Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz teşekkür ederiz canım bizcede çok keyifli idi

Mutlu yıllar prensese iyi ki doğmuş
Teşekkür ederiz
S Suskunhanim canım doğumgünü kutlu olsun minnoşun nice güzel senelere
Teşekkür ederiz
Nice güzel yılları olsun minnoşun
Teşekkür ederiz
Yukarıdaki mesaj "bizimle olmak bir zevktir " ben öyle anladım nasıda özet geçerim nasıda ana fikir anlarım
Ana fikir doğru tespit edilmiş bin puanbenim yavrular da bu kadar kolay bulsa keşke ana fikri

Artiyim canim ya cok buyuk bir arti degil sukur ama arti 400. fena dustu modum bugun. Kesin 73u gorurum diyirdum cok odaklistim kendimi.
yarin kendime gelirim bugun spora ve baskule mola verdim. Yarin devam
İnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyor mezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum
Ayy ben var şok ben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydibu sporu yarına aktarabiliyor miyiz

Bence de ikili ortaklık

Son düzenleme:
Merhaba, hayır ben 4. takimdayim, bir merhaba demeye geldim

Allah sağlıklı mutlu büyütsün canım, ablasıyla arası nasıl 2 kız ne tatlı, benim de ablam var, insanın en yakın arkadaşı oluyor kız kardeşi

Canim bosver sknti yapma sen iyilesmene bak bazilarimiz hasta olmaz olmaz olsumuda yatak doseklik olur tekrar gecmis olsun❤
Günaydın canlar
Geçen hafta 71,4
Bu hafta 69
Fark 2,4
YüZde: 3,361
Yaa anka supersin bende keske 69 gorebilseydim ama nasip olmadi
Paylastim canim -1 kilo
Canım çok güzel bir sonuç. 6 ların dibindeyim zaten

Teşekkür ederim kuzu inşallah canım benim

Tebrikler canım.

Yüksek Lisans tezi yazıyorum canım.
Bakalim canim bgun isveci bozdum dunku karin agrilarim midemdenmis regl degilmis bgun bsyler yiyince anladim ve agrilarim gecti
sen isveç diyeti yapıyordun değilmi bozdunmu
Bgun 5 gundu ama bozdum
ama çok iyi vermişsin bence 4 günde
Evet 1.6 bencede gzeldi
-1 e üzülen bir Didem var burda heee
Yapma canım çok iyiydin bu hafta tebriklerr geçen haftada çok verdin normalde bu hafta senden 200 300 giderdi ama sen 1 verdin İsveç sayesinde öyle düşün
Gecen haftaki 2 haftalikti kaptanim unutmaama pazartesi artiyla baslayalim -1 le bitirmekte gzel oldu ben bgun isveci bozdum daha fazla sürdüremedim dun regl agrisi dedigim mide agrisiymis bgun biraz yedim ve yedikce agrilarim gitti resmen bgun aksam ustu yine ikizime geldim menuyu abarttim bu sfer tutmadim kendimi abarticaksam cuma olsun dedimyarın kaldigim yerden normal diyete devam

Zalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg veren KumsalveDeniz e de mi hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı

Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyar bunu öğretti bize

Eline sağlık canım hepsi bir şaka tabiki

Tebrikler kizlarrr
Bizde sonuncu olmusuz

Fit girlssssss harikasınız

Anka ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea melita09 tebrikler kızlar

Turnuva şimdilik bitti ama ara ara yaparız kızlar heyecan olur

Almılacım eline sağlık teşekkür ederiz misafirin varken bizi bekletmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…