- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.561
Ben artidayim canim.Teşekkür ederim canımsende iyi vermişsin canımcım sakın motiven düşmesin vucudun arada direnmesi çok normal . Bir kaç hafta da bir hepimizde böyle bir süreç oluşuyor ama devam edince tekrar normale dönüyor merak etme ❤
Wooooowwwwww o nasıl bir düşüşdür maşallah sana canım
Heyy masallahGünaydın canlar
Geçen hafta 71,4
Bu hafta 69
Fark 2,4
YüZde: 3,361
Hedef yüksekmiş -500 gayet iyi alıyor muyuz listeye ??7373737 hafta sonra
Daha mı hazır olmıycanEvet kaptanım hazırım al beni
Insallah canimYeminli kızlar. Menülerinize şimdi bakabildim. Dün gece yine yorgunluktan uyuya kalmışım. Tebrik ediyorum hepimizi. Temiz bir haftaydı
Maşallah canım çok güzel eksi
500 gr iyidir canım. Bozma moralini
Tebrik edrim canım. Kilolarımı da eşitlenmiş
Çok güzel canım tebrik edrim
Canım sakın bozma moralini. Az da olsa ekside olmak iyidir. Muhteşem kilolar versin. Tekrar göreceksin inşallah o güzel eksileri
Oyyy çok güzel eksi canım. Süpersin
Maşallah canım. Aynen devam etsin inşallah
Kuzu çok güzel maşallah sana. Ama sağlığın nasıl. Daha iyi misin
Canım böyle gayret edip tartıda görememek sinir bozucu bilirim ama lütfen moralini bozma olur musen elinden geleni yapıyorsun. En nihayetinde olacak bu iş
Canım tebrik ederim. Az olsun bizim olsun
Tebrikler kuzu. Zorlayıcı bir haftaydı senin için. Yine de gördün eksiyinasılsınız, daha iyi misiniz ailecek.
3,5 ay oldu galiba hatırladığım kadarıylaDaha mı hazır olmıycantmmdır canım
Cok gecmis olsun canik.Teşekkür ederim canım
Çok iyi canım senin kilona göre tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Benimde en büyük korkum koruma kısmı canım. İnşallah sağlıcakla kiloları verip koruruz.
Canııım çok iyi kilo verdin tebrik ederim. İnşallah biran önce de sağlığına kavuşursun
Teşekkür ederim canım. Dün bütün tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başlandı küçük tansiyonum baya yüksekti. Tiroidlerim bozulmuş regli bile olamadım. Boğazımda da lenf nodları varmış anlayacağın baya ilaca boğuldum ama buna da şükür
Yavaş değil canım gayet idealYavaş olsun bizim olsun de miiii
Sen de mi artisin canimBen de aynı psikolojideyim
Canım Allah kolaylık versinTeşekkür ederim canım
Çok iyi canım senin kilona göre tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Benimde en büyük korkum koruma kısmı canım. İnşallah sağlıcakla kiloları verip koruruz.
Canııım çok iyi kilo verdin tebrik ederim. İnşallah biran önce de sağlığına kavuşursun
Teşekkür ederim canım. Dün bütün tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başlandı küçük tansiyonum baya yüksekti. Tiroidlerim bozulmuş regli bile olamadım. Boğazımda da lenf nodları varmış anlayacağın baya ilaca boğuldum ama buna da şükür
Oo canım senin kilonda çok güzel bir eksiGünaydın kızlar. Regl olduğumdan tartılmaya korkuyordum ama düşündüğümden iyi cıktıhedefimi tutturamasam da eksi cıktım ondan memnunum sonuctan :)
Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 0.6 kg
Yüzde: 1,00
Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis muhursuzpusula blonde ambition Cherry Mom
Canım arada öyle duraklamalar oluyor. Sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallahGeçen hafta 54.65
Güncel 54.50
Cherry Mom muhursuzpusula Hedef60kgolmak yarimuhendis blonde ambition Mathildablue
Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Hep güzel eksilerGeçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canımmuhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Ac kalmiyorum canim aslinda. Ve ben hamilelik oncesi yani 1 yil oncesi 65-67 ydim. Aslinda bu kilo kisa suredir burda ama gitmiyot isteCanım hiç üzülme bende 3 haftaya yakındır 64-65 aralığındayım gıdım gıdım gidiyor ben kaç yıldır bu kilolarda olduğum içino kilolar yerleşmiş zor bırakıyor vücut ama elbet pes edecek. Azmin elinden ne kurtulur. Bence sen güzel beslen bebek emzirdiğin için vücut az yediğinden her bulduğunu depoluyor olabilir. İstersen sana diyet listemi atayım. Pek uyamıyorum saatlerine çünkü iş ve ev düzenim baya farklı olduğu için. Lütfen kendini çok aç bırakma hazırda hep bir sebze yemeği ve çorban olsun.
