- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.801
Ama yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef kiEki Görüntüle 2810702 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2810703
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 72.9 72.5 79.9 79.2 64.4 64 64.8 64.3 78 77.5 68.6 67.8 74.35 73.75 54.65 54.4 63 62.5 71.2 69.9 64.6 64 64.4 63.7 Anka 71.4 70.6 85.2 84 89.4 88.4 54.1 53.8 72.9 72 98.5 ??? 68.9 67.5 76.1 ??? 59.7 58 90.3 89.5
Herkes kendini biliyor yarın cumartesi serbestte olsa hedefini tutturamayanlar için (mesela ben :) ) yarın ZORUNLU spor günü
Tam tutacakAma yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki
İyi bakalım öyle olsun çok acımasızca ama neyseTam tutacak100 gramın bile gözünün yaşına bakmıyorlar
Ben hedef belirtmemişim tam cezalıkTam tutacak100 gramın bile gözünün yaşına bakmıyorlar
Neeeeeee nasıl yani artık senden daha mı zayıfımİnşallah canımbir an önce iyileş
Bu arada kiloda beni geçmişsin iyileş istediğin zaman kapisalim
Sana sözüm vardı aynı kiloya inip kapışacaktik.
Bak sen indin ben çıktım dengeledik.
Maşallahhedefe doğru gidiyosun keşke hastalık olmadan olsaydı ama işte ne diyim.
Acil şifa dilerimcanım Anka
Demekki herkes çok motiveHavada kapıyorlariyiki profilinde 4.takım yazıyor yazmasa bütün takıma dönmek zorunda kalacaktın
O zaman merhabaMerhaba, hayır ben 4. takimdayim, bir merhaba demeye geldim
Havada kapıyorlariyiki profilinde 4.takım yazıyor yazmasa bütün takıma dönmek zorunda kalacaktın
Yok ben de beğenmiştim takım işini,yazdım saniyordum demek ki yazamamisim.Tek sıkıntı etiketOyy kıyamamm sanaa beeennn bir tek sen mi takım istiyorsun balım
Eline sağlık canım.5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI
(19- 26 Mart )
Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
blonde ambition
Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
FitGirls 1,467
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
Eki Görüntüle 2810710
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaarArc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet melita09
Teşekkür ederim canım daha iyiyiz bende oğlanda kızım hala biraz kötü eşimde de yeni başlıyorYeminli kızlar. Menülerinize şimdi bakabildim. Dün gece yine yorgunluktan uyuya kalmışım. Tebrik ediyorum hepimizi. Temiz bir haftaydı
Maşallah canım çok güzel eksi
500 gr iyidir canım. Bozma moralini
Tebrik edrim canım. Kilolarımı da eşitlenmiş
Çok güzel canım tebrik edrim
Canım sakın bozma moralini. Az da olsa ekside olmak iyidir. Muhteşem kilolar versin. Tekrar göreceksin inşallah o güzel eksileri
Oyyy çok güzel eksi canım. Süpersin
Maşallah canım. Aynen devam etsin inşallah
Kuzu çok güzel maşallah sana. Ama sağlığın nasıl. Daha iyi misin
Canım böyle gayret edip tartıda görememek sinir bozucu bilirim ama lütfen moralini bozma olur musen elinden geleni yapıyorsun. En nihayetinde olacak bu iş
Canım tebrik ederim. Az olsun bizim olsun
Tebrikler kuzu. Zorlayıcı bir haftaydı senin için. Yine de gördün eksiyinasılsınız, daha iyi misiniz ailecek.
Çok çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsınÇok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım
Ben de çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz kısa zamanda hedefimize ulaşırız
Sagol canimÇok güzelmiş adı annesi
Sagol canim. Tebrikler hepiniz cok guzel eksilerle geldiniz
Insallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurduİnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyormezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum
Ayy ben var şokben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydi bu sporu yarına aktarabiliyor miyiz
Amin canim. Biz de yalniz kalmasin diye dusunduk. Insallah buyuyunce sizin gibi iki iyi arkadas olurlarAllah sağlıklı mutlu büyütsün canım, ablasıyla arası nasıl2 kız ne tatlı, benim de ablam var, insanın en yakın arkadaşı oluyor kız kardeşi
Tebrikler canim hepiniz super yuzdelerle geldinizEline sağlık canım.
DeryaOnDiet Anka @whitetea Arc-en-ciel melita09 kızlar güzel iş çıkardık bu hafta yoldaşlığınız için teşekkür ederim.
Bu hafta da güzel kilolar verdik takımca 5.takımın güzelleri hepinizi tebrik ederim.
Afiyet olsun canim. Erken yemissin tek ogun yemissin. Ve sinrasinda spor. Erimistir onlarin buyuk bir kismiGelelim günah listesine
Cuma menüsü
1 türk kahvesi
Kahvaltı yok
3 gibi
Patates ezmesi sarımsaklı yoğurtlu (1 kase kadar,kalıba koymuştum), 1 YK kadar börek( gel vatandaş gel börekte yeni ölçü), 1 çiçek kurabiye(yedim mi emin olamadım ama ), 2 dilim gelin pastası
Akşam da nasıl olsa bozdun bı dilim daha ye dedim,saate baktım 8i geçmiş, sabaha sakladım yakarım en azındanyesilcayimi içtim onun yerine.baska öğün de yapmadım.
20 dk tabata (8+9 dk lik engin tabatalarini 3 dk koşu yaparak 20ye tamamladımDeryaOnDiet Hedef60kgolmak )
10000 adım bunların dışında
Cherry Mom Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?