Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben atlıyorum yazdı belki
Anka nasılsın canım ateş geçti mi
Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecek eritti resmen hastalık

Canım geçmiş olsun Bende tansiyon hastasıyım Ama dr ilaçı çok iyi düzenledi hiç sıkıntı yaşamıyorum Benden ilk istedikleri sabah akşam tansiyonumu ölçtürmemi istediler sağlık oçağına düzenli gittim sonra ilaçı öyle yazdılar nabız içinde çok düş doz ilaç yazdı aslında oda tansiyon ilaçı ama içeri farklıymış Dr. kendide tansiyon hastasıymış

Canım çok sevindim ateşin gitmesine o seni eminim çok güçsüz bırakmıştır ağrılarda öksürükte gider inşallah her namazımda unutmadıkça aklımdasın
İzin durumunu cuma tekrar bi değerlendiririz olur mu belki kendini daha iyi hissedersin

Hasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil

Çok geçmiş olsun cnm tmm free yazarım

Ooooo kuzu kuzu bu ne yavvv zor girdin pir girdin yarışa valla
Canım ayva çok olmuş cevizi de keşke 1.5 tane yeseydin ama onun dışında süper menü ve spor cnm
Ooooo geri döndün resmen kuzum morellerini bozma kilo gitmese de sıkılaşma olcak kesinnnn
Canım keşke domates olmasaymış sende de ama olmuş napalım sporla yakmışsındır kuzum
Uuuu bebişim yine şahane menüyle gelmişşş güne başlama tarzın daha da müthiş patatesi de ekmek yerine yemişsin afiyet olsun kuzum

Eksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Az yediğim halde sürekli ya sabit ya +100 200 gr çıktım
İnşaAllah eksi gelirm
Aha zorla panik yaptırdım bende alışmışım panik havası arıyorum Perşembe oldu daaaaa birşey kalmadı geçelim eksiye artık
Spor var mıydı bugün balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…