- 29 Nisan 2016
- 2.869
- 11.226
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.081
Teşekkür ederim canım darısın sizin başınıza. O son 5 kiloyu da seninle vereyim harika enerjiksinTebrik ederim seni canım büyük başarı valla müthiş güzel kilo vermişsin Mezuniyetin kutlu olsun . son 5i de verip tam gönlünden geçen istediğin kiloya ulaşırsın inşh.
Canım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koyGercekten mi? Hic koymamistim. Su rengi sldim bakslim nasil olacaak? Ne kadar sac kremi? Ne kadar zeytin yagi koyayim canim?
Çogu kuaför bile tutturamıyor canımBu ombreler cok guzel canim da evde beceremeyiz diye tek renk aldim. Insallah Turkiyeye gidince dusunurum ombre.
Teşekkür ederim canım darısın sizin başınıza. O son 5 kiloyu da seninle vereyim harika enerjiksin
Spor ve menü güzel canm ama bu kurabiye işine artık bir durmu desenSabah 10.30
3-4 yagsız sucuk ile 1 yumurtadan omlet
1 dilm peynir
6-7 yeşil zeytin
Domates ve salatalık
2 ince dilim karabugday ekmeği
Ara
2 kuru kayısı ve yeşil çay
Akşam 17.00
Kabak mantı( ızgara kabak üzerine kıyma ve sarımsaklı yogurt
Ara 19.00
1 muz küçük
2 hurma
1 kayısı
2 tam ceviz
1 kurabiye
Türk kahvesi
Spor 33 dakika kardiyo ( bittim ben )
15 dakika yürüyüş
Spor ve yürüyüş harici 5000 adım
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mehfam blonde ambition
Spor ve menü güzel canm ama bu kurabiye işine artık bir durmu desenher gün her gün 1 tane olmaz
sonra yapılması için saç kremi çıkıyor ya kutudan ,onu boyayla karıştırıp mı sürelim o zaman cnm,bi de şampuanlanmıyo ya çok yağlanmaz mı zeytinyağı da koyuncaCanım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy
Tmm canim. Koyayim cok sagolCanım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy
Yok canım normal saç kremi onu kastetmedim. Bana da bi kuaför anlatmıştı yumusacık oldu saçımsonra yapılması için saç kremi çıkıyor ya kutudan ,onu boyayla karıştırıp mı sürelim o zaman cnm
Olmazsa artik koyu kestane alir boyarim. Turkiyeye gelince kuafor duzeltirÇogu kuaför bile tutturamıyor canıminşallah istediğin gibi olur
Yillardir sac boyatirim ilk defa duydum. Ve hemen deneyecegimYok canım normal saç kremi onu kastetmedim. Bana da bi kuaför anlatmıştı yumusacık oldu saçım
şampuanlanmıyo di mi cnm sonraYok canım normal saç kremi onu kastetmedim. Bana da bi kuaför anlatmıştı yumusacık oldu saçım
Ne zaman canım anlayamadım bayadır saç boyamıyorum kişampuanlanmıyo di mi cnm sonra
saçı boyadıktan hemen sonra cnm, sonraki gün yıkıyorum amaNe zaman canım anlayamadım bayadır saç boyamıyorum ki
Canım benim bildiğim saçta boya kalıyor kaç dk istersen sonra suyla akıtıyorsun saçındaki boyayı. Boyalı saçlara özel sampuanla 2 kere yıkıyorum ben sonra içinden çıkan saç kremi ve bitiş . Yani yıllar oldu saç boyamayalı neyi kastettiğini hiç anlayamadımsaçı boyadıktan hemen sonra cnm, sonraki gün yıkıyorum ama
işte sadece suyla akıtıyoruz di mi,ertesi gün şampuanlıyoruz onu kastettimCanım benim bildiğim saçta boya kalıyor kaç dk istersen sonra suyla akıtıyorsun saçındaki boyayı. Boyalı saçlara özel sampuanla 2 kere yıkıyorum ben sonra içinden çıkan saç kremi ve bitiş . Yani yıllar oldu saç boyamayalı neyi kastettiğini hiç anlayamadım
Ben ayni gun yikiyorum canim sampuanla.m, duruladiktan Sonra da o icinden cikan kremi kullaniyorum.işte sadece suyla akıtıyoruz di mi,ertesi gün şampuanlıyoruz onu kastettim
hımmBen ayni gun yikiyorum canim sampuanla.m, duruladiktan Sonra da o icinden cikan kremi kullaniyorum.
Ben ilk gün şampuanlarım canım öyle duramam kiiişte sadece suyla akıtıyoruz di mi,ertesi gün şampuanlıyoruz onu kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?