Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
Cok gecmis olsun canim. Hem bulanti hem ishal varsa rotavirus olabilir. Doktora goturmende fayda var. ishal icin cocuklara synbiotic var o iyi geliyor bagirsak hareketlerine ornek: multilac . Ve bol suvi. Kizartma istiyorsa onu yesin. Ama sart koy once 1 bardak su sonra kizartma filan gibi.

Selam canim. Baya gec yemissin. Sutlu kahve filan bari icseydin keske. Kolay gelsin

muz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
Kızartma olmaz canım o da yağlı yine ishal yapar yağlı şeyler yememesi lazım

Vücudu susuz kalmasın bol su içirin canım bu çok önemli Allah korusun

Bizimde uzun süren bir ishal olmuştu ancak reflör ile toparladı. Süt vs de ishal yapar onuda vermeyin cnm / inek sütü

Pirinç lapası yapsan yemez mi ?

1 kere normal aslında ishal denemez o halde canım
Rota aşısı olmuş muydu Allah korusun yoktur inşallah

Selam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdim
Kuruyemişci kızı olduğumdan mıdır masamda çantamda arabamda her yerde kuruyemiş migren hastası olduğum için kendimi aç ve susuz bırakamıyorum sanada çok geçmiş olsun

Eline sağlık canım teşekkür ederiz
blonde ambition belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet azaydidem yarimuhendis Hedef60kgolmak Begonya2 muhursuzpusula @whitetea @olvidos Mathildablue Namaria harikasınız kızlar yarın gelsinnnnnn eksilerrrrr

Ay kuruyemişçi baba mı ne güzelll

doğrusun canım .çantamda badem vardı bitirmişim...daha dikkatli olmam lazım..kaptanım

Canım 100 gram artıda pes etmek yok ama düzeni bozmak etki etmiş olabilir tabi harika gidiyorsun moralin bozulmasınn.. dikkat isteyen diyetler bunlar maalesef ama kötü durumda değilsin devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…