- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.261
Peki uzun süre aç mı kaldın canım? Karın ağrın filan var mı?Canım eşim geldi ama çocukları bu saatte bırakabileceğim kimse yok malesef onlarla da şu durumda hastaneye gitmek istemiyoruz. Yarın sabah başhekimle görüşücez inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz. Gözbebeğimi de biz farketmedik ama arkadaşlarım söyledi belki anlık da olmuş olabilir
Canım adamını bulamazsan acilde doğru düzgün bakan olmuyor malesef. Yarın sabah gidicem inşallah yarın doktordan çıkınca yazarım size de
Anladim canim. Aman esinjn gozu hep ustunde olsun. Insallah kotu birsey degildir ama dikkatli olmakta fayda var .Canım eşim geldi ama çocukları bu saatte bırakabileceğim kimse yok malesef onlarla da şu durumda hastaneye gitmek istemiyoruz. Yarın sabah başhekimle görüşücez inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz. Gözbebeğimi de biz farketmedik ama arkadaşlarım söyledi belki anlık da olmuş olabilir
Canım adamını bulamazsan acilde doğru düzgün bakan olmuyor malesef. Yarın sabah gidicem inşallah yarın doktordan çıkınca yazarım size de
Surmez canim, bulursun is. Belki tam istedigin gibi olmaz ama baslamak onemli bir yerdenAy inşallah ya öğrencilikten işsizliğe terfi edeceğim inşallah çok uzun sürmez
İstediğim gibi olma lüksü yok hangi meslek olursa olsunSurmez canim, bulursun is. Belki tam istedigin gibi olmaz ama baslamak onemli bir yerden
Canım çok geçmiş olsun. Lustral de ağır bir ilaç aslında. İlk alındığında çarpıntı falan yapabilir diye biliyorum. Sen düzenli ölç bu gece tansiyonunu. İnşallah önemli bir şey değildirCanım normalde tansiyonum düşüktür benim ama 1 haftadır böyleyim evde tansiyon aleti yoktu arkadaştan getirdim. Bugün arkadaşlarım da hep kızdı bakışların bile değişti sanki gözbebeklerin büyümüş dediler. Hatta o kadar ısrar ettiler ki diyeti bırak hastalanıyorsun diye ama benim iştahım da hiç yok zaten zar zor yiyorum bu hafta. Yarın kardiolojiye gideyim dedim. Evde lustral vardı belki sakinlerim diye onu da içtim sabah ama aynı.
Bu aralar üzüleceğim bişeyler de olmadı aksine sakin geçiyor 3 haftadır. Sadece çocuklarla ilgilenmek biraz yoruyor beni sanırım
İyi akşamlar kuzum. Benim de boynum tutuk öyle robot gibi geziyorum.İyi aksamlar canlar nasilsiniz
Bugun de kosturmacali gecti cok sukur her halimize
Fit olmaya yeminliler sizler nasilsinizbelmayne @hawar @azaydidem @olvidos
Ahh o krediİstediğim gibi olma lüksü yok hangi meslek olursa olsuniş olsun da ne olursa olsun. Kredi aldığım için 4 yıldır babamdan para istemedim şimdi o da bitiyor babamdan para istememek için ne olursa başlayacağım artık
Amin inşallah ya işsiz ve borçlu olacağım 2.5 au sonraAhh o kreditez zamanda ödeyip kurtulursun inşallah canım
Gecmis olsunCanım normalde tansiyonum düşüktür benim ama 1 haftadır böyleyim evde tansiyon aleti yoktu arkadaştan getirdim. Bugün arkadaşlarım da hep kızdı bakışların bile değişti sanki gözbebeklerin büyümüş dediler. Hatta o kadar ısrar ettiler ki diyeti bırak hastalanıyorsun diye ama benim iştahım da hiç yok zaten zar zor yiyorum bu hafta. Yarın kardiolojiye gideyim dedim. Evde lustral vardı belki sakinlerim diye onu da içtim sabah ama aynı.
