Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağım Cherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara
Namaria

Canım çok güzel eksi tebrik ederim
Canım bu hafta sporunda iyiydi haftaya birden düşecek bence
Geçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım @muhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Canım kilona göre güzel eksi tebrik ediyorum
Çok teşekkür derim canım inşallah çabuk iyileşirim de rahat rahat devam ederim buraya
Off kilona göre çok güzel eksi tebrik ederim canım
Geçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Oyyy oyyy oyyy bu nasıl fark beee tebrik ederim canım

Canım inşallah tez işini yoluna koyarsın biran önce kendini özletme olur mu

Bu hafta fotoğraflı bildirim aldık haftaya aksilik olmazsa listeye alırız canım tabi ekibin ortalaması da önemli listeye sokarken ik etapta biraz ortalama düşecek ya eski izinli kilondan hesap edileceği için .. nota vs durumu olmaz ise haftaya alırız

Tmm canımcım kolay gelsin

@olvidos canım seninde bugün deneme süren doldu ama genel olarak rica edeceğim bir kaç durum var ona göre hangisi sana uygunsa öyle devam edelim

Günlük mesajlarına baktığımda genelde en fazla 2 3 mesaj takıma yazıyorsun bazen o da olmuyor sadece menü yazıp çıkıyorsun maalesef
Elbet yoğunluğun oluyordur ama listeye girince bizim beklentiler biraz daha artacaktır :) en azından 1.sayfada yazan takım kuralları gibi günlük ortalama 5 mesaj takımda yazılanların okunulması gerektiğinde cevap verilmesi gibi .. bunlara ben yetişebilirm diyor musun belki yoğunluğun geçici olabilir o yüzden sormak istedim herkes rutinini kendi bilir ya..

Günde 5 mesaj bana fazla gelir her şeyi takip edemem dersen böyle alt listede takımda kalmaya devam edebilirsin veya dediğim gibi birazcık daha aktiflik ile listeye alalım

Aradan 1yıl geçmiş olunca ve alınan kilo 10flilan olunca durum farklı olmuyormuydu canım bu şekilde iken de takımı olumsuz etkileyen birşey oluyormu gerçekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…