- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.181
günaydın güzel takımımın güzel hatunları.bende 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım ama şimdi işlerim var bugün az gelicem yanınıza gibi görünüyo.tekrar görüşmek üzere hoşçakalınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz barıştıkk![]()
biz barıştıkk![]()
ulennn cerenn,
ben saaa tepki verene ka, siz barışmışsınız...
ama ossunn üzülmüştüm, iyi olmuş iyi... sevindim şincik..
dün öğlen nesfit yedim hemi de nişannım karışık pide yerken ve de mis gibi kokarken..
akşam arnavut ciğeri vardı evde. geç gittiğim için az tırtıkladım o ka..
bu sabah da nesfitimi yedimm...
maşallah taydinim nasıl başarıyorsun karşında mis gibi pideler yenirken nesfit yemeyi ama başarmak lazım yoksa verilemiyor kilolarafiyet olsun canım
![]()
maşallah taydinim nasıl başarıyorsun karşında mis gibi pideler yenirken nesfit yemeyi ama başarmak lazım yoksa verilemiyor kilolarafiyet olsun canım
![]()
valla pınarcımm, haftasonu çok yaramazlık yaptım, dün de çektim fermuarı, cerenin nefesi ensemde zaten, nası yiyeyimm... yiyemedim işte. ben nesfit yerim didim, büktüm boynumu karıştırdım nesfitimi yidimm![]()
sadece ıkınızınde sakinleşmeye ıhtıyacı var canımmm, lise cagında deılız telefonda bıtırılmez bı ılıskı zaman verın bırbırınıze sonra konusursunuz karsılıklı, bıtıcekse de oyle bıter :26:
kendını uzmeee sakınnn cerencımmm, canım benımmm![]()
![]()
sen düzeltmeye çalışma zaten canım sadece bekle ve sakinleş olurmu üzülmeni hiç istemiyorum burda kimse istemiyor lütfen üzülmemeye çalış en azından kafanı dağıtmaya çalış sadece![]()
sana düzelt diyen yok zaten çirkin ördek yavrusu
oluruna bırak
nasibinse dönüp dolaşıp sana gelicek nasibin değilse zaten ne yaparsan yap boş
bekle sabırla bekle
alışkanlıklardan kurtulmak kolay değil inan
ama bence ilerde pişman olmamak uğruna sabırla beklemelisin
inan bana evlilik sevgililik ya da nişanlılık dönemine hiç benzemiyor
sevgiden çok insan huzur arıyor anlayış arıyor
bence bekle birşeyleri zorlama
zorlama sevgide yaşanmaz hayatta paylaşılmaz
günaydın kızlarrrrrrrrrrr............
nasılsınız bakalım bugün benim yığınla işim var. temizlik çamaşır ütü offfff nerden başlasam acaba?
cerenimmmmmm geçmişi okuduğumda gördüm çok üzüldüm erkekler neden böle yaparki? umarım iyi yönde bi gelişme olmuştur dün gece. sizin tek ilacınız karşılıklı konuşmanız. biz de bi zamanlar böyleydik. hatta bazen hala kısasa kısas uyuzlukları yapıyor malesef. mektup iyi fikir. ben de eskiden beni dinlemediği zaman mektup yazar ne varsa kusardım içimde rahatlardım. inşallah allah hakkınızda hayırlısı neyse onu verir canım. hiç üzülme sen kıyamam sana ben yaaaaaaaaaaaaaaa![]()
öfkeyle kalkan zararla otururmuş diye boşa dememiş büyüklerya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim..
geldi, direkt kavgaya tutuştuk2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey![]()
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş![]()
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr![]()
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee![]()
valla durusmaya gıdıcem, cerenden bı haber vardır belkı dıye gırdım kk'ya
bide bööleebarıştık demez miiii, annem hep bana der; "bu kız tam dayaklık" diyee ben de sana dıyorum baaakkk şiimcikk
walla sevındım canımumarım bu defa uzerını kapamadan konusup bsıılerı halletme yolunda adım da atmıssınızdır ve ınşş önünüzde güzel ve aşk dolu gunler vardırrr
nazar değdi canım size nazarr![]()
öptüm canım benim, bi koşu adliyeye gitmem gerekiyo, gec kalırsam faturasını senle enişteye kesicemmm
![]()
çok sevindim barışmanıza cerencimkonuşup üstünü kapatmadan olayların çözümlemişsinizdir inşallah tekrar tekrar dönmeyin başa yine üzülen siz oluyorsunuz sonra canım . ama ben çok sevindim mutlu olmana inşallah hep aşkla mutlu olursunuz canım
nazarmı değdi size nedir arada oku üfle kendini kiloda verdin mutlusunda çekemeyenler vardır kem gözden nazardan korusun Allahım
![]()
ulennn cerenn,
ben saaa tepki verene ka, siz barışmışsınız...
ama ossunn üzülmüştüm, iyi olmuş iyi... sevindim şincik..
dün öğlen nesfit yedim hemi de nişannım karışık pide yerken ve de mis gibi kokarken..
akşam arnavut ciğeri vardı evde. geç gittiğim için az tırtıkladım o ka..
bu sabah da nesfitimi yedimm...
valla pınarcımm, haftasonu çok yaramazlık yaptım, dün de çektim fermuarı, cerenin nefesi ensemde zaten, nası yiyeyimm... yiyemedim işte. ben nesfit yerim didim, büktüm boynumu karıştırdım nesfitimi yidimm![]()
öfkeyle kalkan zararla otururmuş diye boşa dememiş büyükler
ah bu erkeklerin çektiği nedir biz kızlardan
ama iyi olmanıza sevindim
bak şiddetin her türlüsüne karşıyım
bugün aynaya vuran yarın başka bir yere sonrada sana vurur
bi erkek korkmadan el kaldırıyorsa bunun sonu iyi diildir
ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim..
geldi, direkt kavgaya tutuştuk2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey![]()
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş![]()
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr![]()
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee![]()
Canım fazla okuyamadım ama ben yetişene kadar barışmışsınız zaten..Hayırlı olsunbiz barıştıkk![]()