedakarlık donemı bı kac yıl sürecek sonra nolcak :26:
keşke elımızden bısı gelse, umarım hakkınızda hayırlısı olurr :70: bugun gorusme ıhtımalınız var mııı :44:

evet fedakarlık ediliyor uğraşılıyor sabır gösteriliyor sonra bir süre sonra pes ediliyor işte o dönem erkek bişeylerin yanlış gittiğini anlayıp geri adım atıyor ve sular tersine akmaya başlıyor bu seferde, o yüzden cerenin biraz sessiz kalması lazım sevgilisi konuşmak isteyecektir , yaşanmışlıklar var öyle kolay bitti deyip bitirilemez aradığı zamansa onu suçlamadan derdini anlatması lazım tüm kırgınlığıyla inşallah hallolur problemleri ...

kızlar mesaj atmış şimdi, çantam wardı arabasında,onu evime bırakmış.. demek ki yüzümü bile görmek istemiyo ben işteyken bırakıyo..

ben bitti demiştim size, bu saatten sonrada daha yüzüne bile bakmam zaten..

yorum yapmanıza gerek yok artık, düzelticek bişi kalmadı.

kızlar mesaj atmış şimdi, çantam wardı arabasında,onu evime bırakmış.. demek ki yüzümü bile görmek istemiyo ben işteyken bırakıyo..

sadece ıkınızınde sakinleşmeye ıhtıyacı var canımmm, lise cagında deılız telefonda bıtırılmez bı ılıskı zaman verın bırbırınıze sonra konusursunuz karsılıklı, bıtıcekse de oyle bıter :26:
kendını uzmeee sakınnn cerencımmm, canım benımmm :70: :54:

sen düzeltmeye çalışma zaten canım sadece bekle ve sakinleş olurmu üzülmeni hiç istemiyorum burda kimse istemiyor lütfen üzülmemeye çalış en azından kafanı dağıtmaya çalış sadece :29:

sana düzelt diyen yok zaten çirkin ördek yavrusu
oluruna bırak
nasibinse dönüp dolaşıp sana gelicek nasibin değilse zaten ne yaparsan yap boş
bekle sabırla bekle
alışkanlıklardan kurtulmak kolay değil inan
ama bence ilerde pişman olmamak uğruna sabırla beklemelisin
inan bana evlilik sevgililik ya da nişanlılık dönemine hiç benzemiyor
sevgiden çok insan huzur arıyor anlayış arıyor
bence bekle birşeyleri zorlama
zorlama sevgide yaşanmaz hayatta paylaşılmaz

SABAH......herbalife formula1 bir bardak sütle

ARA.........bir tane eti form pirinç patlağı

ÖĞLE........bir kase nestle nesfit

ARA..........bir tane eti form portakallı

AKŞAM.......bir adet orta boy patatesle beraber fırında çupra
salata
yarım dilim kepekli ekmek
bir küçük bardak kola :50:

başkada bugün bişi yemicem kola içtim çünkü

takımcığım birazdan çıkıcam bu akşam bir yemeğe davetliyim ne yiyeceğim bilmiyorum ama zararlı şeyler varsa bile azıcık yemeye çalışıcam diyetimi bozamam hiç :41:

herkeze iyi akşamlar hepiniz öpüyorum yarın görüşmek üzere hoşçakalın ... :16:

SABAH......herbalife formula1 bir bardak sütle

ARA.........bir tane eti form pirinç patlağı

ÖĞLE........bir kase nestle nesfit

ARA..........bir tane eti form portakallı

AKŞAM.......bir adet orta boy patatesle beraber fırında çupra
salata
yarım dilim kepekli ekmek
bir küçük bardak kola :50:

başkada bugün bişi yemicem kola içtim çünkü

çok güzel mönün afiyet olsun canım ama aralara meyve sebze eklesn daha güzel olur diye düşünüyorum ... :16:

selam kızlar bugün iş yerinde gergin bi gün geçirdim fazla bakmaya fırsatım olmadı öğleden sonra
eve bi baş ağrısıyla geldim
uyumuş kalmışım
bu saatte de artık bişey yenmez çok da aç değilim zaten
öğlen de patates salatası ve yoğurt yedim
menüm de gün gibi saçmasapandı işte:63:

iyi akşamlar kızlar benim internetimde bugun sorun var baglanamıyorum telefondan baglandım haber vermek için.yarın duzelir inşallah.

cnm sıkıldı otur otur sayfalarımızı dolduriim didim,sabah benden önce giriosn nasılsa okursunuz:1:
pat die çıktm gndz,kociş erken geldi de.
ay bi de tırsmıştk biz sölemesi ayıp :1: benm bi kaç gndr midem fln bulanıodu bazı kokulardan,başım dönüodu ya da canım abuk sabuk şeyler çekiodu,ödümüz koptu h. snu bgn işten çıkınca test al gel çöziim didim,almış gelmiş koştura koştura:1:
temz çıktı allahtan,korktk walla geçen sene de bu ay hamile kalmıştm ben:9:
2 tane minnacık yawru zor olur walla,olanlara allah kolaylık versn:26:

annemle babam geldi akşam da tam yemek sırasnda kaynanaları seviomş mu denir artk ne denirse:33:
akşam yemeğimde biraz değişiklikler oldu.

1,5 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
2 çatal kremalı piriçli dereotlu kabak yemeği
yeşil salata

oğlanın bir huysuzluğu tuttu boğazıma dizildi zaten 5 dk oturamamşmdr sofrada
çayın yanındada 1 kaşık kadar un helvası yedm,dün babam yapmış

yarına da yemeğe misafir çağırdık.
bu akşamdan hazırladım yemeklerimin bi kısmını

domates çorbası
sarma yaptm yarın da etli bişi bi de pilav yaparım he bi de salata tatlı olarak da irmik helvası düşünüorum. oturken de meyve çıkarırım oldu bitti:32:

tabi ben yarn akşam akşam 1 kepçe çorba 4-5 sarma
bi de etli yemekten yerim 4 kaşık fln 1 porsiyondan az olur. salata yerim işte,bi bardak da ayran içerim,çok mu kaçar sizce???

günaydın kızlarrrrrrrrrrr............

nasılsınız bakalım bugün benim yığınla işim var. temizlik çamaşır ütü offfff nerden başlasam acaba?

cerenimmmmmm geçmişi okuduğumda gördüm çok üzüldüm erkekler neden böle yaparki? umarım iyi yönde bi gelişme olmuştur dün gece. sizin tek ilacınız karşılıklı konuşmanız. biz de bi zamanlar böyleydik. hatta bazen hala kısasa kısas uyuzlukları yapıyor malesef. mektup iyi fikir. ben de eskiden beni dinlemediği zaman mektup yazar ne varsa kusardım içimde rahatlardım. inşallah allah hakkınızda hayırlısı neyse onu verir canım. hiç üzülme sen kıyamam sana ben yaaaaaaaaaaaaaaa:70::70::70::70::70::70::54::54::54::54::54::54:

Back
X