Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki uzun süre aç mı kaldın canım? Karın ağrın filan var mı?

Anladim canim. Aman esinjn gozu hep ustunde olsun. Insallah kotu birsey degildir ama dikkatli olmakta fayda var .

Surmez canim, bulursun is. Belki tam istedigin gibi olmaz ama baslamak onemli bir yerden
İstediğim gibi olma lüksü yok hangi meslek olursa olsuniş olsun da ne olursa olsun. Kredi aldığım için 4 yıldır babamdan para istemedim şimdi o da bitiyor babamdan para istememek için ne olursa başlayacağım artık

Canım çok geçmiş olsun. Lustral de ağır bir ilaç aslında. İlk alındığında çarpıntı falan yapabilir diye biliyorum. Sen düzenli ölç bu gece tansiyonunu. İnşallah önemli bir şey değildir
İyi aksamlar canlar nasilsiniz
Bugun de kosturmacali gecti cok sukur her halimize
Fit olmaya yeminliler sizler nasilsiniz belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
İyi akşamlar kuzum. Benim de boynum tutuk öyle robot gibi geziyorum. Biraz spor ve sıcak duş iyi geldi. Sen nasılsın

Gecmis olsun

Ay tavşan eti hiç yemedim neye benziyor ki tadıve menün ve sporun çok güzel canım
Menün çol güzel canım ama sporun gözlerimi doldurdu kız o ne öylebu arada fazla spor beni şişirir aman dikkat et yarını kendine off günü ilan et bence
Oh oh maşallah çok güzel canım benim afiyet olsunakşam yemeğin de tam bir gaz deposu olmuş sanki

ummhnisa çok geçmiş olsun canım benim durumdan haberdar et bizi de
Sağol canım haberdar ederim
Peki uzun süre aç mı kaldın canım? Karın ağrın filan var mı?
İştahım yok zaten canım ama açlıkta öyle hissetmiyorum. Karın ağrım da yok bakalım yarın be diyecek doktor muhtemelen tahlil isteyecek 2buçuk ay olmuş tahlil yaptıralı
Sağol canım aslında ilk alıştım değil ilacı daha önce de aldım ama böyle bişey olmadı. Bi de bugün aldım ilacı sadece denemek için ama çarpıntım 1 haftadır var

Peki canım yorma kendini o zaman geçmiş olsun

Ben de universite okurjen hep calismistim, o yuzden kredi almadim. Ve herkes hem okuyup hem calismayi negatif goruyordu ama bana cok faydasi oldu okul bittigi de zaten is tecrubem vardi ve direkt tam zqmanli baska bir yerde isbasi yaptim. Yani demem o ki okulu bitirneden de is bakmaya baslayabilirsin. Cogu sirket ogrenciler icin is imkani yaratiyor hafta ici gunluk 4 saat haftasonu full seklinde veya farkli calisma saatlerinde

Tavugun but kismini andiriyir biraz. Guzel hafif tadi var. ben etlerden hindi haric gepsini seviyirjm aslinda hindiyi de esim israr ediyor bazen ye diye baska yenek yoksa yiyirum mecbur , hindi eti agir geliyor bana.
Sagol canim. Bu hafta cook dikkat ettim insallah guEl bir eksi gelecek benden. Adeta eridigimi hissediyorum

Ben biyomedikal mühendisliğinden mezun olacağım evime döndüğümde kovalayacağım işleri iyice öğrenmek için bir yerler parasında değilim yeter ki işi öğretsinler bana yeter

Hindiyi ben çok severim ya fırınlanmış çok güzel ilk yurtta yemiştim çok beğenmiştimeridiğini hissetmek çok iyi maşallah

Ben biyomedikal mühendisliğinden mezun olacağım evime döndüğümde kovalayacağım işleri iyice öğrenmek için bir yerler parasında değilim yeter ki işi öğretsinler bana yeter
Benden sana tavsiye korkma corporationlardan. Cogu insan corporationlarda calismak istemiyor. Yillardir uluslararasi sirjetlerde calisiyorum ve inan cok memnunum.
Umarim mezun olacagin alanda istedigin gibi bir is bulursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…