Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzel takımımın güzel hatunları.bende 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım ama şimdi işlerim var bugün az gelicem yanınıza gibi görünüyo.tekrar görüşmek üzere hoşçakalınnn

biz barıştıkk:17::17:

valla durusmaya gıdıcem, cerenden bı haber vardır belkı dıye gırdım kk'ya :1:
bide böölee :17::17: barıştık demez miiii, annem hep bana der; "bu kız tam dayaklık" diyee ben de sana dıyorum baaakkk şiimcikk :1::1:
walla sevındım canım :69: umarım bu defa uzerını kapamadan konusup bsıılerı halletme yolunda adım da atmıssınızdır ve ınşş önünüzde güzel ve aşk dolu gunler vardırrr :70:
nazar değdi canım size nazarr :nazar: :1: öptüm canım benim, bi koşu adliyeye gitmem gerekiyo, gec kalırsam faturasını senle enişteye kesicemmm :1::1::1:

günaydın güzel hatunlar nasılsınız ben iyiyim bu sabah yine serin bir kahvaltı ve sonrası 30 dk yürüyüşümü yapıp geldim çok mutlu oldum . Dün akşam yemeğe davetliydim çeşit çoktu ama azıcık azıcık yedim epeyde doydum tabi neyse bu gün ki mönümü yazayım size ...

sabah , 1 dilim karpuz

ara yanımda bişey yok acıkırsam form bisküvi alıcam

öğle yemeği için 4 kaşık yoğurt , 4 kaşık nesfit , birkaç çilek doğrarım içine güzel bir karışım yerim .

ara çilek

akşama müsli düşünüyorum ama belki köftede olabilir bakacağım ...

geçmişe bakıp geliyorum tekrar öpüyorum hepinizi ...

çok sevindim barışmanıza cerencim :48: konuşup üstünü kapatmadan olayların çözümlemişsinizdir inşallah tekrar tekrar dönmeyin başa yine üzülen siz oluyorsunuz sonra canım . ama ben çok sevindim mutlu olmana inşallah hep aşkla mutlu olursunuz canım :69: nazarmı değdi size nedir arada oku üfle kendini kiloda verdin mutlusunda çekemeyenler vardır kem gözden nazardan korusun Allahım :nazar:

ulennn cerenn,
ben saaa tepki verene ka, siz barışmışsınız...
ama ossunn üzülmüştüm, iyi olmuş iyi... sevindim şincik..

dün öğlen nesfit yedim hemi de nişannım karışık pide yerken ve de mis gibi kokarken..

akşam arnavut ciğeri vardı evde. geç gittiğim için az tırtıkladım o ka..

bu sabah da nesfitimi yedimm...

ulennn cerenn,

dün öğlen nesfit yedim hemi de nişannım karışık pide yerken ve de mis gibi kokarken..

maşallah taydinim nasıl başarıyorsun karşında mis gibi pideler yenirken nesfit yemeyi ama başarmak lazım yoksa verilemiyor kilolar :59: afiyet olsun canım :16:

maşallah taydinim nasıl başarıyorsun karşında mis gibi pideler yenirken nesfit yemeyi ama başarmak lazım yoksa verilemiyor kilolar :59: afiyet olsun canım :16:

ya evet bende başaramıyorum kociş karşımda löpür löpür götürüyor içim gidiyho vallaghi

valla pınarcımm, haftasonu çok yaramazlık yaptım, dün de çektim fermuarı, cerenin nefesi ensemde zaten, nası yiyeyimm... yiyemedim işte. ben nesfit yerim didim, büktüm boynumu karıştırdım nesfitimi yidimm:5:

valla pınarcımm, haftasonu çok yaramazlık yaptım, dün de çektim fermuarı, cerenin nefesi ensemde zaten, nası yiyeyimm... yiyemedim işte. ben nesfit yerim didim, büktüm boynumu karıştırdım nesfitimi yidimm:5:

bende yapıcam artık böyle :29: akşamları nesfit müsli yiyorum artık başka bişey yemiyeceğim bir hafta müsli bir hafta salata bir hafta yoğurt o kadar :63:

sadece ıkınızınde sakinleşmeye ıhtıyacı var canımmm, lise cagında deılız telefonda bıtırılmez bı ılıskı zaman verın bırbırınıze sonra konusursunuz karsılıklı, bıtıcekse de oyle bıter :26:
kendını uzmeee sakınnn cerencımmm, canım benımmm :70: :54:

sen düzeltmeye çalışma zaten canım sadece bekle ve sakinleş olurmu üzülmeni hiç istemiyorum burda kimse istemiyor lütfen üzülmemeye çalış en azından kafanı dağıtmaya çalış sadece :29:

sana düzelt diyen yok zaten çirkin ördek yavrusu
oluruna bırak
nasibinse dönüp dolaşıp sana gelicek nasibin değilse zaten ne yaparsan yap boş
bekle sabırla bekle
alışkanlıklardan kurtulmak kolay değil inan
ama bence ilerde pişman olmamak uğruna sabırla beklemelisin
inan bana evlilik sevgililik ya da nişanlılık dönemine hiç benzemiyor
sevgiden çok insan huzur arıyor anlayış arıyor
bence bekle birşeyleri zorlama
zorlama sevgide yaşanmaz hayatta paylaşılmaz

günaydın kızlarrrrrrrrrrr............

