Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap canım ya kendine yazık ediyorsun olmazsa olmaz strese girme. Yavaş gitsin kalıcı gitsin
Yaptm valla kendime geldim,
Benim ilk hedefm pazartesiye eksi gelmek olmalı, hafta sonu kaçamaksız olmalı
Hafta sonu çok salıyorum resmen

Bende çok yorgunum canım erkenden uyumak gibi bir fikrim var derslerime de çalışmadım bugün yemekte yapmadım mahvoldum resmen ya okulda 3 hocamız korona oldu aşırı tedirginim

Bende çok yorgunum canım erkenden uyumak gibi bir fikrim var derslerime de çalışmadım bugün yemekte yapmadım mahvoldum resmen ya okulda 3 hocamız korona oldu aşırı tedirginim
Yat dinlen inşaAllah canm,
Ay Allah muhafaza inşaAllah bişe olmaz
Çok tehlikeli ya Allah yardımcınız olsun valla

Cherry Mom Kaptanım hadi bana şey de
Çok iyi gidiyorsun lol cüm bu hafta sabit yada az eksi ile gelmen moralini bozmasın önemli olan artı gelmemek
Moralini topla kendine gel
Çok iyi gidiyorsun lol cüm bu hafta sabit yada az eksi ile gelmen moralini bozmasın önemli olan artı gelmemek
canım 3 gün üst üste çok fazla bence ama sen bilirsin :) Ramazanda tutucaz zaten ,kendini zorlama kuzum

Insallah canim hep beraber istedigimiz eksileri goruruz insallah bende senin gibi temizlikle ugrastim bgun senin tabirenle cılgin bi temizlik oldu regl olucam ama ilk defa olmus gibi agrisini cekiyorum cok sistim canim cok skldi tarti öncesi

Menun ve sporun yakıyo canim harikasin
Canim aksamki pogacalar olmasaymis cok guzel olucakmis menun ama adimlarin cok iyi

Kızlar yarın bildirimleri eksiksiz yapalım lütfen
Fotoğraf
Nick
Tarih

***5.Takım 719. Etap ***

hawar (64,8/
Suskunhanim(54,65/
DeryaOnDiet(74,35/
azaydidem(71,2/
Ummhnisa (72,9/
L O L (78/
SanSebastianCheesecake(63/

Kendinin en iyi hali ol (64.6/
Belmayne (64,4/
Mathilda03(64.4/
Anka (71,4/
Just a perfect day (68,6/

Whitetea (89,4/
karabiber01 (72,9/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
Namaria (79,9/ 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(68,9/
Amor-a ( 54,1/ mezun üye.
muhursuzpusula(85,20/ ) yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75,5/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
KumsalveDeniz (98,5/ 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (76,1/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 ba1şlangıç kg 77 hedef kg 55
Monarosaa (90,3/) yeni üye başlangıç tarihi 14.03.21 başlangıç kg 95 hedef kg 58
mathildablue(59,7) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Eski nick blume90
Fitblonde (75/ ) 676.etapta 62.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü hedef kg 61

Şabanın ortası ya canım çok sevap o yüzden tutmak istiyorum

Cherry Mom Kaptanım hadi bana şey de
Canım listeye girdiğinden beri verdiğin kilolar ortada sakin ol harika gidiyorsun tabiki istemeyiz ama yarın artı gelme lüksünde var

L O L ( 82,7/81,6/1,1/%1,330) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 72

L O L (81,6/81,3/0.3/%0.368)

L O L (81,3/79,8/1,5/%1,845)

L O L (79,8/79/0,8/%1,003)

L O L (79/78/1/%1,266)

Sağol kaptanım
Yarına pek iyi sonuçlar göremicez gibi ama olsun durmak yok yola devam
Hemen pes etme şeyi var bende

Ya been yaa beeenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…