- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.421
Evet evet bende dükkan yüzünden çok kilo aldım Allah'ım oturuyordum kuruyemiş çekmecelerinin başına avuç avuçAy ne güzel yaaaama 76 kiloda olmamın da en büyük sebeplerindendi tatlı ve kuruyemiş kombo mix
Vitamin mineral eksikliği de kalmamıştır yüzün al al olmuşturEvet evet bende dükkan yüzünden çok kilo aldım Allah'ım oturuyordum kuruyemiş çekmecelerinin başına avuç avuç
Sagol canim. Insallah yarin hepimiz guzel ekdiler gorelimGerçekten hakettin günü çok erken kapattın bu hafta
Ayy kusra bakma canım eski alıntılarım kalmış telefonda daha yeni mesaj yazıyorum bu mesajaAslında evet isim çok uzun oldu sanki
Sadece çılgın tosbağalar mı olsane dersiniz kızlar?
Yansın yağlar da sloganımız olur
Deniz ve Kum @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa @KumsalveDeniz
Bitti bulaşıklar şükür, ağrı kesici içtim duramadım ağrıdan resmen, duşumu aldm namazımı kıldım uyicam şimdi inşaAllah
Evet bunu dün direk olarak ben de hissettim ❤
bu kadar güzel bir enerji bir daha başka yerde yakalayamam ve öyle olunce bende de yapamam sizin gibi biliyorumbu kadar güzel insanı bir arada bulmuşken ve burada zayıflayacağıma bu kadar inanmış iken bende kalmayı çok istiyorum inşlh karabiberciğim hepimiz ideal kilomuza hep beraber kavuşalım burda. ❤
Aynen canımEvet kilomuz da hedefimiz de aynı sayılır
inşlh birlikte varalım hedefe
Geçen yıl bu ay da ben 60.00 idimçok pişmanım kendime bunu yaptığıma ama bu son olsun inşlh. Artık önce verip sonra hep koruyalım
Diyette gerçekten zor oluyor misafirZor valla misafir ağırlamak he diyetteysen
Guzel kuzum şişman ve öfkeli de komik
Kolay gelsin ben yaptım battı bile evBahar temizliğine giriştim kızlar sigara molasindaydim ben kaçtım
Son 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecek
Kolay gelsin canim. Zihni acik olsun insallah hep bildigi yerden gelsin sorular
Ne guzel ilgili annesin canim masallahoglusun cok sansli.
Begonya2 @Mathilda03 Deniz ve Kum @monarosaa @KumsalveDeniz çok suskunsunuz kızlar cumaya bomba gibi geliyor muyuz ( şişedeki sade soda yanlış anlaşılmasın )
Tabiki de geliyorum.. Ben varım kuzu yarışaa devam..
İnşallah görürsünEksiyi göremedim kaptanım yarın çok erken kapatcm yeme işini anca öyle eksi görecem herlde
Az yediğim halde sürekli ya sabit ya +100 200 gr çıktım
İnşaAllah eksi gelirm
İsveç diyetinde kaçamak yapmamak çok önemliSlm kizlarrr
Isvec diyetinin 3. Gunu bitmis bulunmakta
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
3. Gun 70.8
Ogunlerin yerini degistirmem ve ekleme yapmam ufacikta olsa cikilata kacamagim malesef 100 gr cikla geri döndü bana olsun ben bgun hic bsey olmamis gibi 4. Gunden devam ediyorum bgun tam anlamiyla uyucam diyete bakalim nasil olucakk sabah keske gorebilsem 69 yarin gormek cok istiyodum ama hayalde kalicak sanirim
Bende kapattım canım nasıl, sonuç çıkacak bilmiyorumDişlerimi de fırçaladm günü kapattım ben menümüde yazdminşaAllah yarına eksiye geçerim
Ben çok heyecanlıyım bu, hafta çok fazla yürüyemedim vakit hiç bulamadımSelammmm kızlarr nasılsınız
Yarına hazır mıyız
