Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay vallla herşeyin başı sağlık kuzum
Ağrılar devam mı ?
Tat koku kaybı var mı canım
Devam ediyor canım bu gün de egzamayla kalktım her yerim kırmızı kırmızı döküntülü kaşınıyor. Gözlerim şişmiş. Koku alamıyorum. Tat da ne yediğimi bilirim ama tadı tuzu yok hiç bişeyin.
Çooook geçmiş olsun, nasıl oldun peki ? Ağrıları çok oluyo diyolar hep hatta her gün başka yerim ağrıyo diyodu bi arkadaşım. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz
Aynen canım çok ağrım oluyor. İnşllah canım teşekkür ederim

❤❤❤
Korona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım
bu tio hiç işime gelmedi bir corana olan tanıdığım varsa gidip sarılıp öpsem 69 garanti diyorsun yania ama yok yok ben daha tehlikesiz yoldan gideyim
Geçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım muhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Tebrikler canım kilona göre çok güzel düşüş olmuş.

Teşekkürler ben de seni tebrik ederim
Anka cım doktora gitsen en azından semptomatik tedavi verir canım serum takılabilir ilaç sevmiyosun biliyorum ama bazen mecbur kalıyoruz işte

Ben artidayim canim.
Ben onu nasıl oldu ise ilk eksi olarak görmüşüm kuzum yaa... sonradan fark ettim canım ama olsun üzülme bak dediğim gibi gerçekten arada böyle vücut direnç yapıyor.Hepimiz yaşadık bunu ama sonra birden çok güzel bir düşüş geliyor canım yakında göreceksin emeğinin karşılığını

Korona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım
Cok gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Bende diyorum ne güzel eksi bu
Canım maşallah sana yaaaa yine %1 bu kilo iken da bu kadar vermek büyük başarı
Cok sagol canım sana da masallah:)
Evet canım yaptım bildirim etiketledim de gözünden kacmıştır. -0.6 kg benim

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…