- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.421
Cok guzel bir plan. Ve cook iyi yapmissin canim rahatlamana modunun yukselmesine sevindimYarın diyetisyene gidiyorum ve ramazana kadar ketojenik beslenme bana iyi geldiği için onu istediğimi söyleyeceğim spor için de bu sabahtan yürüyüşe başladım eğer ailemi ikna edebilirsem salona gidip spor hocası kuzenimle çalışacağım olmazsa kuzenimin bana sadece bölgesel hareketler yazmasını isteyip kendim de yürüyüş ya da leslie ile destekleyeceğim bakalımbu arada küvette hiçbir şey yemedim gömdüm kafayı suya eğlenceli müzikler açtım ki modum da yükselsin anneme küveti doldurup keyif yapacağım diyince direkt bana kapıyı kilitleme dedi korktu mu ne yaptıysa
Afiyet olsun ortim. Menu de spor da cook iyi.Bugün menüm
ilk öğün 12:00 2 dilim tb ekmeği ile hindi fümeli kaşarlı marullu sandviç,yeşil çay
ara türk kahvesi,züber bar
son öğün 18:00 taze fasülye kavurması,cacık ,2 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
8000 adım, 1 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet
Evet valla modum yükseldi iyiyim şimdi şükürCok guzel bir plan. Ve cook iyi yapmissin canim rahatlamana modunun yukselmesine sevindimne olur ne olmaz demis anneler herseyi dusunur, ya atagin kayarsa ya suda basin donerse filan....
Cok sevindimEvet valla modum yükseldi iyiyim şimdi şükür
E en önemlisi yürüyüş bence zatenOrtimHedef60kgolmak yarin gunlerden sonra ilk defa burda hava soguk olmayacak. Kizimi ve bebisi alip hayvanat bahcesine gidecegiz. Saatimi takayim unutmazsam adim sayayim yanima da yiyecek hazirlayip alacagim cunku orda sadece tost hamburger patates kizartmasi tarzi gidalar vardi en son gittigimde.
Arkadasim da ogluslarini alip gelecek, bakalim bir aksilik olmazsa sabah bulusacagiz.
Tabata ve cardio emin degilim yarin yapabilir miyim. Buyuk ihtimal gec doneriz. Ama cok adim atacagim kesin
Aaaa... Ben iyice leylalaştım bu aralar Esra'cım. Vallahi halimden ben de hiç memnun değilim. Artık bir şeyler eksilmeye başladı iyice beynimden de tövbe tövbe....Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha
ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda
güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah
aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşanmuhursuzpusula ama pamuk @Mehfam a dönüyor
canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah
umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim
tmm canım :) kolayy gelsinnn :)
oyy aferinn onaaaaa :)
alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstünebelki başka görmeyenler vardır ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem
Canım menün gayet güzel bence sporda yapılmış çok iyiSabah
1kase sebze çorbası, 1küçük dilim helva, şekersiz çay
Öğle
2 köfte 1kornişon turşu
1kupa karışık bitki çayı
Akşam
1porsiyon tavuklu sebze yemeği, 2kase yeşil salata
2 litre su
2mil leslie 30 dk
hawar
Aynıydım ben sadece 100 gram eksik çıktımPAZARTESİ ARTILARI
@karabiber01 +0.2
@Namaria +2.2
azaydidem +500
@KumsalveDeniz +1.5
M monarosaa +400
hawar +1.2
@belmayne +1
EKSİLER
Begonya2 -100
@fit blonde -800
DeryaOnDiet -100
muhursuzpusula -0.25
@Mathildablue -300
@whitetea -400
C Cagrihilal1 - ?
@Kendinin en iyi hali ol ?
Hedef60kgolmak S Suskunhanim @olvidos @melita09 sizlerin pazartesi tartıları ne durumda kızlar göremedim sanki
Çok geçmiş olsun hafif geçer inşallahCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Helal olsun psikolojini saglam tutuyorsun hastalik moduna girmiyorsun menun gayet guzel. En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle30.03.2021
1 bardak limonlu sirkeli su
Sabah 10:30
2 kaşık menemen
2 kk peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,nane,dereotu
1 dilim ekmek
Ara
1 sade türk kahvesi
1 porsiyon ananas
2 kare bitter şekersiz
Akşam 17:30
2 tane islim kebabı
1 kaşık kuskus
1 dilim ekmek
Salata
Akşam bi tane medine hurması yedim.
