Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menün sporun çok güzel ama çok erken bitirmemiş misin
Anka kuşum en erken 5te yenmeli akşam yemeği demişti haklıymış valla nasılsın bu arada kuzum?

Anka kuşum en erken 5te yenmeli akşam yemeği demişti haklıymış valla nasılsın bu arada kuzum?
Canim bugun cok spor yaptigimdan herhalde canim daha yemek istemedi. Aksam acikacak gibi olursam sut arttiran icecegim var onu icerim

Benim icin genelde aksam yemegi en erken degil de en gec 17de oluyir ortim. sonra yeyince midem kotu oluyor. Alismisim yillardir erken yemeye.

Ya arkadaşlar ben size şimdi bir şey söylemek istiyorum yani söyliyeyim ki biraz da olsa rahatlayayımben o geçirdiğim kötü haftadan beri toparlayamadım kendimi bi geçen hafta ama yeğenimin doüum gününden sonra açıldı boğazım hunharca yedim yine kilom baya arttı evet hepsi yağdan değil çoğu ödem ama kendimi durduramamak tutamamak beni sinirlendiriyor. Sürekli kafamda dönüyor nasıl yaptım bu hatayı tekrar nasıl aldım kilo şimdi ne yapacaksın diye düşünüyorum. Geceleri uykumdan uyanıp bunları düşünüp geri uyuyamıyorum. Bir şeyler yiyorum pişman olup ağlıyorum. Az önce erkenden diyetisyene gitmek istediğimi söyledim babama cuma günü annemle gidecektik niye beklemiyorsun dedi olay patlak verdi. Ben anlattım ağlamaya başladım onları da sıkıntıya soktum. Yapmak istediğinde yapıyorsun iradelisin niye kendini yapamıyorum diyip şartlandırıyorsun diyorlar haklı olarak ama benim asıl sorunum bu düşüncelerle boğuşmak tabi kilo artışımı da çok kafaya takıyorum o ayrı ama dediğim gibi asıl o düşünceler beni sinirlendiriyor. Bir şeyler yiyorum ama gizli gizli sanki yemem yasakmış gibi kimse beni görmesin diye uğraşıyorum bunu neden yapıyorum mesela anlam veremiyorum kendime düşündükçe deliriyorum galiba

Çamardıda küçük bir yer annem babam çok seviyor yarın gidecekler bahçeye yeşillik ekmeye

Canim kac kilo aldin ki? Oncelikle herseyin bir cozumu var olum veya caresiz hastalik haric. Bunu unutma hicbirzanan hicbirsey icin gec degil. Sen yeterki duzenli saglikli yemeye baslamata karar ver. Baslamak basarmanin yarisidir. Ve arada oluyorsa oyle yeme ataklarin, hiic kendini suclama. Ertesi gunu yeniden basla ve devam et.

Cumadan bugüne 3 kg fazla çıktım 4 günde 3 kg yani ve tartıda bunu görmek beni çok demoralize ediyor sürekli ağlayıp duruyorum tamam daha olmayacak dedikçe durduramıyorum kendimi

Cumadan bugüne 3 kg fazla çıktım 4 günde 3 kg yani ve tartıda bunu görmek beni çok demoralize ediyor sürekli ağlayıp duruyorum tamam daha olmayacak dedikçe durduramıyorum kendimi
Ne guzel kilolar vermissin simdiye kadar 3 kilo ne ki. Tamam kisa surede almissin ama yol yorgunlugun da var o da odem yapar. Kendini uzmeyi burak artik. Hadi plan yap. Yarindan baslayarak ne yiyeceksin? Hangi sporlari yapacaksin? Git bir sicak dus al veya kuvet varsa doldur icini ac muzik rahatla biraz.
Hicbirsey icin gec degil. Sadece sakinlesmeye calis. Seni mutlu edecek birsey yap. Ne yapinca mutlu oluyorsun? Kitap okumak, muzik dinlenek, enstruman calmak, film izlemek... mutlu edecek birseyler yap. Hic suclama kendini. Bazen oluyor iyle yeme ataklarimiz. Onemli olan ondan sonra devam etmek.