Yaa ben bu cuma cok istemistim ama olmicak sanirimCanim uzme kendini. Ben de eskiden isvec diyeti yaptigimda bekledugimin cok altini vermistim ama sinra geri almadim o verdiklerimi. Kalici kilo vermek onemli. 69u bu cuma olmasa haftaya gorursun, uzme tatli canini cok az kaldi
Evet ama malesef regl geliyo sabahtan beri cok agrim var ama sökülemedim cok sis hissediyorum kendimi ictigim sular depolandi sanki vucudumdCanım 100 gram artıda pes etmek yok ama düzeni bozmak etki etmiş olabilir tabi harika gidiyorsun moralin bozulmasınn.. dikkat isteyen diyetler bunlar maalesef ama kötü durumda değilsin devam
Evet malesef cok iyi anladim bgun onuAyy kusra bakma canım eski alıntılarım kalmış telefonda daha yeni mesaj yazıyorum bu mesaja
Aynen canım
Diyette gerçekten zor oluyor misafir
Kolay gelsin ben yaptım battı bile ev
İnşallah görürsün
İsveç diyetinde kaçamak yapmamak çok önemli
Bende kapattım canım nasıl, sonuç çıkacak bilmiyorum
Ben çok heyecanlıyım bu, hafta çok fazla yürüyemedim vakit hiç bulamadım
Canim listede olmak onun sorumlulugu iyidir. Ama cok az yemissin bugun. Bence sebebi asiri az yemis olman.Ben çok kötü oldm ya bu gün çok az besledim resmen gözüm kararıyor başım dönüyor ayağa kalkınca, başım ağrıyo daha bunun akşamı var
Liste psikolojisi beni çok strese sokuyor kaptanım kendimi rahatlatmaya çalşssamda olmuyor napsam bilemedim
İzine mi ayrılsam yoksa mezun olup alt listeden mi devam etsem bilmiyorm ama 1 hafta en azından stres olmadan yemek istiyorum
Mezun olursam da daha kötüye giderim diye korkuyorum
Bu cuma olmazsa haftaya kesin gorursun canimYaa ben bu cuma cok istemistim ama olmicak sanirim
Evet ama malesef regl geliyo sabahtan beri cok agrim var ama sökülemedim cok sis hissediyorum kendimi ictigim sular depolandi sanki vucudumd
Evet malesef cok iyi anladim bgun onu
Nerdeyse 3 yıl önce bir güzellik salonunda çantamdan altın ve para çalınmıştı Suskun'cum. Sanık mahkemeye gelmediği için uzadıkça uzuyor böyle işte. geçen sefer zorla getirme kararı çıkarıldı bakalım ne olacak bu sefer getirilecek mi.... stresliyim o yüzden. sabahın köründe yollara düşeceğim yine.Aboo dün sabah ki mesajgünaydın Ballı coregim
Dün akşam yapınca bugün farkı gördüm tartıda.Sabahlari kızım bakicida oluyor diye yapabiliyorum,akşamları biri sağımda biri solumda bı bakmışım ayağımın altındadiye akşam yapmıyordum ama bundan sonra akşamı zorlayacagim
Sporlar gözüme az görünüyor,spor öbürü oldum resmenafiyet olsun canim
Canım canım canımbı de tartıda görsem sonucunu
Canım engin in bı de göbek için olanı var, onu yapalım mı bu hafta?aslında bunu 21 gün devam edin demiş buna bı hafta daha devam da edebiliriz.Bacaklarim inanılmaz sikilasti, durup durup elliyorum kendimin sapığı oldum resmen
Anka kuşum çok geçmiş olsunyakında yardımına koşacak birileri var mı?Bı ihtiyacın olursa burdan ulaşırım sana bilesin,istemen yeterli
Şşşttt
Hayrola canım ne mahkemesi,kaçırmışım ben
Hurma yedm şimdi 1 tane kan şekerim düştü herlde hiç iyi hissetmiyorum,Canim listede olmak onun sorumlulugu iyidir. Ama cok az yemissin bugun. Bence sebebi asiri az yemis olman.
