Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 ay canımcım evet ama mezuniyet kgsinin altında olan istediği zaman devam edebiliyor namaria belmayne öyle yaptılar mesela
Üstü olanlar için 6 ay
Anladim canim bilmiyordum bunu. Cok sagol bilgi icin O zaman mezuniyet kilomuzun altinda mezun olmak en iyisi

Bi şey olacak kredi alıyorum ben üni bitince çatır çutur borçlu başlayacağım hayata her ay ödeyeceğim işe yarar mı acep
Kiz sen zaten fitsin masallah. Insallah uni bitince hemen is bulur kisa surede odersin canim kredini.

Selam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimiz Cherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay
Ben de öyle hatırlıyorum, kaptan bilgi vermiş evet teşekkür ederim
Kilo korumak vermekten daha zor gerçekten uzun süre korudum ama birkaç aydır kendimi tutamıyorum teşekkür ederim herkes ideal kilosuna hemen ulaşır inşallah sağlıkla
Selam canım
6 ayı geçmişsin istediğin zaman istediğin takımda başlayabilirsin yüzde 10 min hedef ile yeniden yeni üye giibi takıma alınabilirsin
Süper haber teşekkür ederim bilgi için

Bu arada çok tatlış ve neşeli bir takımsınız en kısa sürede sağlıkla istediğiniz kilolara ulaşmanız dileğiyle

Teşekkür ederiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…