Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi
Teşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorum

Ay çok geçmiş olsun canım işe başlar başlamaz kaptın demek kolaylıkla atlatırsın inşallah nasılsın şimdi

Cok geçmis olsun canım . İnsallah kolaylıkla atlatırsınNasıl hissediyorsun belirtileri neler?

Gecmis olsun canim. Peki nasil hissediyorsun kendini?

Valla şuan çok iyiyim aldığım takviyeler falan baya işe yaradı hafif geçiriyorum galiba :) Çok teşekkür ederim Bu sayede hedefime bile ulaşmışım

Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Canım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacak

Adanayla kola olmamış kuzu gerçi sporda var ama bakalım.. bende kaçırdım bugün kendimi durduramadım yeme isteği vardı hep haftasonu bozuyor benim rutinimi
Biliyorum canım akşam yemeseydin iyi olurdu ama bunarlar çok iştahlıyım
Birazda çıkmazın zamandır dışarıdan yemek yemiyorduk hadi olsun dedim
benim günlerim biraz yoğun canım sabah evden ders öğleden sonra okulda
Ama akşamları mutlaka girmeye çalışıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam eder

cok sükür canım daha da iyi olursun inşallah dikkat et kendine

Ay vallahi öyle olmuş yaa ama çok karşılaşmak isterdimneyse artık benim yolum yine düşer oralara
Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha

Kıız keşke alıntı yapmayaydın
ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda
güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah
aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşan muhursuzpusula ama pamuk Mehfam a dönüyor
Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah
umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim
Cherry Mom kaptancım epilasyona giriştim ara vere vere yapıyorum bitince listeyi hazırlıcam
tmm canım :) kolayy gelsinnn :)
Tam sporu bitirdim kizim uyandi simdi emzirip sakinlestirip dus ve yemek hazirlama zamani
oyy aferinn onaaaaa :)
Aslında gofret ve çikolata dışındakiler çok abartı cıss değil canım ama birkaç gün ödem tuttururlar vucuduna
alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstüne belki başka görmeyenler vardır ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem

Oy oy kaptanım neden olmasın

Tebrikler 5. takım 8 haftayı daha geride bıraktık
8 hafta boyunca nota almadık

İLK İKİ ETAP SONRASI İYİ AÇILDIK DERECE ALDIKK

711.etap DERECE YOK
712.Etap DERECE YOK
713.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
714.ETap BİRİNCİYİZ
715.Etap İKİNCİYİZ
716.Etap BİRİNCİYİZ
717.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
718.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

719.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

SIRA 48. ETAPTA VAR MISIN TÜM ETABI DERECESİZ KAPATMAMAYA ????

Canım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacak
Evet ara ara evin camlarını açıp havalandırıyoruz özellikle yattığım odayı sabah kalkar kalkmaz açtım havalandırdım
muhursuzpusula çok geçmiş olsun canım hafif geçirmene sevindim

Sevindim canimbiyi hissetmene

Çok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam eder
İnşallah
canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah

İnşallah kaptanım, şuan birşeyim yok gayet iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…