Hayyy yaşşa beeYavaş değil canım gayet ideal
Çok sağol bebekim ben de seni tebrik ederimCanım Allah kolaylık versinne olduğunu bulmaları da iyi ama. Acil şifalar dilerim.
Oo canım senin kilonda çok güzel bir eksi
Canım arada öyle duraklamalar oluyor. Sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallah
kutlu olsun kardeşliğimiz
Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Hep güzel eksiler
Çooook geçmiş olsun, nasıl oldun peki ? Ağrıları çok oluyo diyolar hep hatta her gün başka yerim ağrıyo diyodu bi arkadaşım. İnşallah tez vakitte kurtulursunuzCherry Mom ben izine ayrılayım canım sağlık iznine ayırır mısın beni. Baya zor toparlanacağım ben büyük ihtimalle çok zor bi hastalıkmış gerçekten
Bir suru test de yaptirdim hicbir sey sorun cikmadi. Alerjanlari da kestim. Ne diyeyim inan bilemiyorum artik.Tebrikler canım harika bu hafta çok adapte olamadın spora ama yinede çok iyi gitmiş
Hedef yüksekmiş -500 gayet iyi alıyor muyuz listeye ??7373737 hafta sonra
Aaa sende LoL a benzedintebrikler canım
Eline sağlık canımcım
Bu hafta @ummhnisa mezun
@Just a perfect day izinli
@Anka sağlık izinli olacak kızları listenden çıkarabilirsin
Tebrikler canım hayırlı cumalar güzel eksi
Listeye gel kuzum listeye
Dünkü ziyaretten dolayı böyle oldu galiba ama yinede gitmiş olsun
Tmm cnmm
Hu huuuu harikasınnnnişte buuu geçen hafta fragmandı
Tebrikler canım tammdır hayırlı olsun
Harika eksi
Canım ne diyeyim bilemedim yabence gerçekten bir sağlık sorunu var gibi yada bilemediğimiz birşey alerjik ödem gibi birşey yapıyor sende
Vayyyy harikasınnn canım tebrikler
O halde çok iyi canım tebriklerrr sana
Tebrikler canım menülerinde sporlarında verdiğin kilolarda dengeli gidiyor kilo koruman zor olmayacak bence ,
Yinede eksi gelmiş hastalık vs deerken tebrikler cnm
Günaydınnnnnn hilalimmmmm hoşgeldinn aramızaaaaa yenidennnnnnnhaftaya listedesinnnnn stressss başlasınnnnn
Ah canım tebrik ederim ama sevinemiyorum bile ya
Kıyamam tmmdır canım
Hani fotii nerdeeeCuma 56.9
Bu cuma 56.3
Fark 0.6
Yüzde 1.05
Hedef60kgolmak muhursuzpusula S Suskunhanim blonde ambition Mathildablue Cherry Mom
Canim eksi olsun bizim olsunGeçen hafta 54.65
Güncel 54.50
Cherry Mom muhursuzpusula Hedef60kgolmak yarimuhendis blonde ambition Mathildablue
Masallah canimCuma 56.9
Bu cuma 56.3
Fark 0.6
Yüzde 1.05
Hedef60kgolmak muhursuzpusula S Suskunhanim blonde ambition Mathildablue Cherry Mom
Ya evden çıkıyorduk tam o sırada acele ettirdiler çekemedim bi de normalde izindeyim hala ya sıkıntı olmaz dediydimHani fotii nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?