- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.581
Listeye bakıp duruyorum kimi eklemedim diyeCuma 56.9
Bu cuma 56.3
Fark 0.6
Yüzde 1.05
Hedef60kgolmak muhursuzpusula S Suskunhanim blonde ambition Mathildablue Cherry Mom
Canım bence de cardio daha iyiBir suru test de yaptirdim hicbir sey sorun cikmadi. Alerjanlari da kestim. Ne diyeyim inan bilemiyorum artik.
Sen de artı çıktığın için üzülme haftaya daha çok eksi demektir buMasallah canimcok guzel bir yuzde
Ya evden çıkıyorduk tam o sırada acele ettirdiler çekemedim bi de normalde izindeyim hala ya sıkıntı olmaz dediydim
Canım maşallah sana yaaaa yine %1Günaydın kızlar. Regl olduğumdan tartılmaya korkuyordum ama düşündüğümden iyi cıktıhedefimi tutturamasam da eksi cıktım ondan memnunum sonuctan :)
Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 0.6 kg
Yüzde: 1,00
Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis muhursuzpusula blonde ambition Cherry Mom
Tekrar tekrar yollayacağım kaptanım bende durmayacak o kilolarListeye bakıp duruyorum kimi eklemedim diye
Tebrikler canım böyle böyle gidecek kilolar
Saka gibi cunku o kadar tabataya bir de kilo aldim. Cardioda hic degilse az da olsa eksi geliyordum.Canım bence de cardio daha iyi
InsallahSen de artı çıktığın için üzülme haftaya daha çok eksi demektir bu
Devam ediyor canım bu gün de egzamayla kalktım her yerim kırmızı kırmızı döküntülü kaşınıyor. Gözlerim şişmiş. Koku alamıyorum. Tat da ne yediğimi bilirim ama tadı tuzu yok hiç bişeyin.Ay vallla herşeyin başı sağlık kuzum
Ağrılar devam mı ?
Tat koku kaybı var mı canım
Aynen canım çok ağrım oluyor. İnşllah canım teşekkür ederimÇooook geçmiş olsun, nasıl oldun peki ? Ağrıları çok oluyo diyolar hep hatta her gün başka yerim ağrıyo diyodu bi arkadaşım. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz
Tebrikler canım harika bu hafta çok adapte olamadın spora ama yinede çok iyi gitmiş
Hedef yüksekmiş -500 gayet iyi alıyor muyuz listeye ??7373737 hafta sonra
Aaa sende LoL a benzedintebrikler canım
Eline sağlık canımcım
Bu hafta @ummhnisa mezun
@Just a perfect day izinli
Anka sağlık izinli olacak kızları listenden çıkarabilirsin
Tebrikler canım hayırlı cumalar güzel eksi
Listeye gel kuzum listeye
Dünkü ziyaretten dolayı böyle oldu galiba ama yinede gitmiş olsun
Tmm cnmm
Hu huuuu harikasınnnnişte buuu geçen hafta fragmandı
Tebrikler canım tammdır hayırlı olsun
Harika eksi
Canım ne diyeyim bilemedim yabence gerçekten bir sağlık sorunu var gibi yada bilemediğimiz birşey alerjik ödem gibi birşey yapıyor sende
Vayyyy harikasınnn canım tebrikler
O halde çok iyi canım tebriklerrr sana
Tebrikler canım menülerinde sporlarında verdiğin kilolarda dengeli gidiyor kilo koruman zor olmayacak bence ,
Yinede eksi gelmiş hastalık vs deerken tebrikler cnm
Günaydınnnnnn hilalimmmmm hoşgeldinn aramızaaaaa yenidennnnnnnhaftaya listedesinnnnn stressss başlasınnnnn
Ah canım tebrik ederim ama sevinemiyorum bile ya
Kıyamam tmmdır canım
Korona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım
Tebrikler canımGeçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canımmuhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Teşekkürler❤❤❤
bu tio hiç işime gelmedi bir corana olan tanıdığım varsa gidip sarılıp öpsem 69 garanti diyorsun yania ama yok yok ben daha tehlikesiz yoldan gideyim
Tebrikler canımkilona göre çok güzel düşüş olmuş. ❤
Çok güzel canımGeçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canımmuhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Ben onu nasıl oldu ise ilk eksi olarak görmüşüm kuzum yaa... sonradan fark ettim canımBen artidayim canim.
Çok sağol şekerimÇok güzel canımtebrik ederim
Bence de kuzumBizim takımın kızçeleri iyi iş çıkardık bence her şey güzel ilerlediHedef60kgolmak muhursuzpusula blonde ambition S Suskunhanim Mathildablue canım senin bildirimi göremedim yaptın mı bildirim
Cok gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Bende diyorum ne güzel eksi buKorona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım
Cok sagol canım sana da masallah:)Canım maşallah sana yaaaa yine %1bu kilo iken da bu kadar vermek büyük başarı
Evet canım yaptım bildirim etiketledim de gözünden kacmıştır. -0.6 kg benimBizim takımın kızçeleri iyi iş çıkardık bence her şey güzel ilerlediHedef60kgolmak muhursuzpusula blonde ambition S Suskunhanim Mathildablue canım senin bildirimi göremedim yaptın mı bildirim
O fark da ne idi öyle 3mü oGeçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Ay şimdi baktım da gördüm tebrik ederim canımCok gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Bende diyorum ne güzel eksi bu
Cok sagol canım sana da masallah:)
Evet canım yaptım bildirim etiketledim de gözünden kacmıştır. -0.6 kg benim
Insallah canimBen onu nasıl oldu ise ilk eksi olarak görmüşüm kuzum yaa... sonradan fark ettim canımama olsun üzülme bak dediğim gibi gerçekten arada böyle vücut direnç yapıyor.Hepimiz yaşadık bunu ama sonra birden çok güzel bir düşüş geliyor canım yakında göreceksin emeğinin karşılığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?