Çok teşekkür ederim rahatlayacağımı yani rahatlatacağınızı bildiğim için size yazdım zaten şimdi kalkıp bi duş keyfi yapacağım doldurup küveti gireceğim içinecuma günü gideceğim diyetisyenime yarın sabah gideceğim ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum ve kötü düşünmeyeceğim yaptım tekrardan yaparım yine yaparım

Ahh kuzum hepimiz diyet kafasindan cikinca ayni duruma geliyoruz. Gecen yil bu zamanlarda ayni mucadeleyi veriyordum simdi yine ayni yerdeyim o kadar kiziyorum ki kendime bi o zayiflamis bedenimi gordukten sonra kendimden tiksiniyorum resmen seni cok iyi anliyorum. Kilo almani asla istemem vermissin ne guzel ideal kilolarndasin kendini bi öğün kaybediyorsan bi öğün tut bigun rahat takiliyorsan bir gun kontrollu git. Yarin yemek istegin bisey varsa yarin bunu yiyecegim bugunu iyi gecireyim de. Kontrolunu kaybetmis olabilirsin ama gec kalmis degilsin kendini toparlamalisn once kendin icin sonra da bize katacagin motivasyon icin basa cikacagina inaniyorum. Sende kendine inan ve silkelenip kendine gel lutfen

Ben kendime geldigimde 13 kilo almistim ne mutlu ki yaptigin hatanin aldigin kilonun farkindasin bu da seni yeniden toparlayacak

Aynen canim bur kere verdin yine verirsin bu kilolari. Fit olmak olkolay olsaydi herkes fit olurdu

Yarın diyetisyene gidiyorum ve tekrardan kilo vermek için mücadeleye başlıyorum
Ben kendime geldigimde 13 kilo almistim ne mutlu ki yaptigin hatanin aldigin kilonun farkindasin bu da seni yeniden toparlayacak
Ve daha 3 4 günde gelen kilolar olduğu için yapa dönüşmelerine fırsat vermeden kovalayacağım onları
Aynen canim bur kere verdin yine verirsin bu kilolari. Fit olmak olkolay olsaydi herkes fit olurdu
Dimi dimi önemli olan zoru başarmak zaten peh

Canim bugun cok spor yaptigimdan herhalde canim daha yemek istemedi. Aksam acikacak gibi olursam sut arttiran icecegim var onu icerim
Ooo tamam canım
canım biliyoruz zaten,sen yazmayınca birşeylerin ters gittiğini ve aslında kimseye söylemem kimse karışamaz istediğimden istediğim kadar yerim çünkü kendimi seviyorum ve en çok ben düşünüyorum derken en büyük kötülüğü vücudumuza biz yapıyoruz aslında
ilk aşama kabullenmek sen de kabullen bu durumunu ve normal olmadığını önce yarın şekeri unu tamamen bırakıcam 1 ay ful sağlıklı beslenicem diye kendini şartlama öncelikle, sana en iyi gelmiş diyet listesini bul ve kendince esnetmek için planlamaya başla: örneğin keojenik iyi geldiyse(ki sonra yeme atakları yapıyor) hergüne 1 dilim ekmek ekle, haftada 1 sütlü tatlı,bir kez çikolata ekle mesela ve uyulabilir bi spor programı yap
örneğin burayla da uyumlu gitmek istersen pazartesi cumartesi 10 bin adım yap, çarşamba leslie yap,2 gün de 6 bin adım at
küvette ne yiceksin gözümün önüne filmlerdeki o tepsili mumlu şeyler geldi de

Yarın diyetisyene gidiyorum ve ramazana kadar ketojenik beslenme bana iyi geldiği için onu istediğimi söyleyeceğim spor için de bu sabahtan yürüyüşe başladım eğer ailemi ikna edebilirsem salona gidip spor hocası kuzenimle çalışacağım olmazsa kuzenimin bana sadece bölgesel hareketler yazmasını isteyip kendim de yürüyüş ya da leslie ile destekleyeceğim bakalımbu arada küvette hiçbir şey yemedim gömdüm kafayı suya eğlenceli müzikler açtım ki modum da yükselsinanneme küveti doldurup keyif yapacağım diyince direkt bana kapıyı kilitleme dedi korktu mu ne yaptıysa

hadi bakalım :)

Kesinlikle oyle canim. Ve bir kere basarmissin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…