- 5 Ekim 2020
- 2.722
- 10.691
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.221
Hiç sorun değil kaptancım. Sen keyfini çıkart tatilinSelam kızlar evime dönene kadar böyle seyrek gireceğim buraya kusura bakmayın lütfenama hiç gözüm arkada değil ekipte herkes birbirine emanet
Anladim canim bilmiyordum bunu. Cok sagol bilgi icin6 ay canımcım evet ama mezuniyet kgsinin altında olan istediği zaman devam edebiliyor namaria belmayne öyle yaptılar mesela
Üstü olanlar için 6 ay
sen hic merak etme kaptancimSelam kızlar evime dönene kadar böyle seyrek gireceğim buraya kusura bakmayın lütfenama hiç gözüm arkada değil ekipte herkes birbirine emanet
Iyi tatiller, iyi dinlenmeler canimSelam kızlar evime dönene kadar böyle seyrek gireceğim buraya kusura bakmayın lütfenama hiç gözüm arkada değil ekipte herkes birbirine emanet
Hahahaha ay ne güldüm hiçbiri bende de yok onların ya
Bi şey olacak kredi alıyorum ben üni bitince çatır çutur borçlu başlayacağım hayata her ay ödeyeceğim işe yarar mı acep
Kiz sen zaten fitsin masallah. Insallah uni bitince hemen is bulur kisa surede odersin canim kredini.Bi şey olacak kredi alıyorum ben üni bitince çatır çutur borçlu başlayacağım hayata her ay ödeyeceğim işe yarar mı acep
Degil mi insan izleyince sukur diyorHahahaha ay ne güldüm hiçbiri bende de yok onların ya
Kapticim ben hangi kiloda mezun olabilirimSelam canım
6 ayı geçmişsin istediğin zaman istediğin takımda başlayabilirsin yüzde 10 min hedef ile yeniden yeni üye giibi takıma alınabilirsin
Yok canım ne dinlenmesiIyi tatiller, iyi dinlenmeler canim
amatördiyetci (73/72/1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54Kapticim ben hangi kiloda mezun olabilirimhedef 54 demiştim galiba ama
Ben de öyle hatırlıyorum, kaptan bilgi vermiş evet teşekkür ederimSelam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimizCherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay
Kilo korumak vermekten daha zor gerçekten5-6 kilonun üstüne çıkmamak ve hemen geri toparlamaya girmek gayrt iyi bir başarı tebrik ederim seni korumak zor gerçekten ve hedef rakamın benim de hayalimdeki kiloBu arada 10 kilo vermek istiyorsan bu rakam yarışa katılabilmek için çok uygun Süre iznili iken iki hafta idi diye biliyorum ama mezuniyette daha farklı durum oluyor.Senin aradaki süren ve kilon uygun şuan yarış için ama Kaptanımız daha net bilgiler verir gelince
Süper haberSelam canım
6 ayı geçmişsin istediğin zaman istediğin takımda başlayabilirsin yüzde 10 min hedef ile yeniden yeni üye giibi takıma alınabilirsin
Çokk teşekkürleeramatördiyetci (73/72/1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
Evet canım 56.2 de mezun olabiliyorsun
Teşekkür ederiz canımBen de öyle hatırlıyorum, kaptan bilgi vermiş evet teşekkür ederim
Kilo korumak vermekten daha zor gerçektenuzun süre korudum ama birkaç aydır kendimi tutamıyorum teşekkür ederim herkes ideal kilosuna hemen ulaşır inşallah sağlıkla
Süper haberteşekkür ederim bilgi için
Bu arada çok tatlış ve neşeli bir takımsınızen kısa sürede sağlıkla istediğiniz kilolara ulaşmanız dileğiyle
Rica ederim canım kaldı ortalama 6 kg falanÇokk teşekkürleer
Aa anladim canim. Kolay gelsin o zaman. Cok yogunsundur. Gecmis olsun kucuk pasaya.Yok canım ne dinlenmesi
Sırada sünnet mevlidi varyeğenimin ablamda çalıştığı için iş başa düştü
Teşekkür ederiz canımAa anladim canim. Kolay gelsin o zaman. Cok yogunsundur. Gecmis olsun kucuk pasaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?