nasılsınız bakalım bugün benim yığınla işim var. temizlik çamaşır ütü offfff nerden başlasam acaba?

cerenimmmmmm geçmişi okuduğumda gördüm çok üzüldüm erkekler neden böle yaparki? umarım iyi yönde bi gelişme olmuştur dün gece. sizin tek ilacınız karşılıklı konuşmanız. biz de bi zamanlar böyleydik. hatta bazen hala kısasa kısas uyuzlukları yapıyor malesef. mektup iyi fikir. ben de eskiden beni dinlemediği zaman mektup yazar ne varsa kusardım içimde rahatlardım. inşallah allah hakkınızda hayırlısı neyse onu verir canım. hiç üzülme sen kıyamam sana ben yaaaaaaaaaaaaaaa:70::70::70::70::70::70::54::54::54::54::54::54:

ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim.. :47:
geldi, direkt kavgaya tutuştuk :53: 2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı :14::14:
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey :14:
hem eli kesildi cocugumun, hemde serçe parmağı çatlamışş :14:
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr :43::43:
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı :14:
allah beni taş ettsin cok kızdım kendimee :57:

ya dün o sinirle çıktım işten, eve giderken mesaj attı, okdr şey paylaştık bi yüzyüze görüşelim istersen diye, bende ii bana gel sana sölicek cok seyim war dedim.. :47:
geldi, direkt kavgaya tutuştuk :53: 2 saate yakın tartıştık, sonunda 2 köşede 2 ağlayan sevgili, bir kırık ayna, kesilmiş bir el ve çatlamış bir parmak vardı :14::14:
sevgilim sinirinden aynaya yumruk attı ama benim yüzümden ben cok üstüne gittim ne yalan söliiim dolmuşumm epey :14:
onu öyle kanlar içinde ağlarken görünce gittim sarıldım ağladık beraberr :43::43:
sonra da hastaneye gittik, allahtan dikişlik bişi yoktu ama alçıya aldılar serçe parmağınıı :14:
öfkeyle kalkan zararla otururmuş diye boşa dememiş büyükler
ah bu erkeklerin çektiği nedir biz kızlardan
ama iyi olmanıza sevindim
bak şiddetin her türlüsüne karşıyım
bugün aynaya vuran yarın başka bir yere sonrada sana vurur
bi erkek korkmadan el kaldırıyorsa bunun sonu iyi diildir

valla durusmaya gıdıcem, cerenden bı haber vardır belkı dıye gırdım kk'ya :1:
bide böölee :17::17: barıştık demez miiii, annem hep bana der; "bu kız tam dayaklık" diyee ben de sana dıyorum baaakkk şiimcikk :1::1:
walla sevındım canım :69: umarım bu defa uzerını kapamadan konusup bsıılerı halletme yolunda adım da atmıssınızdır ve ınşş önünüzde güzel ve aşk dolu gunler vardırrr :70:
nazar değdi canım size nazarr :nazar: :1: öptüm canım benim, bi koşu adliyeye gitmem gerekiyo, gec kalırsam faturasını senle enişteye kesicemmm :1::1::1:

canım benimmm ne desen haklısın walla, benim çenem açıldı mı durmaz bi karşımdakini illallah ettirene kdr agzıma geleni söylerim, düşünmeden konusurum kalp kırarımm ama sinirim 5 dk sora geçer hemenn :14:
dediğin gibi tam dayaklığım ben, cocuk bile dedi seni bi gün yatırcam yere eşşek sudan gelene kdr dövceem diye :57:
güzel dileklerin için saol bebegim bu da bi ders oldu bna, hayatımda ki en sewdiğim insanlardan biri oyken nazım ona geçiyo diye yapmadıgmı bırakmıyorum, insan gibi tartısmıyorum ki, dilimle dövüyorum resmen :14::14:
canım benimmm saol tekrardann :71:

eet eett döv benii :14:

çok sevindim barışmanıza cerencim :48: konuşup üstünü kapatmadan olayların çözümlemişsinizdir inşallah tekrar tekrar dönmeyin başa yine üzülen siz oluyorsunuz sonra canım . ama ben çok sevindim mutlu olmana inşallah hep aşkla mutlu olursunuz canım :69: nazarmı değdi size nedir arada oku üfle kendini kiloda verdin mutlusunda çekemeyenler vardır kem gözden nazardan korusun Allahım :nazar:

