Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim seni canım büyük başarı valla müthiş güzel kilo vermişsin Mezuniyetin kutlu olsun . son 5i de verip tam gönlünden geçen istediğin kiloya ulaşırsın inşh.
Teşekkür ederim canım darısın sizin başınıza. O son 5 kiloyu da seninle vereyim harika enerjiksin

Gercekten mi? Hic koymamistim. Su rengi sldim bakslim nasil olacaak? Ne kadar sac kremi? Ne kadar zeytin yagi koyayim canim?
Canım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy

Spor ve menü güzel canm ama bu kurabiye işine artık bir durmu desen her gün her gün 1 tane olmaz

Canım çok aşırı koyma 2-3 yk kadar saç kremi koy yumusacık oluyor saçların. Zeytinyağını daha az koy
sonra yapılması için saç kremi çıkıyor ya kutudan ,onu boyayla karıştırıp mı sürelim o zaman cnm,bi de şampuanlanmıyo ya çok yağlanmaz mı zeytinyağı da koyunca

saçı boyadıktan hemen sonra cnm, sonraki gün yıkıyorum ama
Canım benim bildiğim saçta boya kalıyor kaç dk istersen sonra suyla akıtıyorsun saçındaki boyayı. Boyalı saçlara özel sampuanla 2 kere yıkıyorum ben sonra içinden çıkan saç kremi ve bitiş . Yani yıllar oldu saç boyamayalı neyi kastettiğini hiç anlayamadım

işte sadece suyla akıtıyoruz di mi,ertesi gün şampuanlıyoruz onu kastettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…