Bu aralar üzüleceğim bişeyler de olmadı aksine sakin geçiyor 3 haftadır. Sadece çocuklarla ilgilenmek biraz yoruyor beni sanırım
Ay noktalama kullanmadığım için sanki işsiz ve borçlu olmaya inşallah demişim gibi olmuşAmin inşallah ya işsiz ve borçlu olacağım 2.5 au sonra
Ay tavşan eti hiç yemedim neye benziyor ki tadıBugunku menum
09:00- 1 dilim ekmek, 1yk kadar sebze ezmesi.
11:00- 1 muz, 3 kare bitter, 5 pirinc patlagi.
13:00- 1 yt 120gr kadar tavsa. Eti, 1 tabak salata.1 Haslanmis patates.
14:30- 80gr tavsan eti, 1 haslanmis patates.
Su:4lt
@Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 p
15 dakika dans workout: 37 p
Toplam: 157 puan
Hedef60kgolmak —spor 6+7 yapildi
Cherry Mom @Anka @Just a perfect day ummhnisa @whitetea
Menün çol güzel canım ama sporun gözlerimi doldurdu kız o ne öyleKahvaltı : peynirli omlet, 6zeytin, 1dilim tambuğdy,
1 tatlı kaşğ tahinpekmez , yeşil çay
Ara: 1kupa sütlü kahve, 1hurma
Öğlen: kıyamalı patlıcan , 1dilim tambğday
Akşam: enginar ,ayran
Spor : 90 dakika bisiklet
20 dakika cardio
2lt re su
Cherry Mom Hedef60kgolmak yarimuhendis @Mathildablue @muhursuzpusula @Suskunhanim
Oh oh maşallah çok güzel canım benim afiyet olsun24 Mart Çarşamba
Sabah sirkeli su
11.00
Yağsız tavada Yulaflı omlet(2 kaşık yulaf, 1 yumurta, 1 tk yoğurt), 25 gr beyaz peynir, 3zeytin, yeşillik
Ara
2 günkurusu, 1 çilek, yarım armut
17.00
8 kaşık nohut yemeği, 1 tabak karnabahar pilavı, 1 küçük acur turşusu,1 ceviz
Su: 2 lt devam
Gece yeşil çay inş.
Spor: 2 ve 5 yapıldı
(30 dk leslie boosted+10 dk koşu+1000) zıp) Toplam 295 puan
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mehfam @Namaria @hawar @azaydidem @olvidos
Sağol canım haberdar ederim
İştahım yok zaten canım ama açlıkta öyle hissetmiyorum. Karın ağrım da yok bakalım yarın be diyecek doktor muhtemelen tahlil isteyecek 2buçuk ay olmuş tahlil yaptıralıPeki uzun süre aç mı kaldın canım? Karın ağrın filan var mı?