önce kavga ettik ama sonra barışınca düzgün düzgün konuştuk bebekim, 2mizede sağlam bi ders oldu bu sanırım, bilmiyom ki nazar felan mı, bence ben akli dengemi yitiriyorum bazen :14::14:
teşekkür ederim desteğin için güzel yürekli arkadaşım benimm :70:

ulennn cerenn,

saol bebeğiim yaaa, ben haklıyken haksız duruma düşürdüm kendimi, cok gereksiz üzdüm sevgilimii :14:
cook kötü bi ders oldu bu bana, hani dönüm noktaları wardır ya onun gibi, ilk defa aglarken gördüm sevgilimii :14::14:

tebrik ederim bebekiiim :46::46::46:
dediklerimi önemsediğin için tekrar teşekkür ederimm :70:

öfkeyle kalkan zararla otururmuş diye boşa dememiş büyükler
ah bu erkeklerin çektiği nedir biz kızlardan
ama iyi olmanıza sevindim
bak şiddetin her türlüsüne karşıyım
bugün aynaya vuran yarın başka bir yere sonrada sana vurur
bi erkek korkmadan el kaldırıyorsa bunun sonu iyi diildir

saol canım ama orda peygamber sabrı olsa dayanamazdı heralde, cok üstüne gittim ben, başka zaman olsa bende kızardım ama bu sefer cidden benim payım coktu :59:

barışmanıza sevindim ama ne gerek var be güzelim bu kadar sinirle öfkeyle kavga etmeye oda gergin sende gergin biriniz alttan almaz diğerini sakinleştirmezse bugün sinirle aynaya vuran sevgilin yada sen Allah korusun yarın birbirinize vurmaya başlarsınız bunlar önemli şeyler bak hatanıda biliyorsun birdaha sende onu o kadar sinirlendirme oda sinirlerine hakim olsun ama bunları konuşarak çözün canım . Bazen bayanlar olarak bizde çok abartıyoruz öfkemizi kusmak için ağzımızdan çıkanı kulağımız duymuyor sonrada pişmanlık ...

barışmanıza sevindim cerenim inşallah tekrar yaşanmaz böyle üzüntüler Allah korusun canım :71:

Günaydın canlarrr hatta Tünaydın..
Dün yazmıştım internette sorun var diye bugünde gelip gidiyor hazır varken hemen yazayım dedim..

Canım fazla okuyamadım ama ben yetişene kadar barışmışsınız zaten..Hayırlı olsun:16:

Ben bugün çok diyete başladım bu haftayı 1.5 kilo kapatmak istiyorum nasipse çünkü 6 haziranda 1 ayım doluyor hedefimi tutturmam lazım:58:

Dün yediklerm:
Sabah klasik 2 dilim kepek ekmeği peynir domates 1 omlet...
Öğlen dışardaydım 5 tane burçak bisküvi yedim eve gelir gelmez 3 kaşık taze fasülye ile yoğurt yedim ekmeksiz burçak bisküvi yediğim için..
Akşam:4 5 kaşık taze fasülye yoğurt yine ekmeksiz
(Burçak bisküvinin paketi nerdeyse 500 kaloriymiş onun için 2 dilim ekmeğe denk geliyor 5 bisküvi aşağı yukarı)
Gece :3 taze kayısı

Bugün:
sabah 1 bardak limonlu su
1 dilim ekmek kepekli
Peynir
domates

Öğle ve akşamıda yiyeyim çünkü menüm belli
Öğle:2 yumurtadan yağsız menemen
yanında yağsız salata
Ara:yok
Akşam:350 gram ızgara balık yanında yağsız salata
Gece:10 çilek
2 gün böyle yicem yaklaşık 800 kalori içeren bu diyeti yapıcam perşembeyi şimdiden iple çekiyorum acıktım ben:61:

xxxxxxx
Kızlar burda doğumdan 10 gün sonra falan:)Yalnız oğluma maşallah diyin lütfen:)91 falanım

Son düzenleyen: Moderatör:
cereen çok sevindimm.zaten biliyordum düzelceğinizi.accık dikkat edin karşılıklı olarak. ollleyyy parti zamaanı.bugunde benim doğum günüm.18 oldum.
şaka şaka resmen 26 ya giriyorum.ama 18 de iyidir yani :52:

Şimdi öncelikle günaydın der hepinizi kucaklarım :29:

Malesef annem dün akşam mantı yapmış.
çok az yedim ama sadece tadına baktımda denilebilir.asıl akşam yemeğim közlenmiş patlıcan salatasıydı.

Bu sabah
1 adet simit ve yeşil çay.

Öğlen
bir sürü yaz meyvesi yiyeceğim.

arada kahve içmem lazım canım çekiyii

akşam yine patlıcan salatası yiyicem.

Back
X