- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.781
Ikili ortaklik daha iyi kaptanimKızlarr acil oylama
Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??
Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor
ahahahahah kanaat notuZalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg verenKumsalveDeniz e de mi hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı
Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyarbunu öğretti bize
Eline sağlık canımhepsi bir şaka tabiki
AhahahahahhaNe devrim mi
Yaa canım didemcim çok tatlısın her hafta verenede alanada birşey yazıyorsunBütüm takimi tebrik ederim kızlar her hafta istikrarli bi sekilde kilo vermeye devam ediyoruz yüzdemizde cok iyi arada gr da olsa alsak moralimizi bozmayalim kaldigimiz yerden devam edelim hepiniz ayri ayri cok seviliyorsunuz 5. Takim guzelleri
İyi gecelerIyi gecelerrr kizlarrr
Ama biz bi takimiz kaptanim verenden bizden alandaYaa canım didemcim çok tatlısın her hafta verenede alanada birşey yazıyorsun
Gidecek bu kilolar biz kendimize ve birbirimize inanmaya devam edelim
Olur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyorTüm takım kendi adına yarışsa olabilir mi kaptanım
Tamam kaptanım siz bilirsin Kilolar her türlü gidecekOlur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyor
Ama cumadan cumaya ben liste de en yüksek yüzde yapanı açıklarım
İnşallah canımÇok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım
Yaaa yerim seniBir kedi gibi sevilmeye ihtiyacım var
Gidip kocama çatmak istiyorm
Allahm reglda yakın değil neden böyle geliyolar bana
Açlıktan hep bunlar açlıktanBir kedi gibi sevilmeye ihtiyacım var
Gidip kocama çatmak istiyorm
Allahm reglda yakın değil neden böyle geliyolar bana
Koca sevilecek bisey degil catilacak biseyYaaa yerim senisevgiye ihtiyacın varsa sokul kocana cnm niye agraaaansif tavırlar düşünüyorsun
O elektriği alamadım kendisinden gitmem o yüzden kendi gelsinYaaa yerim senisevgiye ihtiyacın varsa sokul kocana cnm niye agraaaansif tavırlar düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?