Haftasonlarinda da kacamak yapmadan devam et. Eger fit kalmak ve verdigimiz kiloyu hiic almamak istiyorsak ne yazikki surekli hayat boyu dikkatli yememiz lazim. Degilse geri gelirler
6. Gune gelelim bakalim devam edeblirsem 13e tamamlicam
Canım hayırdır ne mahkemesi ben kacirdim mi solemismiydin bilmiyorum
Ahahahhh fit olmaya yeminliler sıkı bi sekilde geliyo benden duymus olma
Biliyorum canim bakalim nasil olcak
Ayy gecmisler olsun tek tek dökülmüssunuz resmen kotu olmus
Rabbim sifa versin canim
Evet oda cok onemli ama regl olucam oyuzden cokda gitmicek bu diyetle genede devam ediyorum en azindan sismem regl bittiginde bianda da ineblir bole gzel dusunerek devam etmek istiyorum diyete ole isde kafamda deli sorularBu cuma olmazsa haftaya kesin gorursun canimbir hafta gec olsun guc olmasin ve en onemlisi kalici olsun
Ayy neler gelmis basina sabrin sonu selamettir ben her iki dunya da da adeletin er gec yerine gelicegine cok inaniyorumoyuzden insallaah yarinda dava sonuclanir ve herkes hakketigini alir canim hakkinda hayirlisi ama en gzelini yapmissin pesine dusmeklerbelmayne
sen de sormuşsun cevap vermiş olayım. 3 yıl önce güzellik salonunda bir hırsızlık olayı oldu çantamdan altın ve para aldı ordaki elemanlardan biri. Güzellik salonu sahibi elemanını koruyunca dava açtım. Nitekim benden sonra güzellik salonu sahibinin de eşinin altınlarını çalmış bu eleman ve salon sahibi de dava açmış! trajikomik olay.... Ama tabii ben ikisine birden dava açtım. Ve böyle insanlar milletin emeğine, çantasına bir daha kolay kolay el uzatamasın diye üzerine gittim olayın. sonuna kadar götüreceğim diye inat ettim. öyle de süründürüyor bu sistem işte. 3 yıl oldu gidip geliyorum asıl yargılanan gelmiyor. bu sefer zorla yakalamayla getirilmesi talimatını verdi hakim. bakalım getirilecek mi....
Sağol Didem'cim, inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya hani, ne güzel dua...Ayy neler gelmis basina sabrin sonu selamettir ben her iki dunya da da adeletin er gec yerine gelicegine cok inaniyorumoyuzden insallaah yarinda dava sonuclanir ve herkes hakketigini alir canim hakkinda hayirlisi ama en gzelini yapmissin pesine dusmekler❤
Olabilir canim. Bur de suyu arttirip deneHurma yedm şimdi 1 tane kan şekerim düştü herlde hiç iyi hissetmiyorum,
Evet kilo vermek istiyosam listede kalmam lazm yoksa veremem biliyorum kendimi
Bu hafta suyumu tekrar artırıcam 2.5 3 lt yapcm bide öyle denicem bakalım
Şimdi suyu az içtiğim içinde gitmiyor vucut az içtiğim için tutuyor suyu ihtiyacı var
Ayy canim ya ugrasip duruyorsun desene.Nerdeyse 3 yıl önce bir güzellik salonunda çantamdan altın ve para çalınmıştı Suskun'cum. Sanık mahkemeye gelmediği için uzadıkça uzuyor böyle işte. geçen sefer zorla getirme kararı çıkarıldı bakalım ne olacak bu sefer getirilecek mi.... stresliyim o yüzden. sabahın köründe yollara düşeceğim yine.
Onemli olan devam etmekEvet oda cok onemli ama regl olucam oyuzden cokda gitmicek bu diyetle genede devam ediyorum en azindan sismem regl bittiginde bianda da ineblir bole gzel dusunerek devam etmek istiyorum diyete ole isde kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?