Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kusra bakma canım eski alıntılarım kalmış telefonda daha yeni mesaj yazıyorum bu mesaja
Bitti bulaşıklar şükür, ağrı kesici içtim duramadım ağrıdan resmen, duşumu aldm namazımı kıldım uyicam şimdi inşaAllah

Aynen canım
Zor valla misafir ağırlamak he diyetteysen

Guzel kuzum şişman ve öfkeli de komik
Diyette gerçekten zor oluyor misafir
Bahar temizliğine giriştim kızlar sigara molasindaydim ben kaçtım
Kolay gelsin ben yaptım battı bile ev
Son 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecek

Kolay gelsin canim. Zihni acik olsun insallah hep bildigi yerden gelsin sorular
Ne guzel ilgili annesin canim masallah oglusun cok sansli.

Begonya2 @Mathilda03 Deniz ve Kum @monarosaa @KumsalveDeniz çok suskunsunuz kızlar cumaya bomba gibi geliyor muyuz ( şişedeki sade soda yanlış anlaşılmasın )

Tabiki de geliyorum.. Ben varım kuzu yarışaa devam..

Eksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Az yediğim halde sürekli ya sabit ya +100 200 gr çıktım
İnşaAllah eksi gelirm
İnşallah görürsün
İsveç diyetinde kaçamak yapmamak çok önemli
Dişlerimi de fırçaladm günü kapattım ben menümüde yazdm inşaAllah yarına eksiye geçerim
Bende kapattım canım nasıl, sonuç çıkacak bilmiyorum
Selammmm kızlarr nasılsınız
Yarına hazır mıyız
Ben çok heyecanlıyım bu, hafta çok fazla yürüyemedim vakit hiç bulamadım

Ben çok kötü oldm ya bu gün çok az besledim resmen gözüm kararıyor başım dönüyor ayağa kalkınca, başım ağrıyo daha bunun akşamı var

Liste psikolojisi beni çok strese sokuyor kaptanım kendimi rahatlatmaya çalşssamda olmuyor napsam bilemedim
İzine mi ayrılsam yoksa mezun olup alt listeden mi devam etsem bilmiyorm ama 1 hafta en azından stres olmadan yemek istiyorum

Mezun olursam da daha kötüye giderim diye korkuyorum

Son düzenleme:
Canim uzme kendini. Ben de eskiden isvec diyeti yaptigimda bekledugimin cok altini vermistim ama sinra geri almadim o verdiklerimi. Kalici kilo vermek onemli. 69u bu cuma olmasa haftaya gorursun, uzme tatli canini cok az kaldi
Yaa ben bu cuma cok istemistim ama olmicak sanirim
Canım 100 gram artıda pes etmek yok ama düzeni bozmak etki etmiş olabilir tabi harika gidiyorsun moralin bozulmasınn.. dikkat isteyen diyetler bunlar maalesef ama kötü durumda değilsin devam
Evet ama malesef regl geliyo sabahtan beri cok agrim var ama sökülemedim cok sis hissediyorum kendimi ictigim sular depolandi sanki vucudumd
Evet malesef cok iyi anladim bgun onu

Canim listede olmak onun sorumlulugu iyidir. Ama cok az yemissin bugun. Bence sebebi asiri az yemis olman.
Haftasonlarinda da kacamak yapmadan devam et. Eger fit kalmak ve verdigimiz kiloyu hiic almamak istiyorsak ne yazikki surekli hayat boyu dikkatli yememiz lazim. Degilse geri gelirler

Yaa ben bu cuma cok istemistim ama olmicak sanirim

Evet ama malesef regl geliyo sabahtan beri cok agrim var ama sökülemedim cok sis hissediyorum kendimi ictigim sular depolandi sanki vucudumd

Evet malesef cok iyi anladim bgun onu
Bu cuma olmazsa haftaya kesin gorursun canim bir hafta gec olsun guc olmasin ve en onemlisi kalici olsun

Nerdeyse 3 yıl önce bir güzellik salonunda çantamdan altın ve para çalınmıştı Suskun'cum. Sanık mahkemeye gelmediği için uzadıkça uzuyor böyle işte. geçen sefer zorla getirme kararı çıkarıldı bakalım ne olacak bu sefer getirilecek mi.... stresliyim o yüzden. sabahın köründe yollara düşeceğim yine.

Hurma yedm şimdi 1 tane kan şekerim düştü herlde hiç iyi hissetmiyorum,

Evet kilo vermek istiyosam listede kalmam lazm yoksa veremem biliyorum kendimi
Bu hafta suyumu tekrar artırıcam 2.5 3 lt yapcm bide öyle denicem bakalım
Şimdi suyu az içtiğim içinde gitmiyor vucut az içtiğim için tutuyor suyu ihtiyacı var

belmayne
sen de sormuşsun cevap vermiş olayım. 3 yıl önce güzellik salonunda bir hırsızlık olayı oldu çantamdan altın ve para aldı ordaki elemanlardan biri. Güzellik salonu sahibi elemanını koruyunca dava açtım. Nitekim benden sonra güzellik salonu sahibinin de eşinin altınlarını çalmış bu eleman ve salon sahibi de dava açmış! trajikomik olay.... Ama tabii ben ikisine birden dava açtım. Ve böyle insanlar milletin emeğine, çantasına bir daha kolay kolay el uzatamasın diye üzerine gittim olayın. sonuna kadar götüreceğim diye inat ettim. öyle de süründürüyor bu sistem işte. 3 yıl oldu gidip geliyorum asıl yargılanan gelmiyor. bu sefer zorla yakalamayla getirilmesi talimatını verdi hakim. bakalım getirilecek mi....

Bu cuma olmazsa haftaya kesin gorursun canim bir hafta gec olsun guc olmasin ve en onemlisi kalici olsun
Evet oda cok onemli ama regl olucam oyuzden cokda gitmicek bu diyetle genede devam ediyorum en azindan sismem regl bittiginde bianda da ineblir bole gzel dusunerek devam etmek istiyorum diyete ole isde kafamda deli sorular

Ayy neler gelmis basina sabrin sonu selamettir ben her iki dunya da da adeletin er gec yerine gelicegine cok inaniyorumoyuzden insallaah yarinda dava sonuclanir ve herkes hakketigini alir canim hakkinda hayirlisi ama en gzelini yapmissin pesine dusmekler

Sağol Didem'cim, inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya hani, ne güzel dua...

Olabilir canim. Bur de suyu arttirip dene

Ayy canim ya ugrasip duruyorsun desene.

Evet oda cok onemli ama regl olucam oyuzden cokda gitmicek bu diyetle genede devam ediyorum en azindan sismem regl bittiginde bianda da ineblir bole gzel dusunerek devam etmek istiyorum diyete ole isde kafamda deli sorular
Onemli olan devam etmek cok haklisin regliden sonra da gidebilir bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…