Spor yok
Su
1,5 lt
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
CanımGunaydin canim. Bugun nasilsin? Halsizligin gecti mi?
İftar geç vakte kaldığından sahura açıklamıştım canim.yemis olmak için yedimcanım iftar için uygun bence menüsahur gözüme az geldi canım ama tuttuysa ne güzel
Canım dün iftar vakti benimkiler kızılca kıyameti koparinca unuttum tartilmayi.Sabah +400dumPAZARTESİ ARTILARI
@karabiber01 +0.2
@Namaria +2.2
azaydidem +500
@KumsalveDeniz +1.5
M monarosaa +400
hawar +1.2
@belmayne +1
EKSİLER
Begonya2 -100
@fit blonde -800
DeryaOnDiet -100
muhursuzpusula -0.25
@Mathildablue -300
@whitetea -400
C Cagrihilal1 - ?
@Kendinin en iyi hali ol ?
Hedef60kgolmak S Suskunhanim @olvidos @melita09 sizlerin pazartesi tartıları ne durumda kızlar göremedim sanki
Ağır geçiriyo olsaydım belki yapamazdım ama hafif geçirmemin çok faydası var ama menüme yazmayı unuttum bi tatlı kaşığı polen + bal yedim :) Onuda yicem her gün bağışıklığımı kuvvetlendirmek için. Muhtemelen ben süper taşıyıcıyım o yüzden belirtilerim yokHelal olsun psikolojini saglam tutuyorsun hastalik moduna girmiyorsun menun gayet guzel. En kisa zamanda iyilesmen dilegiylevirus gecer kilo gitmez ortim boyle devam
Menü süper, Sporuna hele ki bayıldımKahvalti
2 dilim ekmek
Menemen (miktari bilmiyorum 2 dilim ekmekle ne kadar yenlebilirse iste)
Salatalik domates
1 elma
Aksam
2 dilim ekmek
1 tabak yesil fasulye
2.5 lt su
Spor: 30 dk bolgesel :75p
15 dk kardio: 75p
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula
Gecmis olsun canim nasilsin iyisindir insallahCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Malesef bgun -100 ama suan annemdeyim ve yediklerimin hatti hesabi yokSupersin
Ayy yakalattim mi yoksa seni ortimKıız keşke alıntı yapmayaydın
Tşkler canımCanım menün gayet güzel bence sporda yapılmış çok iyi
Çok teşekkür ederim, çok şükür iyiyim evdekilerde iyi hiç kimsede bir belirti yok. Bende çok az gece olmuştu ama ilaç takviye vs ile geçtiGecmis olsun canim nasilsin iyisindir insallah
Malesef bgun -100 ama suan annemdeyim ve yediklerimin hatti hesabi yokama yarın tutucam kendimi persembede saf protein yapicam
Ayy yakalattim mi yoksa seni ortim
Kusuruma bakma cok fazla giremiyorum bu hafta hep yogun geciyo simdide annemdeyim persembe aksam donucem bgun biraz ipin ucu kacti yarin toparlicam insallah
Cuma yaklaşıyor ortim30 mart
Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates cok az peynir
1 dilim dana jambon
Yesil cay
Arada
3 catal lahana tursusu kavurmasi
Nescafe
Yarım seker pare
Yarim baklava
Aksam
Tavuk haslama icinde patates havucta var ama daha cok tavugundan yedim patates 1 kare kucuk 2 lokmalikta havucundan
Yesil salata
2 kasik yogurt
Cayin yaninda
Tuzsuz cekirdek ve patlamis msir az az
Bugun baya patladim
Su 2lt
2 form cay
Spor yok
Cherry Mom Begonya2 @Mehfam
Rabbim acil sifalar versin canik evdekilerde olmamasina sevindim ama olsada zamnla ortaya ckicak bsey insallah yokturÇok teşekkür ederim, çok şükür iyiyim evdekilerde iyi hiç kimsede bir belirti yok. Bende çok az gece olmuştu ama ilaç takviye vs ile geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?