- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.101
Dünkü menüm o tatlım bugün yemedimm
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuşPazar
Sabah 09.30
1 yumurta 3-4 dilim yagsız sucuk
1 tb ekmeği
2 zeytin
2 parmak peynir
Domates ve salatalık
Öğle 13.30
2 kase yayla çorbası
Ara
16.00
Çeyrek muz
2 çilek
4-5 badem
Akşam
19.30
Yarım adana dürüm
Yarım kase çorba
Cherry Mom @Mehfam blonde ambition
Çok başım dönüyor spor yapamayabilirim
Canım seninde sporlar şahaneeKahvaltı: tereyağlı yumurta, 3zeytin,,2dilim çavdar ekmeği
Ara: sütlü çznbr kahve, 2adet kakaolu diyet bisküvi
Öğlen: 6 adet lahana sarması (çok bol kıyma , çok çok çok az pirinç ile yaptm) ,4 kaşık yoğurt
Akşam 18:00 =1kase sebze çorbası
Spor : 40dakika cardio
Cherry Mom @Mehfam Kendinin en iyi hali ol Hedef60kgolmak
canım evin içinde adımla sadeceYuruyus yaptim ama bugun tabatalar gec saate kaldi ayy nasil uykuluyum. Bakayim bi uyursam yapmam bebis de heran uyuyabilir cunku. Yok uyumazsam yapayim.
Sağol canım benim bünyem alışkın ama bende bir gün daha yoğun bir gün daha az olarak yapıyorum ve hergün farklı bölge çalşyorum kuzum. Aynı bölgeyi 2gün üst üste yapmıyorum ondan dinlendirmiş de oluyorum yani.Canım seninde sporlar şahaneemaşallah ben her gün yapamıyorum spor. Bugünde aşırı başım dönüyor
Saat gec oldu uykumu acmayatim dedim. Degilse tabata yapasim var aslinda.canım evin içinde adımla sadece
Bugun benim de basim donuyor ilginc bir sekilde. Anlamadim. Havada basinc ku cok acaba bugunCanım seninde sporlar şahaneemaşallah ben her gün yapamıyorum spor. Bugünde aşırı başım dönüyor
canım glutenli beslenmeye geçtin mi tekrarBugunku menum
11:00- mantarli omlet, 1 dilim ekmek, salatalik, maydonoz.
13:00- yarim porsiyon korili tavuj, 1 kase mercimek corbasi, 3 yk arpa haslama, 1 buyuk tabak salata.
15:00- 1 kase mandalina, muz karisimi, 1 bardak badem sutu.
17:00- 100gr somon, 1 kase salata.
Su:3,5 lt
Spor:30dk yuruyus
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mehfam
Farklı ülkelerdeyiz canımBugun benim de basim donuyor ilginc bir sekilde. Anlamadim. Havada basinc ku cok acaba bugun
Benim sporlar hep kan ter içinde bitiyor canımSağol canım benim bünyem alışkın ama bende bir gün daha yoğun bir gün daha az olarak yapıyorum ve hergün farklı bölge çalşyorum kuzum. Aynı bölgeyi 2gün üst üste yapmıyorum ondan dinlendirmiş de oluyorum yani.
Temiz menu masallah sporda iyi28.03.2021
1 bardak sirkeli su
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
Maydanoz,nane,dereotu
1 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon ananas
Sade türk kahvesi
Akşam 17:30
1 tabak kırmızı biberli mantar sote
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su
1,6 lt
Spor
30 dk bölgesel egzersiz (75 puan)
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Iyidir senden ne haber. Ne yapalim bekliyoruz gunler su gibi akip gecse zayiflasakta kurtulsakHaaa hoooo hiiiii nabersinz kızlaaaaaarrr
Offf canım islim kebabı istediiiiKahvalti
3 dilim sucuk
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ogle
2 dilim ekmek
1 kase yayla corbasi
2 tane islim kebabi
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor: 20 dk kardio 80p
40 dk bolgesel 100p
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula
Günler geçiyor yaaa,Iyidir senden ne haber. Ne yapalim bekliyoruz gunler su gibi akip gecse zayiflasakta kurtulsak
İnşallah kaptancım. BeklerizEline sağlık burcummm
Kanaat tabi
blonde ambition belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet Hedef60kgolmak @Mathildablue prgramda 3 gün boyunca tam uyum göstermişsiniz harikasınız kızlar eminim incelemenizde güzel olacaktır salı günü bende size katılmak için sabırsızlanıyorum
Yarın dönüyorum ama o gün spor yapamam salı başlarım maratonaSupeer kaptancim. Saliya donuyorsun demek evine. Insallah sag saglim
Ne diyooosuuunİnşallah kaptancım. Beklerizyalnız ben bugün fena şeyler yedim bu hafta beni detokslar paklar
Yessss çok mutlu oldun değil miPazartesi tartisi devam ediyor mu hala sabah unutmayam tartilmayi
Selamm canım dur gitme dahaa burdaki işlerin bitmemiş kiii :)Sessizlik ben yine grupları gezmeye gidiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?