- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.401
Cok gecmis olsun canim. Hem bulanti hem ishal varsa rotavirus olabilir. Doktora goturmende fayda var. ishal icin cocuklara synbiotic var o iyi geliyor bagirsak hareketlerine ornek: multilac . Ve bol suvi. Kizartma istiyorsa onu yesin. Ama sart koy once 1 bardak su sonra kizartma filan gibi.muz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
Selam canim. Baya gec yemissin. Sutlu kahve filan bari icseydin keske. Kolay gelsinkolay gelsin kızlar.bugün yoğunluktan giremedim hiç. öğle arası arkadaşlarla çorba içecektik.köylerde kurs açma ve denetimlerimiz vardı. sabah kahvaltı yapmadan çıktım. açlıktan öldüm. 3 gibi yemek yiyebildim...başım çatladı ...
kahve içecektim fırsatım olmadı kiSelam canim. Baya gec yemissin. Sutlu kahve filan bari icseydin keske. Kolay gelsin
Anladim canim.kahve içecektim fırsatım olmadı ki
Selam kaptancim. Haziriiiz ve merakla bekliyorum ne kadar eksi gelecegimi. Bu hafta cok iyi bir eksiyi hakettimSelammmm kızlarr nasılsınız
Yarına hazır mıyız
Kızartma olmaz canım o da yağlı yine ishal yapar yağlı şeyler yememesi lazımmuz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
İnşallah canım haydi bakalımSelam kaptancim. Haziriiiz ve merakla bekliyorum ne kadar eksi gelecegimi. Bu hafta cok iyi bir eksiyi hakettim
1 kere normal aslında ishal denemez o halde canım2 Yaşını yeni bitirdi cnn bende hemşiresiyle konuştum rota virüsünden korkuyorum bugün iç aradım 1 kere kaka yapmış ama yinede anne yüreği öküz oturuyor yüreğimde
Leblebi aldım havanda ezip onu denicem bakalım
Selam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdimkolay gelsin kızlar.bugün yoğunluktan giremedim hiç. öğle arası arkadaşlarla çorba içecektik.köylerde kurs açma ve denetimlerimiz vardı. sabah kahvaltı yapmadan çıktım. açlıktan öldüm. 3 gibi yemek yiyebildim...başım çatladı ...
Eline sağlık canım teşekkür ederiz22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE 22 mart 24 mart 27
martsonuç blonde ambition 3+4 3+6 belmayne 1+5 2+5 @Amor-a ------- ------ @balpamuk ------- ------- S Suskunhanim 1 1+5+6 DeryaOnDiet 6 6+7 melita09 1 ------ azaydidem 6+7 6 yarimuhendis 5 5 Hedef60kgolmak 1+6 2+6 @Kendinin en iyi hali ol 1 ------- Begonya2 ------ 2+7 @Mathilda03 ------ ------ muhursuzpusula ------- 1 @birsevgi 1 ------- @whitetea ------- 1 @olvidos ----- 1 @karabiber01 1 ------ @KumsalveDeniz ------ ------- @Just a perfect day 1 ------ @monarosaa ------ ------ Mathildablue 5 4 Namaria 1 1
Harikasın canımmmmmDişlerimi de fırçaladm günü kapattım ben menümüde yazdminşaAllah yarına eksiye geçerim
Ay kuruyemişçi baba mıSelam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdim
Kuruyemişci kızı olduğumdan mıdır masamda çantamda arabamda her yerde kuruyemişmigren hastası olduğum için kendimi aç ve susuz bırakamıyorum sanada çok geçmiş olsun
Artık kapattılar dükkanı ama karı koca annemle birlikte ben evlenene kadar çalıştılar canımAy kuruyemişçi baba mıne güzelll
doğrusun canım .çantamda badem vardı bitirmişim...daha dikkatli olmam lazım..kaptanımSelam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdim
Kuruyemişci kızı olduğumdan mıdır masamda çantamda arabamda her yerde kuruyemişmigren hastası olduğum için kendimi aç ve susuz bırakamıyorum sanada çok geçmiş olsun
güzelmiş ama ya fındık fıstık...tazesinden oh misArtık kapattılar dükkanı ama karı koca annemle birlikte ben evlenene kadar çalıştılar canım
Ay ne güzel yaaaArtık kapattılar dükkanı ama karı koca annemle birlikte ben evlenene kadar çalıştılar canım
Canım 100 gram artıda pes etmek yok ama düzeni bozmak etki etmiş olabilir tabi harika gidiyorsun moralin bozulmasınn.. dikkat isteyen diyetler bunlar maalesef ama kötü durumda değilsin devamSlm kizlarrr
Isvec diyetinin 3. Gunu bitmis bulunmakta
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
3. Gun 70.8
Ogunlerin yerini degistirmem ve ekleme yapmam ufacikta olsa cikilata kacamagim malesef 100 gr cikla geri döndü bana olsun ben bgun hic bsey olmamis gibi 4. Gunden devam ediyorum bgun tam anlamiyla uyucam diyete bakalim nasil olucakk sabah keske gorebilsem 69 yarin gormek cok istiyodum ama hayalde kalicak sanirim
Gerçekten hakettin günü çok erken kapattın bu haftaSelam kaptancim. Haziriiiz ve merakla bekliyorum ne kadar eksi gelecegimi. Bu hafta cok iyi bir eksiyi hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?