Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin inşallah istediğim tek şey o cidden
Biliyorsundur tabiki ama yine de bilgin olsun linkedln uygulamasi araciligiyla cogu is ilanina ulasabilirsin. Veya insan kaynaklari yazip istedigin sirketlerin insan kaynaklari rlemanlarina arkadaslik istegi gonder linkedlnden gonder, boylelikle senin profilin yani cvin onlarin elinde olur ve ne zaman eleman ihtiyaci olursa direk irtibata gecerler seninle.

Valla dün gece öyle acıktım ki. Adet yakınken böyle oluyorum. O yüzden sağlam yedim akşam yemeğini karnabahar pilavının içine taze nane, taze soğan ve turşu koydum. Efsane oldu. Bayıldım

Evet evet biliyorum canım teşekkür ederim

Evet evet biliyorum canım teşekkür ederim
Onemli degil canim. Is gorusmesine gitmeden once kesinlikle hazirlikli git. Internetten sirketin tarihcesini ve bulabildigin butun bilgilerini oku canim. Hatta kiminle gorusecegin belliyse o kisinin/mudurun profilini incele. Ortak konu bulabilirsin. Unutma her mudur en basta kendisiyle iyi gecinecek calisana bakar, gunumuzun 8 saati isyerinde geciyor kimse negativ, sIKIci anlasamayacagi biriyle calismak istemez. Cekinme gorusmede kendine guvendigini goster. Isi yapmak da onemli tabiki ama inan bunlar da cok onemli eleman seciminde.
Ve internet sitelerinde is gorusmesindeki klasik sorulara en iyi cevaplar var onlara da hazirlan canim. Hazirlikli oldugunda cok rahat gecer gorusmen.

Çoç çok teşekkür ederim canım

Kısa ve öz muhteşemsin

Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede iyilesirsiniz. Kotu olmus hepinizin hasta olmasi. Iyiles insallah o zaman yine devam eder guzel kilolar verirsin

Masallah canim menun de sporun da bir harikaaa
Ne yapalim cumadan itibaren baska bir spor secelim mi ne dersin canim?

Ben yarin off verecegim, hafif birseyler yapacagim dans veya leslie tarzi.

,y, akşamlar canım geçmişi okuyuarak geldim ama ben bugün çok yoğundum benim oğlanın sınav tarihleri belli oldu ve harıl harıl ders çalıştırıyorum sınav haftaya cuma bitcek
Kolay gelsin canim. Zihni acik olsun insallah hep bildigi yerden gelsin sorular
Ne guzel ilgili annesin canim masallah oglusun cok sansli.

gecmiş olsun canım dikkat et kendine :/
ben de iyiyim canım yorgunum biraz koşturmacalı geciyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…