Sağol canım aslında ilk alıştım değil ilacı daha önce de aldım ama böyle bişey olmadı. Bi de bugün aldım ilacı sadece denemek için ama çarpıntım 1 haftadır varCanım çok geçmiş olsun. Lustral de ağır bir ilaç aslında. İlk alındığında çarpıntı falan yapabilir diye biliyorum. Sen düzenli ölç bu gece tansiyonunu. İnşallah önemli bir şey değildir
İyi akşamlar kuzum. Benim de boynum tutuk öyle robot gibi geziyorum.Biraz spor ve sıcak duş iyi geldi. Sen nasılsın
Peki canım yorma kendini o zaman geçmiş olsunSağol canım haberdar ederim
İştahım yok zaten canım ama açlıkta öyle hissetmiyorum. Karın ağrım da yok bakalım yarın be diyecek doktor muhtemelen tahlil isteyecek 2buçuk ay olmuş tahlil yaptıralı
Sağol canım aslında ilk alıştım değil ilacı daha önce de aldım ama böyle bişey olmadı. Bi de bugün aldım ilacı sadece denemek için ama çarpıntım 1 haftadır var
Ben de universite okurjen hep calismistim, o yuzden kredi almadim. Ve herkes hem okuyup hem calismayi negatif goruyordu ama bana cok faydasi oldu okul bittigi de zaten is tecrubem vardi ve direkt tam zqmanli baska bir yerde isbasi yaptim. Yani demem o ki okulu bitirneden de is bakmaya baslayabilirsin. Cogu sirket ogrenciler icin is imkani yaratiyor hafta ici gunluk 4 saat haftasonu full seklinde veya farkli calisma saatlerindeİstediğim gibi olma lüksü yok hangi meslek olursa olsuniş olsun da ne olursa olsun. Kredi aldığım için 4 yıldır babamdan para istemedim şimdi o da bitiyor babamdan para istememek için ne olursa başlayacağım artık
Tavugun but kismini andiriyir biraz. Guzel hafif tadi var. ben etlerden hindi haric gepsini seviyirjm aslinda hindiyi de esim israr ediyor bazen ye diye baska yenek yoksa yiyirum mecbur , hindi eti agir geliyor bana.Ay tavşan eti hiç yemedim neye benziyor ki tadıve menün ve sporun çok güzel canım
Menün çol güzel canım ama sporun gözlerimi doldurdu kız o ne öylebu arada fazla spor beni şişirir aman dikkat et yarını kendine off günü ilan et bence
Oh oh maşallah çok güzel canım benim afiyet olsunakşam yemeğin de tam bir gaz deposu olmuş sanki
Ben biyomedikal mühendisliğinden mezun olacağım evime döndüğümde kovalayacağım işleri iyice öğrenmek için bir yerler parasında değilim yeter ki işi öğretsinler bana yeterBen de universite okurjen hep calismistim, o yuzden kredi almadim. Ve herkes hem okuyup hem calismayi negatif goruyordu ama bana cok faydasi oldu okul bittigi de zaten is tecrubem vardi ve direkt tam zqmanli baska bir yerde isbasi yaptim. Yani demem o ki okulu bitirneden de is bakmaya baslayabilirsin. Cogu sirket ogrenciler icin is imkani yaratiyor hafta ici gunluk 4 saat haftasonu full seklinde veya farkli calisma saatlerinde
Hindiyi ben çok severim ya fırınlanmış çok güzel ilk yurtta yemiştim çok beğenmiştimTavugun but kismini andiriyir biraz. Guzel hafif tadi var. ben etlerden hindi haric gepsini seviyirjm aslinda hindiyi de esim israr ediyor bazen ye diye baska yenek yoksa yiyirum mecbur , hindi eti agir geliyor bana.
Sagol canim. Bu hafta cook dikkat ettim insallah guEl bir eksi gelecek benden. Adeta eridigimi hissediyorum
Benden sana tavsiye korkma corporationlardan. Cogu insan corporationlarda calismak istemiyor. Yillardir uluslararasi sirjetlerde calisiyorum ve inan cok memnunum.Ben biyomedikal mühendisliğinden mezun olacağım evime döndüğümde kovalayacağım işleri iyice öğrenmek için bir yerler parasında değilim yeter ki işi öğretsinler bana yeter
Amin inşallah istediğim tek şey o ciddenBenden sana tavsiye korkma corporationlardan. Cogu insan corporationlarda calismak istemiyor. Yillardir uluslararasi sirjetlerde calisiyorum ve inan cok memnunum.
Umarim mezun olacagin alanda istedigin gibi bir is bulursun canim
Sagol canim, insallah hissettigim gibi bir ejsi gelir cumayaHindiyi ben çok severim ya fırınlanmış çok güzel ilk yurtta yemiştim çok beğenmiştimeridiğini hissetmek çok iyi maşallah
Gelir gelir hislerin boşa değildirSagol canim, insallah hissettigim gibi bir ejsi gelir cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?