- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.321
O yillari azaltmak senin elinde ama yapabilirsinDaha 68 çok var yayıllar var
Gunaydin canim. Bugun nasilsin? Halsizligin gecti mi?Tamam canım baktım ben de,teşekkür ederim
Süpersin canım,ben yapamadım iki gündür çok halsiz hissediyorum hala
Menun de adımın da çok çok iyi ortim
canım iftar için uygun bence menüPazartesi menüsü
Sahur
1 yk tahin pekmez, bir dilim ekmek tb
İftar
2 yk pilav, 4 yk saç kavurma, iki kase salata, 1 bardak ev yapımı erik suyu
Şu iki bardak
10000 adımHedef60kgolmak
Namaria Cherry Mom Mehfam
Gunaydin canim. Insallah onemli birseyi yokturHerkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur
Allah şifa versin canım reflü belirtisi acı su gelmesi inşallah iyi cıkar sonuclarHerkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur
Burda kar var karrrrgünaydın herkese yine burada cam gibi güneş var mis gibi bahar kokusu var heryerde bir de çiçekler açtı mı ohh miss
26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Namaria
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
Günaydın canım çok geçmiş olsunHerkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur
Ohh ne gizel canim. Oyle guzel anlattin ki gordum sankigünaydın herkese yine burada cam gibi güneş var mis gibi bahar kokusu var heryerde bir de çiçekler açtı mı ohh miss
Kaptanım hafta sonu internet çekmedi köydeydik asla giremedim bi girdim buraya zorla bi mesaj yolladım çıktım daha da giremedim dün de eve zor attık kendimizi direkt kafayı vurup yatmışımEline sağlık canım
Mathilda03 ü çıkaralım bari listeden ya cumda günü bildirim bile yapmadı birşey yoktur umarım gelirse artık ekibimiz için geçerli bir açıklma varsa alırıız tekrar listeye iyidir umarız ama boşa XX olmasın
yarimuhendis :O hayırdır geçmiş okumayamadım bir bakayım geçerli bir sebep yoksa bıçağımı çıkarayım
bravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyorGünaydınn
-400 cumaya göre.
Bu sefer sadece cuma günü yedikçe yedim, cumartesi pazar devam ettirmedim onun etkisi
kaç eksiiiiii :))Gunaydin kizlar
dun artiydim bugun eksi cikti tarti benimle oyun oynuyor yinekafayi yiyecegim bu hafta anlasildi durur durur cumaya arti tartr
bravo deryacım
şükür tabiki çok iyi :)Günaaydıınnn :)
Cuma: 84,7
Bugün: 84,45
Fark: 0,25 gr
Buna da şükür :)
harika canım :)Günaydın kızlaarBugün kontrol tartısında 58.8 çıktım yani -300 gr dün biraz cıss yedim ondan yazasım gelmedi menu
canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geçGünaydın mutlu haftalar
yarışma tarihine gircem bu artıyla, arası yok hiçbişeyin bende
cuma 79.8
pazartesi 82
fark: +2.2
günde bi kilo nedir ya multi korumaya geçiyorum inşallah özür dilerim ortim böyle olmasını kendime yakıştıramıyorum.
S SuskunhanimCherry Mom
:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeliGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Cuma 89.6
Bugün 90
Fark 0.4
-100 artık yok diyorsun
ooooo maşallah canımm harikasınn
:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlarGünaydın
Geçen cuma 95,2
Bu gün 96,7
Fark + 1,5
Beklediğim sonuç karbonhidrat fazla zorunlu bir durumdu
ay canım ne güzel bir annesin senCanım şuan çok ben oğlundan heyecanlıyım oğlanın okulundayım o sınava girdi ben dışarda bekliyorum fırsat buldum hemen geldim canım sabahtan beri evde ders çalışıyoruz bu hafta cumaya kadar ben stresli olurum canım ders çalıştırdığım için
anammmAy kızlar ben yola çıktım birisinin tavsiyesiyle maskemin içine kekik yağı damlattım ama başım tuttu onun kokusu yüzünden maskeyi değiştim ama işlemiş burnuma hala geliyor kokusu
aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydımEskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptınKizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydiSorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
Allahım çok yedm Allahım çok pişmanım
nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canımHaftasonu yasakları gelmiş sanırım yine. Benim için çok kötü oldu her planım çöpo
bugün regl oldum, perşembe günü de nişanlımın doğum günü.. yemeğe gidicez
O yüzden zor geldi o kilo ama bakalım
Geçmiş olsun bu arada
hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmmDiyet listemi buldum Diyetisyen menüsü artık yarıdan itibaren onunla devam edeceğim Aslında hepsi birbirine benziyor bazende aynı oluyor Bakalım sonuç ne olacak
Tamm kuzum soktum pıçççaağımıKaptanım hafta sonu internet çekmedi köydeydik asla giremedim bi girdim buraya zorla bi mesaj yolladım çıktım daha da giremedim dün de eve zor attık kendimizi direkt kafayı vurup yatmışımama bugünden itibaren sizinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?