Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissin
Ben iyiyim canim. Bugun sukurler oldun azicik da olsa gunes yuzunu gosterdi bize

Daha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissin
Ben iyiyim canim. Bugun sukurler oldun azicik da olsa gunes yuzunu gosterdi bize
Ohh miss cumartesiye kadar kapalı burası
Afiyet olsun canim.Masallah tabatalar da yapilmis harikasin
Saat 23.30 sonrası başladım gün içinde vakit bulamayınca 8dk lik olana iyice alışmışım zorlanmadım ama diğeri hala zorluyor

bu kız if e başladııııııı

dün akşam yemeğimi yedim kahvaltı 11 de
çayın yanına eşime kuruyemiş koymuştum unutup aldım ağzıma bir fındık sonra aaaa dedim geri çıkardım eşimde diyor ki nolduu bozuk muuuuuu etkiliymiş bu iş akşamlarımı önledikten sonra zatenn bana fayda edecektir :)

Sokaga çıkamasam da balkona çiçeklerin arasına minder atıp piknik yaptırıyordum çocuklara
Hafta sonuna da plan yapmıştım ilk kez ama yalan oldu
yaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yani sonumuz hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…