- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.281
Cok sukur canimTeşekkürler kuzum. Vardık Allaha sükür. Evet canım iyi oldu orti olmadığı. Çok yoğun olacağım. Ama seni etiket yaptım tabiiki
Oh çok şükür canım gözün aydın
Yok yok tartı bulmak sorun olmaz canım. Olursa satın alırımama inşallah çok farklı olmaz
Ah o pişmanlık duygusu ömrümüzü yediAllahım çok yedm Allahım çok pişmanım
Ya canim benim o hissi bilirim.. hic yemesek bundan iyi belki ac yaticaz ama vicdanen rahat olcaz.Allahım çok yedm Allahım çok pişmanım
Canım benim.Cok sukur canimyapmak zorunda değilsin canim istersen yap yalniz hissetme diye fahri ortin olarak her zaman burdayim
Ne demek canim benim baktim.menune yolda olmana ragmen cok iyi kuzumCanım benim.
Yaptım seni etiket ama sen uyarmak istediğin bir şey olursa yazarsın kuzum. Ortin de var şimdi ekstra meşgul olma
Düşünceli arkadaşım benim. Teşekkür edrim
Hakkında hayırlısı olsunKizlar bugun girdim mulakata. Sorulan sorulari cevapladim.kendini tanit kismi falan iyiydi. Ama bi tatmin etmedi beni mulakat. Sanki formalite icabi gibiydiSorulari yanitlamama ragmen suan bi burukluk var icimde anlamadim.
Hımm ilginç hiç duymamıştımAy kızlar ben yola çıktım birisinin tavsiyesiyle maskemin içine kekik yağı damlattım ama başım tuttu onun kokusu yüzünden maskeyi değiştim ama işlemiş burnuma hala geliyor kokusu
Ya canim benim o hissi bilirim.. hic yemesek bundan iyi belki ac yaticaz ama vicdanen rahat olcaz.
Bu ara ben de oyleyim duygusal aclik modu..
İnsan bile bile neden yer yaAh o pişmanlık duygusu ömrümüzü yedi
Oyle oldu biraz menu 3 de bitirdim yemeyi açım amaÖğlen gün menüsü galibaAma sporlar efsaneee :)
Amin canım inşallah, muhtemelen öyle olacak gibi geliyor bana da çünkü temas ettiğim kişi ile cuma temasımız oldu ve o günden beri hiç bişeyim olmadı
Neyseki pazartesi olduda bari cumaya kadar dikkat edip yediğini götürürsünAllahım çok yedm Allahım çok pişmanım
Allahım çok yedm Allahım çok pişmanım
Açsan doğru yoldasın demektirOyle oldu biraz menu 3 de bitirdim yemeyi açım ama
Keşke haftasonu yiyeydm kızzzNeyseki pazartesi olduda bari cumaya kadar dikkat edip yediğini götürürsün
Gün gün bakma benceKeşke haftasonu yiyeydm kızzz
İnşaAllah gider gelen
Ne güzel eksi 100 grdı
Yarın artı 500le uyanırm artk
Bana mı diyorsun bunuGün gün bakma bence
Aynı benBana mı diyorsun bunu
Gün içinde fazla bakma desen daha iyi olur
bugün regl oldum, perşembe günü de nişanlımın doğum günü.. yemeğe gidicezYok canım neden uçasın
Hemen düzelteyim
Ayy canım az evvel haber aldım bugün covid testi yaptırmıştım pozitif çıkmış ama herhangi bir hastalık hissetmiyorum. Valla bende aslında farkında olmadan if yapıyor gibiyim :)))
canım daha çok ekside değil miydin yaaKeşke haftasonu yiyeydm kızzz
İnşaAllah gider gelen
Ne güzel eksi 100 grdı
Yarın artı 500le uyanırm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?