- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.281
Biliyorsundur tabiki ama yine de bilgin olsun linkedln uygulamasi araciligiyla cogu is ilanina ulasabilirsin. Veya insan kaynaklari yazip istedigin sirketlerin insan kaynaklari rlemanlarina arkadaslik istegi gonder linkedlnden gonder, boylelikle senin profilin yani cvin onlarin elinde olur ve ne zaman eleman ihtiyaci olursa direk irtibata gecerler seninle.Amin inşallah istediğim tek şey o cidden
Gelir gelir hislerin boşa değildir
SupeerKızlarr dün yediğim nanelere ragmen güzel eksideyim oh be regl olmak gibisi var mı
Valla dün gece öyle acıktım ki. Adet yakınken böyle oluyorum. O yüzden sağlam yedim akşam yemeğiniAy tavşan eti hiç yemedim neye benziyor ki tadıve menün ve sporun çok güzel canım
Menün çol güzel canım ama sporun gözlerimi doldurdu kız o ne öylebu arada fazla spor beni şişirir aman dikkat et yarını kendine off günü ilan et bence
Oh oh maşallah çok güzel canım benim afiyet olsunakşam yemeğin de tam bir gaz deposu olmuş sanki
Evet evet biliyorum canım teşekkür ederimBiliyorsundur tabiki ama yine de bilgin olsun linkedln uygulamasi araciligiyla cogu is ilanina ulasabilirsin. Veya insan kaynaklari yazip istedigin sirketlerin insan kaynaklari rlemanlarina arkadaslik istegi gonder linkedlnden gonder, boylelikle senin profilin yani cvin onlarin elinde olur ve ne zaman eleman ihtiyaci olursa direk irtibata gecerler seninle.
Oh afiyet olsunValla dün gece öyle acıktım ki. Adet yakınken böyle oluyorum. O yüzden sağlam yedim akşam yemeğinikarnabahar pilavının içine taze nane, taze soğan ve turşu koydum. Efsane oldu. Bayıldım
Onemli degil canim. Is gorusmesine gitmeden once kesinlikle hazirlikli git. Internetten sirketin tarihcesini ve bulabildigin butun bilgilerini oku canim. Hatta kiminle gorusecegin belliyse o kisinin/mudurun profilini incele. Ortak konu bulabilirsin. Unutma her mudur en basta kendisiyle iyi gecinecek calisana bakar, gunumuzun 8 saati isyerinde geciyor kimse negativ, sIKIci anlasamayacagi biriyle calismak istemez. Cekinme gorusmede kendine guvendigini goster. Isi yapmak da onemli tabiki ama inan bunlar da cok onemli eleman seciminde.Evet evet biliyorum canım teşekkür ederim
Çoç çok teşekkür ederim canımOnemli degil canim. Is gorusmesine gitmeden once kesinlikle hazirlikli git. Internetten sirketin tarihcesini ve bulabildigin butun bilgilerini oku canim. Hatta kiminle gorusecegin belliyse o kisinin/mudurun profilini incele. Ortak konu bulabilirsin. Unutma her mudur en basta kendisiyle iyi gecinecek calisana bakar, gunumuzun 8 saati isyerinde geciyor kimse negativ, sIKIci anlasamayacagi biriyle calismak istemez. Cekinme gorusmede kendine guvendigini goster. Isi yapmak da onemli tabiki ama inan bunlar da cok onemli eleman seciminde.
Ve internet sitelerinde is gorusmesindeki klasik sorulara en iyi cevaplar var onlara da hazirlan canim. Hazirlikli oldugunda cok rahat gecer gorusmen.
Bir nebze faydam oldursa ne mutlu canim bana. Biz de gectik o yollardanÇoç çok teşekkür ederim canım
Kısa ve öz muhteşemsinÇarşamba menüsü
Filitre kahve öncesinde sirkeli su
Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine
Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim
Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake @muhursuzpusula @Mathildablue @fitblonde yarimuhendis
Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede iyilesirsiniz. Kotu olmus hepinizin hasta olmasi. Iyiles insallah o zaman yine devam eder guzel kilolar verirsin
Masallah canim menun de sporun da bir harikaaaÇarşamba menüsü
Filitre kahve öncesinde sirkeli su
Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine
Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim
Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake @muhursuzpusula @Mathildablue @fitblonde yarimuhendis
Kolay gelsin canim. Zihni acik olsun insallah hep bildigi yerden gelsin sorular,y, akşamlar canım geçmişi okuyuarak geldim ama ben bugün çok yoğundum benim oğlanın sınav tarihleri belli oldu ve harıl harıl ders çalıştırıyorum sınav haftaya cuma bitcek
Tabiki de geliyorum.. Ben varım kuzu yarışaa devam..Begonya2 Mathilda03 Deniz ve Kum M monarosaa KumsalveDeniz çok suskunsunuz kızlar cumaya bomba gibi geliyor muyuz ( şişedeki sade soda yanlış anlaşılmasın )
gecmiş olsun canım dikkat et kendine :/Canım çok geçmiş olsun. Lustral de ağır bir ilaç aslında. İlk alındığında çarpıntı falan yapabilir diye biliyorum. Sen düzenli ölç bu gece tansiyonunu. İnşallah önemli bir şey değildir
İyi akşamlar kuzum. Benim de boynum tutuk öyle robot gibi geziyorum.Biraz spor ve sıcak duş iyi geldi. Sen nasılsın
İnşaAllahBegonya2 Mathilda03 Deniz ve Kum M monarosaa KumsalveDeniz çok suskunsunuz kızlar cumaya bomba gibi geliyor muyuz ( şişedeki sade soda yanlış anlaşılmasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?