Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım oruç tarzı devam et o zaman ,sahur yerine saat 12 gibi kahvaltı ,arada sadece çay kahve ve akşam 6 gibi de sebze yoğurt ye
Eşim bu hafta evde kahvaltı hazırlıyorum etmesem kızar
O olmadığı günler anca yapablrm
Aslında bnmde aklıma geldi öyle yapmak ama işte yapamadım evde olunca

Canım Eskişehir’i gördüm Gerçekten çok güzel bir yer Trabzonuda gördüm Geziye gitmiştik o da ayrı güzel canım Ama ben Konya’da oturuyorum Aslen Niğdeliyim Eşim Konyalı
Anammm biz yazları Niğde Çamardı ya gidiyoruz annemlerin yaylalık ev yaptırdılar biz adanada yaşıyoruz adana çok sıcak olduğu için yazın sıcaklarda Çamardı dayız, Eskişehire pandemi başlamadan önce gitmiştik çok beğendik

Evet canım bizimde kiracılarımız vardı Adana’dan Tarsus’dan gelirlerdi Yaylamak için Çamardıyı görmedim ama güzel olduğunu duydum Niğdenin havası yeşillik fazla olduğu için serin ve ferah canım

Açsan doğru yoldasın demektir
Aynen
Super beni cumayi dort gozle bekliyorum

Kıyamam kolay gelsin ortim dışarda zor oluyor evet azönce de yazdım kuzu adana kola olmamış diye neyse sağlık olsun.. Bendede oluyor öyle malesef.
İyiyim canım sağol benimde girme fırsatım pek olmadı menümü yazdım çıktım canım etiketlemeyi yeni öğrendim etiketlerim bundan sonra
hawar

Ay takvimi 2021 - doğanın ritmini yaşamak › ayin-...
Ay'ın evreleri mart 2021 - Ay takvimi RhythmOfNature.net.
Sitesi var canım ben saç kestireceğim zamanda buraya bakarım
S Suskunhanim
Tamam canım baktım ben de,teşekkür ederim
Süpersin canım,ben yapamadım iki gündür çok halsiz hissediyorum hala
Menun de adımın da çok çok iyi ortim

Herkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur

Herkese günaydın kızlar... Bugün annem memleketten gelecek hastaneye gideceğiz. Midesi çok rahatsız sürekli. Gece yatarken ağzından acı su geliyo. İnşallah bişey çıkmaz. Dua edin nolur
İnşallah canım,rabbim şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…