Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki

Neeeeeee nasıl yani artık senden daha mı zayıfım naptın sen

Merhaba, hayır ben 4. takimdayim, bir merhaba demeye geldim
O zaman merhaba
Havada kapıyorlar iyiki profilinde 4.takım yazıyor yazmasa bütün takıma dönmek zorunda kalacaktın
Caktirmaa kaptanım
Oyy kıyamamm sanaa beeennn bir tek sen mi takım istiyorsun balım
Yok ben de beğenmiştim takım işini,yazdım saniyordum demek ki yazamamisim.Tek sıkıntı etiketyaz yaz bitmiyordu

Eline sağlık canım.
DeryaOnDiet Anka @whitetea Arc-en-ciel melita09 kızlar güzel iş çıkardık bu hafta yoldaşlığınız için teşekkür ederim.
Bu hafta da güzel kilolar verdik takımca 5.takımın güzelleri hepinizi tebrik ederim.

Günaydın arkadaşlar bu gün çok daha iyiyim
Rüzgar olmazsa bahçeye gideceğiz
Teşekkür ederim canım daha iyiyiz bende oğlanda kızım hala biraz kötü eşimde de yeni başlıyor
Çok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım
Çok çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın
Ben de çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz kısa zamanda hedefimize ulaşırız

Insallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurdu

Allah sağlıklı mutlu büyütsün canım, ablasıyla arası nasıl 2 kız ne tatlı, benim de ablam var, insanın en yakın arkadaşı oluyor kız kardeşi
Amin canim. Biz de yalniz kalmasin diye dusunduk. Insallah buyuyunce sizin gibi iki iyi arkadas olurlar

Afiyet olsun canim. Erken yemissin tek ogun yemissin. Ve sinrasinda spor. Erimistir onlarin buyuk bir kismi aksam o dilimi yememrkle cok iyi yapmissin. Ve sporun yone harika himm tabataya devam diyorsun yani. Katilayim bugun sana. Dun hicbirsey yapasim gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…