Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur
Allah şifa versin canım reflü belirtisi acı su gelmesi inşallah iyi cıkar sonuclar

Eline sağlık canım
Mathilda03 ü çıkaralım bari listeden ya cumda günü bildirim bile yapmadı birşey yoktur umarım gelirse artık ekibimiz için geçerli bir açıklma varsa alırıız tekrar listeye iyidir umarız ama boşa XX olmasın

yarimuhendis :O hayırdır geçmiş okumayamadım bir bakayım geçerli bir sebep yoksa bıçağımı çıkarayım

Kaptanım hafta sonu internet çekmedi köydeydik asla giremedim bi girdim buraya zorla bi mesaj yolladım çıktım daha da giremedim dün de eve zor attık kendimizi direkt kafayı vurup yatmışımama bugünden itibaren sizinim

Günaydınn
-400 cumaya göre.
Bu sefer sadece cuma günü yedikçe yedim, cumartesi pazar devam ettirmedim onun etkisi
bravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyor
Gunaydin kizlar
dun artiydim bugun eksi cikti tarti benimle oyun oynuyor yine kafayi yiyecegim bu hafta anlasildi durur durur cumaya arti tartr
kaç eksiiiiii :))
Gunaydin kizlar bugun eksi 100gr im. Eksi olsuun bizim olsunn
Hedef60kgolmak Cherry Mom
bravo deryacım
Günaaydıınnn :)

Cuma: 84,7
Bugün: 84,45
Fark: 0,25 gr

Buna da şükür :)
şükür tabiki çok iyi :)
Günaydın kızlaar Bugün kontrol tartısında 58.8 çıktım yani -300 gr dün biraz cıss yedim ondan yazasım gelmedi menu
harika canım :)
canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inan takip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya
Günaydın kızlar hayırlı haftalar
Cuma 89.6
Bugün 90
Fark 0.4
:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeli
Cuma 77.5
Bugün 77.4
Fark - 100

Cherry Mom azaydidem
-100 artık yok diyorsun bravo ne diyeyim teselli etmeyeceğim canım
Cuma : 73.8
Bugün : 73.0
Fark : -800

Cherry Mom
Kendinin en iyi hali ol ortağım tartıldın mı ?
ooooo maşallah canımm harikasınn
Günaydın

Geçen cuma 95,2
Bu gün 96,7
Fark + 1,5

Beklediğim sonuç karbonhidrat fazla zorunlu bir durumdu
:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlar
ay canım ne güzel bir annesin sen
inşallah hayırlı neticeler alırsnız ne sınavına girdi ?
Ay kızlar ben yola çıktım birisinin tavsiyesiyle maskemin içine kekik yağı damlattım ama başım tuttu onun kokusu yüzünden maskeyi değiştim ama işlemiş burnuma hala geliyor kokusu
anammm bayıltmıştır o kokuuuuu ://
Eskişehirdeydim ablamın yanında trabzona gidiyorum evime canım
aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydım emreyi görmemen mümkün değil zatn koltuğun tepesinde zıplıyordu tüm vagon bilir bizi
Kizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydi Sorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptın

Allahım çok yedm Allahım çok pişmanım

nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canım
ama günüde tam günüymüş yani bir gün sonra kutlayın sürpriz olsun
Diyet listemi buldum Diyetisyen menüsü artık yarıdan itibaren onunla devam edeceğim Aslında hepsi birbirine benziyor bazende aynı oluyor Bakalım sonuç ne olacak
hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmm

Tamm kuzum soktum pıçççaağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…