- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.301
Sağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecek
Canım geçmiş olsun Bende tansiyon hastasıyım Ama dr ilaçı çok iyi düzenledi hiç sıkıntı yaşamıyorum Benden ilk istedikleri sabah akşam tansiyonumu ölçtürmemi istediler sağlık oçağına düzenli gittim sonra ilaçı öyle yazdılar nabız içinde çok düş doz ilaç yazdı aslında oda tansiyon ilaçı ama içeri farklıymış Dr. kendide tansiyon hastasıymışCanım bugün özellikle hem çarpıntı hemde elimde titreme var azcık hareket etsem daha da kötü oluyorum
Canım yaklaşık 1 saat önce 14.4 e 7.5 çıktı nabzım da 123 ama çok kötü değildim ara ara çarpıntıdan çok rahatsız oluyorum. Ekstra kullandığım hiç bişey yok şu aralar yeşil çay bile içmiyorum. Dün sağlık ocağına gittim söyledim tahlil istedim ama yapmadılar. Trombosit üretimim 440 la 460 arasında 3 4 aydır onun hi etkisi olur mu bilemiyorum
Canım çok sevindim ateşin gitmesine o seni eminim çok güçsüz bırakmıştırSağol canım çok şükür bu gün ateş yok soğuk soğuk terliyorum bu gün. Ağrılar ve öksürük devam ediyor onlar da geçer inşallah artık. Bu hafta ben izine ayrılayım canım toparlanması uzun sürecek büyük ihtimalle. Bildirim yaparım bi aksilik olmazsa zaten büyük bi eksi gelecekeritti resmen hastalık
Hasta mısınız çok geçmiş olsun iyi olun da gerisi önemli değil@belmayneNamaria @azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak
Çok şükür iyiyim canım benim de çok yoğundu gece bu saat oldu yeni telefonu elime alabildimİyi aksamlar canlar nasilsiniz
Bugun de kosturmacali gecti cok sukur her halimize
Fit olmaya yeminliler sizler nasilsiniz @belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
Çok geçmiş olsun cnm tmm free yazarım@belmayneNamaria @azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak
Eyvahlar olsun burcum bütün takım freeÇok geçmiş olsun cnm tmm free yazaram
Allah'ım ben burda ciiden kilo aldım kızlar dönünce direk if e başlayacağım zaten hep aklımdaydıGünaydınlaarrr,
Farkında olmadan başladığım if diyetinin bir kaç özelliğini farkettim ki tam benlikmiş meğersee :)
Ooooo kuzu kuzu bu ne yavvvKahvaltı : peynirli omlet, 6zeytin, 1dilim tambuğdy,
1 tatlı kaşğ tahinpekmez , yeşil çay
Ara: 1kupa sütlü kahve, 1hurma
Öğlen: kıyamalı patlıcan , 1dilim tambğday
Akşam: enginar ,ayran
Spor : 90 dakika bisiklet
20 dakika cardio
2lt re su
Cherry Mom Hedef60kgolmak @yarimuhendis Mathildablue @muhursuzpusula @Suskunhanim
Canım ayva çok olmuş24 mart
11.00
1 kupa sütlü kahve 2 hurma ve 2 ceviz
15.30
1 ayva ve sade nescafe
18.00
Fırında 3 tavuk but ve 4dilim patates
Su : 3 ltden fazla
Spor : 16dk tabata = 80p
1000 zıp = 200p (5nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @muhursuzpusula @Suskunhanim @fitblonde Mathildablue
Ooooo geri döndün resmen kuzumÇarşamba menüsü
Filitre kahve öncesinde sirkeli su
Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine
Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim
Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @muhursuzpusula Mathildablue @fitblonde @yarimuhendis
Canım keşke domates olmasaymış sende de24 mart
08.00
Filtre kahve
11.00
2 kuru kayısı, 5 badem , 5 fıstık
13.00
Omlet, domates, havuç, 3 zeytin, 10 badem, şekersiz çay
17.15
4k Etli nohut yemeği, 4k bulgur pilavı
1.6 lt su
Spor: 8 dk tabata, 2000 adım, 35 dk pilates
@Suskunhanim @muhursuzpusula @yarimuhendis @fitblondeHedef60kgolmak
Uuuu bebişim yine şahane menüyle gelmişşş24.03.2021
Sabah 09:30
1 bardak vanilya aromalı filtre kahve
Ara 11:00
1 mandalina
Öğle 13:00
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Maydanoz,dereotu,nane
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara 15:00
1 bardak yeşilçay
Akşam 17:30
4 kaşık patates püresi
4 kaşık ciğer
Salata
1 bardak ayran
Su
2 lt
Spor
10000 adım (100 puan)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @Suskunhanim Mathildablue @fitblonde
Eksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Aha zorla panik yaptırdım bende alışmışım panik havası arıyorumEksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Az yediğim halde sürekli ya sabit ya +100 200 gr çıktım
İnşaAllah eksi gelirm
Domatesin ne sakıncası var kuzumCanım keşke domates olmasaymış sende deama olmuş napalım sporla yakmışsındır kuzum
Bilmem belki olabilir miDomatesin ne sakıncası var kuzum
Vallla sıfırcı hocalar gibisinBilmem belki olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?