- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.121
Çok yorgunum LoL yaHaaa hoooo hiiiii nabersinz kızlaaaaaarrr
Allah kolaylık versin inşaAllah kaptanım eve ne zaman döneceksnÇok yorgunum LoL ya((
Senden naber
Canım özür dilerim okul tanıtımı günüydü dün hiç giremedim bildirim yaptım ama ne için dönüş yapacaktım
Aslında giriyorum kaptanım çok iyi bir okuyucuyum ben galiba bu hafta her gün 5 mesaj yazmaya özen gösteririm
Allah rahatlık versin canımAllah kolaylık versin inşaAllah kaptanım eve ne zaman döneceksn
Bnde yattım erken uyucam bu gün inşaAllah
Tamam canımEvet. Normalde günün öğünü o günün akşamı yazılıyordu. Ama çocukları olan vakti olmayan olur diye geceye bırakıldı, tolerans gösterdiCherry Mom ama bu zamanla sabaha sarktı. Daha da sarkmaması adına 8.45 en geç 9 gibi paylaşıyorum
En sevdigim seyYarın dönüyorum ama o gün spor yapamam salı başlarım maratona
Ne diyooosuuunortağınnn kimmm hemen cezaaaa
Yessss çok mutlu oldun değil mi
Seni asla boşlukta bırakmayızEn sevdigim seyen ozledigim yoktur diye ödüm kopmustu
İyi geceler canımUyuyayim bari odem tutmadan
Sağol kaptanmAllah rahatlık versin canım
Yarın öğlen dönüş canım
Ortim yeniden orti olmusuz superrr
Isvecli gitti yerine muzafferkushanci geliyo kaptanim yarina
Hedefim bu sefer kucuk 69.9@Namaria
DeryaOnDiet
azaydidem
@Amor-a
Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz
@balpamuk
@olvidos
@Mathildablue
@monarosaa
@yarimuhendis
melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
İncelme burdan bile fark ediliyorSagol canim, emegine saglikincelme var gibi sanki ama baskulde iynana yok pek. Insallah bu cuma sonunda 74e veda ederim. Fito cektim bugun gercekten incelme goruyorum, icine giremedigim hamilelik basjnda aldigim elbiseler oluyor artik.
Az once cektim ortim. Telefonun Kamerasi biraz tozluymus galiba
AA ne kadar hoş,ilk defa duydumbenim cok hintli arkadasim var burda. Biliyorsundur canim onlar hep eslerini boyle yildizlarla seciyirkar ve inan bosanma oranlari dusuk.
Yaktın mi canım
Afiyet olsun canım benimPazar
10.30
Serpme kahvalti (herseyden biraz biraz)
16.00
7 yk kuru fasulye 1 wasa
Yesillik
19.00
1 bardak salgam
2 altinbasak corekotlu kraker
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş topl. 8600 adim
Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Evet hafta içinde toplayalım ortim, bize bu yakışırS Suskunhanim orticim cok giremedim sen de girememissin
Cok temiz bir menu olmadi ama haftaya tek olacagim icin toparlicam canim ablamlari gonderdim annemler de yarin gidiyor
Evet canim. Cok bir faydasini gormedim canim gluten yememenin. Yeyince hafif sislik yapiyor orasi dogru. ekmegim hala glutensiz ama arpa vardi ondan yedim biraz.canım glutenli beslenmeye geçtin mi tekrar
Inan anlamadim dun ben de kotu hissettijm. Iyi geldi erkenden uyumak.Farklı ülkelerdeyiz canımama uykumda yok hiç bir şeye uzun süre bakamıyorum aşırı kötüyüm. Geçmiş olsun kuzum sen yorgunsun güzelce uyu bebeşi doyurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?