- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.381
Teşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorumgeçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi
Ay çok geçmiş olsun canım işe başlar başlamaz kaptın demek kolaylıkla atlatırsın inşallah nasılsın şimdi
Cok geçmis olsun canım . İnsallah kolaylıkla atlatırsınNasıl hissediyorsun belirtileri neler?
Gecmis olsun canim. Peki nasil hissediyorsun kendini?
Canım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacakCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Oy çok güzel yaFethiye
Sağol cnmKolay gelsin ortim
Aferin akıllı bıdığaTam sporu bitirdim kizim uyandisimdi emzirip sakinlestirip dus ve yemek hazirlama zamani
Aslında gofret ve çikolata dışındakiler çok abartı cıss değil canım ama birkaç gün ödem tuttururlar vucudunaKıız keşke alıntı yapmayaydın
Ben de dedim kizim hergun boyle tap. Anneye izun ver spor yapsinOy çok güzel ya
Sağol cnm
Aferin akıllı bıdığa
SupersinKaptanim bu sabah eksiye dustum bile ben
Sevindim canimbiyi hissetmeneValla şuan çok iyiyim aldığım takviyeler falan baya işe yaradı hafif geçiriyorum galiba :) Çok teşekkür ederimBu sayede hedefime bile ulaşmışım
Biliyorum canım akşam yemeseydin iyi olurdu ama bunarlar çok iştahlıyımAdanayla kola olmamış kuzu gerçi sporda var ama bakalım.. bende kaçırdım bugün kendimi durduramadım yeme isteği vardı hep haftasonu bozuyor benim rutinimi
benim günlerim biraz yoğun canım sabah evden ders öğleden sonra okuldaKıyamam kolay gelsin ortim dışarda zor oluyor evet azönce de yazdım kuzu adana kola olmamış diye neyse sağlık olsun.. Bendede oluyor öyle malesef.
İyiyim canım sağol benimde girme fırsatım pek olmadı menümü yazdım çıktım canım etiketlemeyi yeni öğrendim etiketlerim bundan sonra
hawar
Çok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam ederTeşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorum
cok sükür canım daha da iyi olursun inşallah dikkat et kendineTeşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorum
Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki haAy vallahi öyle olmuş yaa ama çok karşılaşmak isterdimneyse artık benim yolum yine düşer oralara
Kıız keşke alıntı yapmayaydın
güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah-300 gr kadar
aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşan
Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindimcanm evet benim aram yok ya haftasonu ipin ucu kactı ama ben de senn gibi düşünüyorum liste ile gidince onun bocalaması olduğunu farkettim ve diyetisyen arastırması yapıyorum canım arkadaşım sorcak döncek bana gittiği biri var
tmm canım :) kolayy gelsinnn :)
oyy aferinn onaaaaa :)Tam sporu bitirdim kizim uyandisimdi emzirip sakinlestirip dus ve yemek hazirlama zamani
alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstüneAslında gofret ve çikolata dışındakiler çok abartı cıss değil canım ama birkaç gün ödem tuttururlar vucuduna
Oy oy kaptanım neden olmasınVallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha
ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda
güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah
aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşanmuhursuzpusula ama pamuk Mehfam a dönüyor
canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah
umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim
tmm canım :) kolayy gelsinnn :)
oyy aferinn onaaaaa :)
alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstünebelki başka görmeyenler vardır ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem
UYE | 29 mart | 31 mart | 3 nisan | sonuç |
@fitblonde | 4+6 | |||
| ----- | |||
| ------ | |||
| ------ | |||
S Suskunhanim | 1 | |||
| 6 | |||
| ------ | |||
| ----- | |||
| ----- | |||
| 1+2 | |||
| 6 | |||
| ------ | |||
| ----- | |||
| 1 | |||
@whitetea | ----- | |||
@olvidos | 1 | |||
@karabiber01 | | |||
| 1 | |||
@Just a perfect day | ----- | |||
M monarosaa | ------ | |||
| 4 | |||
| 1 | |||
| 1 | |||
| ----- | |||
C Cagrihilal1 | 4+5 |
47.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
4. TAKIM
716.Etap=>%0,109=>1.NOTA
719.Etap=>ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
717.ETAP => %0,107 => 1.NOTA
719.ETAP=>%0,197=>1.SARI KART
13. TAKIM
713.ETAP => %-0.168 => 1.NOTA
714.ETAP => %0,120=> 1.SARI KART
715.Etap =>ETAP BİRİNCİSİ =>SARI KART SİLİNDİ
716.Etap =>%0,085=>1.NOTA
718.Etap => %0,124=>1.SARI KART
SONUÇ : 47.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 9.takım 47.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Eline sağlık kuzucummm29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE 29 mart 31 mart 3 nisan sonuç @fitblonde 4+6 belmayne ----- Amor-a ------ balpamuk ------ S Suskunhanim 1 DeryaOnDiet 6 melita09 ------ azaydidem ----- yarimuhendis ----- Hedef60kgolmak 1+2 Kendinin en iyi hali ol 6 Begonya2 ------ Mathilda03 ----- muhursuzpusula 1 @whitetea ----- @olvidos 1 @karabiber01 KumsalveDeniz 1 @Just a perfect day ----- M monarosaa ------ Mathildablue 4 Namaria 1 hawar 1 ummhnisa ----- C Cagrihilal1 4+5
Evet ara ara evin camlarını açıp havalandırıyoruz özellikle yattığım odayı sabah kalkar kalkmaz açtım havalandırdımCanım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacak
Sevindim canimbiyi hissetmene
İnşallahÇok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam eder
canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?