- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.601
İnşaAllahÇok sağol şekerimsenin de güzel gelir inşallah oruçla
Harikasınnn canımmmmGeçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Ay kızların alıntısı olmasa görmeyeceğim kaçırmışımGünaydın kızlar. Regl olduğumdan tartılmaya korkuyordum ama düşündüğümden iyi cıktıhedefimi tutturamasam da eksi cıktım ondan memnunum sonuctan :)
Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 0.6 kg
Yüzde: 1,00
@SanSebastianCheesecake @Suskunhanimyarimuhendis @muhursuzpusula blonde ambition Cherry Mom
Ay şimdi baktım da gördüm tebrik ederim canım
Tesekkür ederim kızlar:) kaptanım ne zaman listeye girebiliyordum ben Nisan demistin ama unuttum tarihi:dAy kızların alıntısı olmasa görmeyeceğim kaçırmışım
Regliye rağmen bu eksi harika o halde canım tebriklerrr
Canım çok güzel eksi tebrik ederimGünaydın kızlar. Regl olduğumdan tartılmaya korkuyordum ama düşündüğümden iyi cıktıhedefimi tutturamasam da eksi cıktım ondan memnunum sonuctan :)
Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 0.6 kg
Yüzde: 1,00
@SanSebastianCheesecake @Suskunhanimyarimuhendis @muhursuzpusula blonde ambition Cherry Mom
Canım bu hafta sporunda iyiydi haftaya birden düşecek benceGeçen hafta 54.65
Güncel 54.50
Cherry Mom @muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake yarimuhendis blonde ambition Mathildablue
Canım kilona göre güzel eksi tebrik ediyorumGeçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım @muhursuzpusula
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Çok teşekkür derim canım inşallah çabuk iyileşirim de rahat rahat devam ederim burayaCanım Allah kolaylık versinne olduğunu bulmaları da iyi ama. Acil şifalar dilerim.
Oo canım senin kilonda çok güzel bir eksi
Canım arada öyle duraklamalar oluyor. Sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallah
kutlu olsun kardeşliğimiz
Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Hep güzel eksiler
Off kilona göre çok güzel eksi tebrik ederim canımCuma 56.9
Bu cuma 56.3
Fark 0.6
Yüzde 1.05
@SanSebastianCheesecake @muhursuzpusula @Suskunhanimblonde ambition Mathildablue Cherry Mom
Oyyy oyyy oyyy bu nasıl fark beee tebrik ederim canımGeçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Canım inşallah tez işini yoluna koyarsın biran önce kendini özletme olur muKızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağımCherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara
Namaria
İnşallah canım benimCanım inşallah tez işini yoluna koyarsın biran önce kendini özletme olur mu
Tmm canımcımKızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağımCherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara
Namaria
30 nisandı canımTesekkür ederim kızlar:) kaptanım ne zaman listeye girebiliyordum ben Nisan demistin ama unuttum tarihi:d
WuuhhuuuGeçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25
Yettim kaptanim
Aradan 1yıl geçmiş olunca ve alınan kilo 10flilan olunca durum farklı olmuyormuydu canım bu şekilde iken de takımı olumsuz etkileyen birşey oluyormu gerçekten ?Bu hafta fotoğraflı bildirim aldık haftaya aksilik olmazsa listeye alırız canım tabi ekibin ortalaması da önemli listeye sokarken ik etapta biraz ortalama düşecek ya eski izinli kilondan hesap edileceği için ..nota vs durumu olmaz ise haftaya alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?