Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım özür dilerim okul tanıtımı günüydü dün hiç giremedim bildirim yaptım ama ne için dönüş yapacaktım

Aslında giriyorum kaptanım çok iyi bir okuyucuyum ben galiba bu hafta her gün 5 mesaj yazmaya özen gösteririm

Canım selam bahsettiğim gibi deneme süren cuma günü dolmuştu asıl listeye alayım mı diye sormuştum ama senden dönüş gelmeyince alamadım

Asıl listenin sorumluluğu biraz daha fazla oluyor listedeki diğer üyelerede bağlı oluyoruz takımı etkilememek için ve katılımını arttırıp arttıramayacağını sormuştum ona göre bu cuma listeye alalım veya böyle devam edelim

İncelme burdan bile fark ediliyor
benim cok hintli arkadasim var burda. Biliyorsundur canim onlar hep eslerini boyle yildizlarla seciyirkar ve inan bosanma oranlari dusuk.
AA ne kadar hoş,ilk defa duydum
S Suskunhanim ortim iki gunde yediklerimi yakmaya yuruyuse cikcam sen napiyisun
Yaktın mi canım
Ben uyudum tüm günniyetliydim, haftanın yorgunlygu da derken kafamı kaldiramadim
Afiyet olsun canım benim
S Suskunhanim orticim cok giremedim sen de girememissin
Cok temiz bir menu olmadi ama haftaya tek olacagim icin toparlicam canim ablamlari gonderdim annemler de yarin gidiyor
Evet hafta içinde toplayalım ortim, bize bu yakışır

Farklı ülkelerdeyiz canım ama uykumda yok hiç bir şeye uzun süre bakamıyorum aşırı kötüyüm. Geçmiş olsun kuzum sen yorgunsun güzelce uyu bebeşi doyurup
Inan anlamadim dun ben de kotu hissettijm. Iyi geldi erkenden uyumak. sen de daha iyi misin canim bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…