Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim cuma tartisi 76.1 di

86.5 desem uçmuş mu olurum acaba . Neyse diyeyim
Yok canım neden uçasın

Benim cuma tartisi 76.1 di
Hemen düzelteyim

muhursuzpusula selam ortim ne haber ben iki gundur aralikli oruc duzenime geri dondum. 16/8 yapıyorum. Senden ne haber
Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))

ne demek hemde duble ısmarlarım Hedefimiz de aynı imiş zaten karabibercim 60a kadar buralarda beraberiz ay çok heyacanlı 69 geri geliyor
çok sağpl canım benim inşallah hedefimizede ulaşalımda
aynıyız artık sen kesin bende önce 69 olursun
Cok guzelmis canim isimleri hele Goktuga bayildim Saglikla, mutlu buyusunler Insallah.

Ada ismi de var burda belki denk gelmemistir sana, hatta okunusu yazilisi bile ayni benim kuaforumun adi Ada.
ada ismide çok güzel orda hiç duymadım daha çok akneşka duyuyordum birde jakup yani yakup ,benim oğlanın ismini ilk klızım olduğunda erkek olsaydı kurmak istiyorduk sonra ikinci kız oldu yine kuramadım en son 3ncüde kurdum okadar seviyordum göktuğ ismini
Insallah canim.
Yiyor hem de seve seve. Ben pek ugrasli yemekler yapamiyorum.
Ama yaptigim her ne yenegiyse seve seve yer sukur yemek secenimiz yok, zor olurdu iyle.
ozaman çok güzel çünkü farklı kültür yemeklerine pek alışamıyorlar ama bizimn yemeklerimiz saten güzel sevmeyen pek olmuyor
Canım Allah yardımcısı olsun Onu yaşadık çok iyi biliyorum Sonuçlarıda süper darısı sizin başınıza olsun
inşallah yarında 2 tane var din vce ingilizce iyiki geçen hafta başladık yoksa yetiştiremezdik konuları
Canım çocugun kaç yaşında
5nci sınıf 11 yaşında canım
Camdan baktım düzenli yürüş yapanlar var Benm oturduğum yer çok büyük bir site ortak alanda yürüş bisiklet basket vs var yan tarafta spor salonu var Amaa kumsal artıda Artık o grupta bende varım
iEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
eskişehiri çok severim
Kizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydi Sorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
ne mülakatı canım
hoşgeldin kaptanım evinee

Geçmiş olsun canım umarım böyle hiç belirti göstermeden atlatıp rahatca geçirirsin. Kimin de böyle hiç belirtisiz geçiyor.

Ayakta atlacaksin demekki tez zamanda kurtul insallah. Gecmis olsun

Hayirli yolculuklar canim sag salim varmissindir insallah
Kuzum bu hafta beni gruplara dahil etmeyin teze odaklanicam dedin diye eslemedik yoksa ben seni takip ederim etiketlersen
Teşekkürler kuzum. Vardık Allaha sükür. Evet canım iyi oldu orti olmadığı. Çok yoğun olacağım. Ama seni etiket yaptım tabiiki
Oh çok şükür canım gözün aydın
Yok yok tartı bulmak sorun olmaz canım. Olursa satın alırım ama inşallah çok farklı olmaz

Öğlen gün menüsü galiba Ama sporlar efsaneee :)

Geçmiş olsun canım umarım böyle hiç belirti göstermeden atlatıp rahatca geçirirsin. Kimin de böyle hiç belirtisiz geçiyor.
Amin canım inşallah, muhtemelen öyle olacak gibi geliyor bana da çünkü temas ettiğim kişi ile cuma temasımız oldu ve o günden beri hiç bişeyim olmadı

Ayakta atlacaksin demekki tez zamanda kurtul insallah. Gecmis olsun

Canım Eskişehir’i gördüm Gerçekten çok güzel bir yer Trabzonuda gördüm Geziye gitmiştik o da ayrı güzel canım Ama ben Konya’da oturuyorum Aslen Niğdeliyim Eşim Konyalı

Oyle canim genelde isimler Asia, Kasia, Agnieszka...
Cok guzel oglusunun ismi. Hepsinin ismi guzel masallah. Saglikla yasasinlar

Haklisin bizim yemeklerimiz hiic sevilmeyecek gibi degilller yani

canım ben spora cuma günü başlayacağım inan hiç fırsatım yok yoksa uzaklaşmadım spordan aklımda hep
tamam canım,oğlunun sınavlarından dolayı değil mi ,seni free yazayım pazartesi çarşamba
Kızlar etiketlemeyi anlatırmısınız nasıl oluyor?
kumsalın dediği gibi @ işareti ve boşluk bırakmadan istediğin kullanıcı ismi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…