- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.441
Bu 2 gun tutucam söz ortimCuma yaklaşıyor ortimipin ucunu tutmak lazmmmm
Menun guzel canim su yazmamissin sadeceSabah
1.5 haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Acuka
1 yk ev kaymağı
Domates çay
Ara
1 muz
Akşam
1 kase Mercimek çorbası
1 alabalık
1.5 tb ekmek
Salata
1 yk helva
Cherry Mom Mehfam azaydidem
Suyu içesim gelince içiyorum kuzm 1.5 lt falan içmişmdir ancaMenun guzel canim su yazmamissin sadece
Canım bugün kilo hesabı yapmıyosun - geliyo benceSuyu içesim gelince içiyorum kuzm 1.5 lt falan içmişmdir anca
Bak nasılda tanımış beniiiCanım bugün kilo hesabı yapmıyosun - geliyo bence
Harikasın cnm evet bugün çok güzelmişBak nasılda tanımış beniii
Evet bu gün dikkat ettim
Ama dünkü yedikelrimin artısı gidecek daha sabah +400düm yarına gider inşaAllah
Artk kalan 2 günde eksi gelir inşaAllah
Anladm canim nasil iyi geliyosa ole yap bakalimSuyu içesim gelince içiyorum kuzm 1.5 lt falan içmişmdir anca
Sagol canim. Sukurler olsun bir gun de olsa ilik hava gorrcegiz.E en önemlisi yürüyüş bence zaten
Saatini mutlaka tak cnm ay çok sevindim iyi gezmeler şimdiden
Daha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissinCanımhamd olsun bugün daha iyiydik.Menulerime et ve baklagil ekledim B12 olsun diye.ise yaradı ya da psikolojik oldu bilmiyorum.
Sen nasılsın?
İftar geç vakte kaldığından sahura açıklamıştım canim.yemis olmak için yedim
Canım dün iftar vakti benimkiler kızılca kıyameti koparinca unuttum tartilmayi.Sabah +400dumiftar geç olduğu için olabilir(inşallah) .yarın tekrar tartilip yazarım insallah
Isveci bitirebildin mi canim? Oncesi sonrasi nasil sonuc verdi?Gecmis olsun canim nasilsin iyisindir insallah
Malesef bgun -100 ama suan annemdeyim ve yediklerimin hatti hesabi yokama yarın tutucam kendimi persembede saf protein yapicam
Afiyet olsun canim.Masallah tabatalar da yapilmis harikasinSalı menüsü
Filitre kahve
Peynirli omlet, 3 zeytin, roka, 1 tk fındık ezmesi, 1 dlm tb ekmegi
Ara duble kahve iki dilim pestil
Akşam
Koca bir tabak salata, 2 yk sac kavurma, 2 köfte,2 YK pilav
Zencefil çayı
Spor 8+9 dk tabataDeryaOnDiet
6500 adımCherry Mom Mehfam Namaria
Ohh missDaha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissin
Ben iyiyim canim. Bugun sukurler oldun azicik da olsa gunes yuzunu gosterdi bize
Saat 23.30 sonrası başladımAfiyet olsun canim.Masallah tabatalar da yapilmis harikasin
kuzum açık olsa ne cumartesi pZAR sokağa çıkma yasağıOhh misscumartesiye kadar kapalı burası
Sokaga çıkamasam da balkona çiçeklerin arasına minder atıp piknik yaptırıyordum çocuklarakuzum açık olsa ne cumartesi pZAR sokağa çıkma yasağı
yaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çokSokaga çıkamasam da balkona çiçeklerin arasına minder atıp piknik yaptırıyordum çocuklara
Hafta sonuna da plan yapmıştım ilk kez ama yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?